Bu konuda birçok kişi işe yaradı diyor. Kimisi zararlı diyor. P4 2,66 işlemcim, 512 Ramim 256 Nvidia Ekran kartım var yani pc vasat.
"regedit" İşinden Anlayan? :)
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
"regedit" İşinden Anlayan? :)
http://www.webhatti.com/donanim-bilesen ... dirma.html
Bu konuda birçok kişi işe yaradı diyor. Kimisi zararlı diyor. P4 2,66 işlemcim, 512 Ramim 256 Nvidia Ekran kartım var yani pc vasat.
Denileni yaparsam pc hızlanır mı? Karizma satayım dedim girişim 1 dk sürüyor en az. :?
PIRASASAPI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Re: "regedit" İşinden Anlayan? :)
Verdiğim linkteki işlemin zararı olur mu?MekoR yazdı:Ben anlarım regedit ve msdostan sorularını bana sorabilirsin
PIRASASAPI
- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Öncelikle verdiğiniz link PC performansını artırmaya yarar fakat bunun oyunda etkisi olmaz ..
PC içi menüleri gezerken ekstra performans katabilir ..
Fakat oyuna katkı sağlamaz..
PC içi menüleri gezerken ekstra performans katabilir ..
Fakat oyuna katkı sağlamaz..

- HighVoltagexX
- Salgın Koruyucusu

Bence zararı olmaz bunlar ince ama performans arttırıcı ayarlar Fakat ikvde gözle görülür bir hız alamssın. Eğer giriş çıkışları hızlı yapmak istiyorsan benimde kullndığım Gamebooster programı var eğer bu programın ayarların düzgün yaparsan gözle görülür bir hızlanma alırsın.
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Programla olacak işler değildir bunlar (İKV için konuşuyorum)
Bende Visual Basic ++ veya # programlama yaptım zamanında .. performans artırıcı program veya ayarlar sadece pc boot(Yani pc içinde (menülerde hızlı gezme vb) gibi ayarları değiştirir)
Ama oyun çok kasıyorsa pc ni virüs taramasından geçir derim.
Bende Visual Basic ++ veya # programlama yaptım zamanında .. performans artırıcı program veya ayarlar sadece pc boot(Yani pc içinde (menülerde hızlı gezme vb) gibi ayarları değiştirir)

- HighVoltagexX
- Salgın Koruyucusu

Kardeşim araştırmadan yanılş bilgi verme Gamebooster programını birçok kişi kullnıyor programın çalışma mantığı oyuna girmeden önce açık oln tüm gerksiz işlemleri kapatıyor antivirüs,windows işlemleri...MekoR yazdı:Programla olacak işler değildir bunlar (İKV için konuşuyorum)
oyun kapanıncada tüm bu işlemler tekrar açılıyor giriş süremi yarıya indiriyor
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Hah 
Güleyim bari
Yıllardır programlamayla uğraşıyorum .. k*çı kırık bi program bulmuşsun ama arkasında fazla durma
Ben CryptoSuite.org / Ustata
Gir bak istersen paylaşımlarıma sonra yalan yanlış bilgi verip vermediğimi anlarsın
Güleyim bari
Yıllardır programlamayla uğraşıyorum .. k*çı kırık bi program bulmuşsun ama arkasında fazla durma
Ben CryptoSuite.org / Ustata
Gir bak istersen paylaşımlarıma sonra yalan yanlış bilgi verip vermediğimi anlarsın

Pc performans'ını artırmak için mesela böyle programlar var.Regedit ayarlarını yapmak için.Ama Oyunda bir degişiklik göstermez.Sadece menuler vs.hızlanır arkadaşların dediği gibi.

- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

AnaToLia yazdı:Pc performans'ını artırmak için mesela böyle programlar var.Regedit ayarlarını yapmak için.Ama Oyunda bir degişiklik göstermez.Sadece menuler vs.hızlanır arkadaşların dediği gibi.
Sonunda benı anlayan birisi çıktı
Evet verdiğin örnekteki gibi programlar pc de gezinirken işinizi görebilir ..