gayet de düzgünce bir soru değildiRivalxmelodi yazdı:VatanXLydeR yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Kasa 4 senelik Diyorsunda .. O yeni madenlerin gelmesi 4 seneyi buldumu ?
Evet bunu alalım dışarı
HahaDısarı Seni alalım istersen gayet düzgünce bir soru sordum
KUKLACIPRENSİ Madenleri (Kuklacı)
Re: KUKLACIPRENSİ Madenleri (Kuklacı)
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Rivalxmelodi yazdı:Kasa 4 senelik Diyorsunda .. O yeni madenlerin gelmesi 4 seneyi buldumu ?
Kerdesim 4 sene önce de MADENler vardi demek ki sen yenisin anlasildi.
Anlatayim
Kardes 4 sene önce en degerli maden Krip , apa , Saf krom idi simdi ise bu madenler para etmiyor fazla.
Bu 4 sene zarfinca yeni madenler de geldi tabi ve hala da geliyor bende bu yeni ve eski madenleri almaya calisiyorum.
Anlamadigin birsey varsa cevap vermeye calisayim.
Kuklacininprensi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
[i]xPRENSx yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Kasa 4 senelik Diyorsunda .. O yeni madenlerin gelmesi 4 seneyi buldumu ?
Kerdesim 4 sene önce de MADENler vardi demek ki sen yenisin anlasildi.
Anlatayim
Kardes 4 sene önce en degerli maden Krip , apa , Saf krom idi simdi ise bu madenler para etmiyor fazla.
Bu 4 sene zarfinca yeni madenler de geldi tabi ve hala da geliyor bende bu yeni ve eski madenleri almaya calisiyorum.
Anlamadigin birsey varsa cevap vermeye calisayim.
Kuklacininprensi
ben mavi topaz budaksız abanoz felan onları diyorum[/i]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çakır Keyif
Bu ne bencillik bu ne küstahlıktır gittim adamın yanına by sana falan diyor izzet bile sen gibi değildi ki o çocuğun adı şuan olgunn icadı denilen iteme verildi betacılar bilir eskide cana yakın dostlardandır gelmiş dior hadi sana by iki üç maden yaptın diye insanmı oldun biz oraya merak ettik geldik gerçekmi nası bişey nasıl göüküor oakdar şey diye adam gelmiş artislik taslıyor hadi sana by dior yazık yazık 
Cerfiss yazdı:Bu ne bencillik bu ne küstahlıktır gittim adamın yanına by sana falan diyor izzet bile sen gibi değildi ki o çocuğun adı şuan olgunn icadı denilen iteme verildi betacılar bilir eskide cana yakın dostlardandır gelmiş dior hadi sana by iki üç maden yaptın diye insanmı oldun biz oraya merak ettik geldik gerçekmi nası bişey nasıl göüküor oakdar şey diye adam gelmiş artislik taslıyor hadi sana by dior yazık yazık
Sen önce konusmasini ögren anladin bana insan gibi kim konusmusda ben cevap vermemisim.
Sen önce dalga gecer gibi konusmamasini ögren sonra karsindaki kisiden saygi bekle.
Sor forma hergün günde kac kisi geliyo madneleri bakmaya ben bir tek sana byy dedim ve derim de insan gibi konus canimi ye.
Kukalcininprensi
Emek verince oluyomuş demek kardeşim bizede tebrik etmek düşer .Helal olsun.
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Helal olsun ne diyek kaç iksirlik malzeme var orda he 
ARAFxAcAyİpHeRiF

- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çakır Keyif
Ne demişim beyfendi insan gibi olmayan ne demişim söylermisin ne kusur ne saygısızlık yapmışım ben köşkten bilen bilir ben kimseye saygısızlık etmem düzgün konuşurum ama birinin bencilliği kabarmış bes bellixPRENSx yazdı:Cerfiss yazdı:Bu ne bencillik bu ne küstahlıktır gittim adamın yanına by sana falan diyor izzet bile sen gibi değildi ki o çocuğun adı şuan olgunn icadı denilen iteme verildi betacılar bilir eskide cana yakın dostlardandır gelmiş dior hadi sana by iki üç maden yaptın diye insanmı oldun biz oraya merak ettik geldik gerçekmi nası bişey nasıl göüküor oakdar şey diye adam gelmiş artislik taslıyor hadi sana by dior yazık yazık
Sen önce konusmasini ögren anladin bana insan gibi kim konusmusda ben cevap vermemisim.
Sen önce dalga gecer gibi konusmamasini ögren sonra karsindaki kisiden saygi bekle.
Sor forma hergün günde kac kisi geliyo madneleri bakmaya ben bir tek sana byy dedim ve derim de insan gibi konus canimi ye.
Kukalcininprensi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Wizards yazdı:gayet de düzgünce bir soru değildiRivalxmelodi yazdı:VatanXLydeR yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Kasa 4 senelik Diyorsunda .. O yeni madenlerin gelmesi 4 seneyi buldumu ?
Evet bunu alalım dışarı
HahaDısarı Seni alalım istersen gayet düzgünce bir soru sordum
ben mavi topaz budaksız abanoz felan onları diyorum ne biçim birşeysiniz yahu