Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
suc onlarda değil suc bızde zengın ettık adamları 39 levelde böle mıydı tek tabanca gezen yaratık kesen ıtem yapar üstünü dızerdı sımdı zorunlu olarak ÇEMBERLİTAŞ yoksa ıtem dızmek hayal , Gurub bölgesı kadar sacma bi durum olamaz ne ıcın gurub arkdasım , Once bahcıvan Uşağa sonra şöför bahcıvana , sonra usak şöfere , sonra İKV hepımıze ....

SPARTACUS
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Merhabalar,
Hemen hemen her yorumu okudum. Herkesde yerden göğe kadar haklı. İKV nin yükselmesi icin tabi para kazanması sart ama böyle kol gibi gecirerek deil. Cemberlitaşa gelirsek. Boşa zaman kaybı gir kes boş madalya verio hep yaratıklar. İKV Kan Kaybediyor Haberleri yok. Eski oyunculardan kim kaldı ? Bu gidişle cogu kişi oyunu bırakıcak. Tabi bu oyunu biz oynuyoruz bizide düşünmeleri lazım oynuyan kişiler mevlüt dinc kadar zengin diel malasef. Yönetim cemberlitaşdaki yaratıkların canını düşürmesi lazım. İyi forumlar...
Hemen hemen her yorumu okudum. Herkesde yerden göğe kadar haklı. İKV nin yükselmesi icin tabi para kazanması sart ama böyle kol gibi gecirerek deil. Cemberlitaşa gelirsek. Boşa zaman kaybı gir kes boş madalya verio hep yaratıklar. İKV Kan Kaybediyor Haberleri yok. Eski oyunculardan kim kaldı ? Bu gidişle cogu kişi oyunu bırakıcak. Tabi bu oyunu biz oynuyoruz bizide düşünmeleri lazım oynuyan kişiler mevlüt dinc kadar zengin diel malasef. Yönetim cemberlitaşdaki yaratıkların canını düşürmesi lazım. İyi forumlar...
Sağolun katıldığınız için. Ama hala yönetim bizi takmıyor.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
aSkLePioS yazdı:Sağolun katıldığınız için. Ama hala yönetim bizi takmıyor.
Ben daha ıkı kutudan baska bı destek vermedım ıkvye ynuyormuyum oynuyorum ama cenberlı geldıgınden berı oynamıyorum resmen oyuncuları nasıl somurcez dıye bırseyler cıkarma cabalarında
gerçekten mükemmel yönetim artık görmeli herşey elinde patlamadan ki cemberlitaş güme gitti
siz daha silahı karakterin eline tutusturamazken biz size gidipde para yatırıcaz onu yapacaz bunu yapacaz tabi
Büyük büyük yazıyorum cok KAN KAYBEDECEKSİNİZ BİZ ESKİ DÖNEMİ ÖZLEDİK. 4 SENEDİR oynuyorum ne anladım hiçbirşey her zorlukda Türk oyunudur destek olalım yardımcı olalım eksikleri örtelim dedik siz ne yaptınız bizi oyuna düşman ! duyun sesimizi
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
Yazdığın hereşeye katılıyorumm
Ama en başta çemberli taş 7 saat olmamalı maximum 2 saat Dışarıda da bir hayat var insanlar işe okula oyun oynamaya dışarı çıkıyor yönetim de bizi köleleştiriyor
Anca paramızı yiyolar tmm yesinler ama oyunla ilgilensinler hepsinin derdi SÜPERCAN
Ama en başta çemberli taş 7 saat olmamalı maximum 2 saat Dışarıda da bir hayat var insanlar işe okula oyun oynamaya dışarı çıkıyor yönetim de bizi köleleştiriyor
Anca paramızı yiyolar tmm yesinler ama oyunla ilgilensinler hepsinin derdi SÜPERCAN
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
1 2 aya düzelmezse elveda İKV. İşte Türk oyunu iste türk yönetimi. Yabancı oyunlar boşuna türkleri seçmeyiz demiyor.
Helal olsun olara. Gidicem onlara yatırım yapıcam. Yönetim bizi takmıyor ise bizde onları takmayız.
Helal olsun olara. Gidicem onlara yatırım yapıcam. Yönetim bizi takmıyor ise bizde onları takmayız.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
- MeCHaNiZe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHOLPASHALİ
Tüm yorumları ince ayrıntısına kadar okudum ve bütün arkadaslar yerden göğe kadar haklılar.
İKV ekibide aslında yaptığı hataların farkında ancak bizim tepkilerimize maruz kalır kalmaz bişeyleri değiştirmek istemiyorlar.Çünkü;tepkilere direk boyun eğip istediklerimizi yaptıklarında her hareketleri karşısında bir direniş sergiliyip bişeyleri değiştirmek istediğimizi sanacaklar.Ancak gercekten şu son yeniliklere biraz kolaylık getirmeleri gerekiyor.
Gerek Çemberlitaş yaratıklarına (Boss'ları değil),gerekse iksir fiyatlarına.
MeCHaNiZe
İKV ekibide aslında yaptığı hataların farkında ancak bizim tepkilerimize maruz kalır kalmaz bişeyleri değiştirmek istemiyorlar.Çünkü;tepkilere direk boyun eğip istediklerimizi yaptıklarında her hareketleri karşısında bir direniş sergiliyip bişeyleri değiştirmek istediğimizi sanacaklar.Ancak gercekten şu son yeniliklere biraz kolaylık getirmeleri gerekiyor.
Gerek Çemberlitaş yaratıklarına (Boss'ları değil),gerekse iksir fiyatlarına.
MeCHaNiZe
Mechanize . . Kholpashalixalp . . KHoLPaSHaLixMeCH
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ashab-ı Kehf hariç hepsine katılıyorum. Denecek bir şey bırakmamışsınız.
Ashab-ı Kehf mevzuuna gelirsek de Hasar Zehir yerine max hasar gelebilirdi. Ama kesinlikle bir hasar efsunu lazımdı, neden derseniz: Şifacılık yalnızca destek şifacılığından ibaret değil, bunun vs'si var; asiti var, zehri var.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi