Eray hiç bi yere gitmiyosun , bizi burda tutan item para vs değil bizi burda tutan oyunun üzerinde olan kardeşliğimiz .
Yukarıda yazılan yorumları enıne boyuna iyice okumadan cevap atan şahışlara sesleniyorum özellikle TAKVA denen kişiliksize... yorum yaparken lütfen kişisel sorunlarınızdan ziyade konuyla ilgili düşüncelerinizi yazınız . zira kendinizi gülünç durumlara düşürüyosunuz bahsi geçen olayda yapılan tüm yorumlar bu olayı yapan ınsanlara yöneliktir eğer bu yorumlardan başka başka manalar çıkarma yoluna gidilecekse bunun yeri burası olmamalı eğer bunun için burayı seçiyorsanız bu sizin kişiliğinizin simgesi adeta
Allah sonunuzu hayır etsin
Eraycım size bunu yapanlara inat gülmeye vede onların karşınsında dimdik durmaya devam …
ToNYuKuK'dan Veda.
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: ToNYuKuK'dan Veda.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaslikurt yazdı:Eray hiç bi yere gitmiyosun , bizi burda tutan item para vs değil bizi burda tutan oyunun üzerinde olan kardeşliğimiz .
Yukarıda yazılan yorumları enıne boyuna iyice okumadan cevap atan şahışlara sesleniyorum özellikle TAKVA denen kişiliksize... yorum yaparken lütfen kişisel sorunlarınızdan ziyade konuyla ilgili düşüncelerinizi yazınız . zira kendinizi gülünç durumlara düşürüyosunuz bahsi geçen olayda yapılan tüm yorumlar bu olayı yapan ınsanlara yöneliktir eğer bu yorumlardan başka başka manalar çıkarma yoluna gidilecekse bunun yeri burası olmamalı eğer bunun için burayı seçiyorsanız bu sizin kişiliğinizin simgesi adeta
Allah sonunuzu hayır etsin
Eraycım size bunu yapanlara inat gülmeye vede onların karşınsında dimdik durmaya devam …
Siz bunun örneklerini çok yaptınız.Bir başkalarına laf atmak , aşağılamak , kardeşim dediğin kişiye rest tavır sergilemek senin ve senin içinde bulunduğun toplumun daha öncelerde benzeri teşkil ettiği bir kavram .Bildiklerim bilmediklerime kafi .Çok kendini Kişilik ve karakter sahibi hissediyorsan buyur seni ikili sohbete bekliyorum tüm kuklacının önünde bakalım senmi daha gerçekçisin yoksa klavyem mi ?
Benim yapmış ve yaptıklarım kişiliğimin göstergesi burada Selçukmu daha masum yoksa Kalender olduğunu sandığın benliğin mi ?
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: De Va
VatanXLydeR yazdı: Kendine iyi bak , Allaha emanet ol
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selçuk İnan Giden Paranın Madenin Peşine Düşmem Beni Bilen Biliyor Nereden Nereye Geldiğimi Nasıl Kazandığımı Yeri Geldiğinde Kardeşim Dediğim İnsanlara Çepte 5 kuruş Kalmıcak Şekilde Yardım Ettiğimide Giden Gitsin Umrumda Değil Bırakmak İstiyordum Zaten Buda Tuzu Biberi Oldu. Ahmet Bi Sorununuz Var İse Özgür'le Bu Konuda İşiniz Olmasın Özgüre ve Loncamdaki Kişilere Edilen Laf Bana Edilmiş Kabul Edicem YETER ARTIK!!!

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Yazdığım yazıyı nasıL , ne şartta okudunuz biLmiyorum ama diğer tüm insanLarın anLadığı gibi anLamadığın apacık ortada yada sizin dışınızda tüm İNSANLAR gibi anLamak istemeyip şahsıma oLan kin ve nefret duyguLarınızında etkisiyLe bu şekiLde bir mana çıkardınız . Başımıza bir oLay geLdi ve bu oLayı yapan kişiyedir benim sözLerim . Eğer siz bu işi yapan kişiLeri aşağıLadığımızı o kişiLere Laf attığımı söyLüyor iseniz ve bunu ısrarLa devam ettiriyorsanız sizin hakkınızda da şüpheLenmeye başLanıLmıştır muhakkak . SöyLemLeriniz bu kişiLeri destekLer niteLikte .
Size cevap vererek kendinizi önemLi bi insan oLarak görmenizden korktuğum için bu konu hakkında daha fazLa yorum yapmıyorum . Sizden ricam Lütfen ama Lütfen bir dahaki konuLarda CEVAP GÖNDER butonuna tıkLamadan önce o butonun üzerinde bahsi geçen konuya tam anLamıyLa hakım oLmanız vede o konuyu anLamaya çaLışmanız . Çok fazLa bişey istemiyorum akLı seLim birçok insan gibi yazıLanLarı anLamanız .
İyi forumLar ...
Size cevap vererek kendinizi önemLi bi insan oLarak görmenizden korktuğum için bu konu hakkında daha fazLa yorum yapmıyorum . Sizden ricam Lütfen ama Lütfen bir dahaki konuLarda CEVAP GÖNDER butonuna tıkLamadan önce o butonun üzerinde bahsi geçen konuya tam anLamıyLa hakım oLmanız vede o konuyu anLamaya çaLışmanız . Çok fazLa bişey istemiyorum akLı seLim birçok insan gibi yazıLanLarı anLamanız .
İyi forumLar ...
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Konu sahibi isteği üzerine konu kilitlenmiştir.