ARAF LONCASI HAKKINDA

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
petre79
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

ARAF LONCASI HAKKINDA

Mesaj gönderen petre79 »

S.A. TILSIM SUNUCUSUNUN DEĞERLİ OYUNCULARI!

Ben ARAFXBaşkan: Loncamız yeni kurulmasına rağmen; loncaMIZ üyeleri arasındaki arkadaşlık ilişkimiz birçok eski loncalara göre daha samimi ve daynışma içinde olduğunu düşünüyorum. Şunuda belitmek isterim ki, loncadaki üyeler arasında ki tanışma çok öncelerine dayanmaktadır. Benim önceki çarımın ismide stabxinfazcı idi. ama şunuda açıklama gereği duğdu şimdi: stab loncası ile bir sorunum olmamıştır olmayacaktırda!(stab loncasındaki oyuncular akrabam ve reeldende görüştüğümüz arkadaşlarımdır. Buradan hepsine tekrar selamlar.) Ben Kastamonu'da öğretmen olarak görev yapmktayım. Bütün oyuncu arkadaşlarımı her zaman misafir olarak ağırlamaktan mutlulıuk duyarım. pek foruma yazmasanda takip ediyorum. Merak edenlere açıklama gereği duydum.

OYUNDA VE REELDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE ...
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: ARAF LONCASI HAKKINDA

Mesaj gönderen Masterlid »

petre79 yazdı:S.A. TILSIM SUNUCUSUNUN DEĞERLİ OYUNCULARI!

Ben ARAFXBaşkan: Loncamız yeni kurulmasına rağmen; loncaMIZ üyeleri arasındaki arkadaşlık ilişkimiz birçok eski loncalara göre daha samimi ve daynışma içinde olduğunu düşünüyorum. Şunuda belitmek isterim ki, loncadaki üyeler arasında ki tanışma çok öncelerine dayanmaktadır. Benim önceki çarımın ismide stabxinfazcı idi. ama şunuda açıklama gereği duğdu şimdi: stab loncası ile bir sorunum olmamıştır olmayacaktırda!(stab loncasındaki oyuncular akrabam ve reeldende görüştüğümüz arkadaşlarımdır. Buradan hepsine tekrar selamlar.) Ben Kastamonu'da öğretmen olarak görev yapmktayım. Bütün oyuncu arkadaşlarımı her zaman misafir olarak ağırlamaktan mutlulıuk duyarım. pek foruma yazmasanda takip ediyorum. Merak edenlere açıklama gereği duydum.

Herhangi Bir Fizik Öğretmeninin Bile Türkçesi Daha İyidir ;)
Öğretmen Olduğundan Eminmisin :P
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
petre79
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen petre79 »

EVET BU ÖRNEKTE OLDUĞU GİBİ YAZININ İÇERİĞİNİ GÖREMEYİPTE BAZI HAYVANLARA ÖZGÜ İÇGÜDÜLERLE SALDIRMAYA KALKANLAR OLACAKTIR. BU TÜRLERE CEVAP VERMEEY GEREK YOK! :D
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

Masterlid yazdı:
petre79 yazdı:S.A. TILSIM SUNUCUSUNUN DEĞERLİ OYUNCULARI!

Herhangi Bir Fizik Öğretmeninin Bile Türkçesi Daha İyidir ;)
Öğretmen Olduğundan Eminmisin :P

Nie Herkesi Eleştiriyon ?
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Herkesi Eleştirdiğimi Kim Söyledi ? Kısasa Kısas , Oyunda Olup Bitenleri Bilmeden Burada Yazıklarımla Beni Eleştirme ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ycezik95 »

Aron musun ares misin ne haltsan, forumda her açılan konuya yorum yapmak hatta yorum yapmayı bırak eleştirmeyi neden yapıyosun ki ? Adam oraya güzelce yazmış. İstediklerini anlatmış mı anlatmış. Daha o zaman sanane yazının imlasından noktalamasından. Her şeye muhalefet olma artık biraz insan ol !!!
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

ycezik95 yazdı:Aron musun ares misin ne haltsan, forumda her açılan konuya yorum yapmak hatta yorum yapmayı bırak eleştirmeyi neden yapıyosun ki ? Adam oraya güzelce yazmış. İstediklerini anlatmış mı anlatmış. Daha o zaman sanane yazının imlasından noktalamasından. Her şeye muhalefet olma artık biraz insan ol !!!
Her Şeye Muhalefet Felan Değilim , Düşmanıma Muhalefetim ;)
Ayrıca Arz Klanında Bu Konuya Muhalefet Olacak Birçok Kişi Bulurum ,
Sadece Ben Değil Çoğu Arz ARAFX ' Lerden Nefret Ediyor ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

petre79
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen petre79 »

Biz araf'lar sana düşman falan değiliz. sonuçta oyun ve hepimiz bu vatanın evladıyız. saldırarak kendini ifade edemezsin. yanlış düşünüyorsun arkadaşım!
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Kendi Elemanlarınla Çelişiyorsun , Onlar Öyle Demiyor ?
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

petre79
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen petre79 »

sende bazı türler gibi bize saldırma! o kadar cıvık birisin ki; hemen benim yazımı buldun okunuyu nerelere getirdin. :(

sizi bilmiyorum ama bizde eleman diye bir kavram yok arkadaş vardır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön