Meerlinee yazdı:Hayırlı uğurlu olsun HüzünKovanKuşu artık yok :!:
Ah Ogün ahhh. :twisted: Bu çocuğun ne zaman akıllanacağını çok merak ediyorum. :geek: Bizim Ogün Müge zarar gelmez. En fazla geri aktarır yani sıkma canını.
&
Alp ağabey benim de mesai bitmedi ya. Harıl harıl ders çalışıyorum. Dahiliye Hastalıkları sınavına girdim bugün, geçiyorum hayırlısıyla çok iyi bi kağıt verdim. Hep çalıştığım sorulardı.
Perşembe Kadın Hastalıkları, 5 Temmuz'da Edebiyat, 6 Temmuz'da Cerrahi Hastalıkları var.
Ya çok zekiyim ya da... :lol: Millet 7-8 ay boyunca çalıştı, ben onlar çalışırken yatıyordum (yani okul dönemi). Şimdi onlar yatıyor ben 7-8 gün çalışıp yine yatacağım inşallah. :mrgreen:
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
ogün çabalama kurban olayım o car geri alınacak öle ya da böle çok ciddi sölüorum kimseyi karıştırmam kan çıkarır yine alırım o carı ok ? sen canını sıkma emim ol suçlu(ya da suçlular) cezasız kalmicak sen raad ol :roll:
Kurtlarxkadriye yazdı:39 lvl çarlarla dev anaya yada karakürke gidip 3 4 grubun görevini yapmayı özledim.. 5 snyede bir birini ölümden uyandırıp zehir atarak zincir muhafızlarını peşimden koşturtmayı özledim... eskiyken ezikken sorumsuzken başıboşken loncasızken herşey daha güzeldi beeee :roll: :roll: :roll:
yazıyım yazıyım içimde kalmasın dedim en uygun burayı buldum eee buranında üyesiyim dimi :lol:
:twisted: Ağzından bal damladı ablacım. Vallahi zamanında Cevriye'yi anlatırlardı bize, gittik kestik şu kadar adamdık şu kadar öldük şöyle oldu. Efsane gibi anlatılırdı. Birden ben de özledim. 35 level ezik karakterlerle gidip geçmişi ansak ne yapsak.
IxGoLDeNxI yazdı:Bu menekseler benim mi oldu .d
Hayır onları Müge'yi üzmenin cezası olarak loncaya dağıtıcaksın. :twisted:
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Ogün denilen varlığın olduğu yerde benim ve Müge'nin adı geçmeyecektir.
Ayrıca bu kişiyle ahbaplık eden benim ilelebet düşmanım olacaktır.
Bilginize... ! !
Listeden silin.