Savaşçı:
Savaşçılar kılıç ustalarıdır.Gelişmiş süper vuruş yetenekleri ve yardımcı yetenekleri ile birçok görevde arkadaşlarına yardımcı olur.
Tank Savaşçı:
Tank savaşçı enerjisi ve zırhı yüksek fakat saldırısı düşük savaşçıdır.Birçok görevde ve Klan savaşında ön saflarda yer alır.
Ofansif Savaşçı:
Ofansif savaşçı saldırısı yüksek ve PvP mod için kullanılan savaşçılardır.
Savaşçı Dirençleri:
Tank Modu:
Sadece bir hasara yüklenilir.Örneğin; 240Elektrik
Ofansif Modu: HER KULLANICI KENDİNE ÖZGÜ DİRENÇ DAĞITIR.
20Ateş 10Zehir
100Buz 10Asit
100Elektrik
Savaşçı Yetenekleri:
Tank Modu:
Yetenekler farklı özelliklere sahiptir.Bu yüzden her bölge için farklı yetenek türleri kullanılır.
Ofansif Modu:
15Depar, 15Ofansif, 15Sert Vuruş, 15Ağır Vuruş, 15/7Dikkat Dağıtma, 15/7Zihin Toplama, 15Durdurma, 1Sarsılmaz
15Depar, 15Ofansif, 15Sert Vuruş, 15Ağır Vuruş, 15Ayı, 7Zihin Toplama, 15Durdurma, 1Sarsılmaz
Büyücü:
Özel büyüleri ile yüksek hasarlar verebilen ve vazgeçilmez PvP, Grup Bölgeleri karakteridir.Büyücüler büyü hasarı yüksek eşyalar takıp hasarlarını yükseltmeye çalışırlar.Büyücü kullanmak el çabukluğu ister.
Tank Büyücü:
Tank büyücü çoğunlukla kolay bosslarda görev yapar.Grup bölgelerinin vazgeçilmezi büyücüler grup bölgelerinde hem PvP hemde Tank görevi üstlenirler.
PvP Büyücü:
Uzaktan vuruşları ile tanınan büyücüler Klan Savaşlarının vazgeçilmezidir.Her gruba rahatlıkla girebilen büyücüler verdikleri yüksek hasarlarla rakiplerini etkisiz hale getirirler.Büyücüler hasarları yanında kitleme yetenekleri de kullanırlar.
Büyücü Dirençleri:
Tank Büyü:
Tek bir hasara verilir.Örneğin; 240Elektrik
PvP Büyü:
240Elektrik Çünkü büyü bozma ile engellenemeyen tek uzak vuruş büyüsüdür.
0Ateş
0Buz
0Zehir
0Asit
Büyücü Yetenekleri:
Tank Modu:
Herkes kendine özgü dağıtabilir.
PvP Modu:
Büyücüler her karaktere karşı farklı yetenek kullanırlar.
Şifacı:
Oyunun en önemli ve vazgeçilmez karakteri şifacılar hem PvP modunda çok güçlüler hemde Grup Bölgeleri ve Klan Savaşları gibi modlarda çok önemli bir sınıftır.Şifacı oynamak sabır ve çok emek isteyen bir iştir.Bu yüzden oyunumuzda şifacı karakteri en zor bulunan karakter sınıfıdır.Tek başına bir, iki gruba yetebilen şifacılar iyileştirme ve kaldırma yetenekleri ile ünlüdürler.
Yardımcı Şifacı:
İyileştirme ve canlandırma büyülerini kullanarak çoğu karakteri hayata döndürür.Yardımcı şifacılar çoğu zaman gruba çok aranan karakter sınıfı olurlar bu yüzden çok önemlidirler.
PvP Şifacı:
PvP şifacılar hem hasar verip hemde kendini iyileştirebilir.Bu yüzden çoğu karakterin yenmesini zorlaştırır.Yetenekleri saldırı artırır, alınan hasarı düşürür, direnç sağlar.
Şifacı Dirençleri:
Yardımcı Modu:
100Elektrik 10Zehir
100Buz 10Asit
20Ateş
PvP Modu:
Karşıdaki karaktere ve karakterin yöneticisine kalmış bir şeydir.
Şifacı Yetenekleri:
Yardımcı Modu:
15İyileştirme, 15İyileştirme Bilgisi, 15Can Verme, 15Can Kurtaran, 15Fiziksel Direnç, 15Element Direnç, 5Hayvan Çağırma, 1Büyü Bozma, 2Puan size kalmış
PvP Modu:
Her karakter sınıfına göre yetenek dağıtımı ayrılır
Eminönü Sunucusu
Drossi
Alıntı Değil Kendi Emeğimdir.Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
İşte İstanbul Kıyamet Vakti Karakterleri
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Rebels
Re: İşte İstanbul Kıyamet Vakti Karakterleri
Öncelikle emeğine saygı duymak lazım , lakin her sunucu da paylasmanın Anlamı ne olabilir ? Anlamıs değilim Genel etkiletişimde mevcut değilmiydi zaten .
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
- muratatalar
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: delifişek
Bazı yerlerde düzeltme yaparsan daha güzel olabilir.Ellerine Sağlık
Kyametxşifacı (49)
DeLiFiŞeKxMaGe (49)
Delifişekxcamper (49)
Delifişekxhelaer (49)
Muratmelih (49)
DaRkNeSsXwArRiOr (49)
Kıyametxşifacı(29)
Rulinq(49)
DeLiFiŞeKxMaGe (49)
Delifişekxcamper (49)
Delifişekxhelaer (49)
Muratmelih (49)
DaRkNeSsXwArRiOr (49)
Kıyametxşifacı(29)
Rulinq(49)
Arkadaşım ,Zaten
Büyücü , Şifacı ve Savaşçı konularında paylaştın. Genel Etkileşimde paylaştın şimdi her sunucuda paylaşmanın amacı nedir ?
Bu arada ben Tank Savaşçıların klan savaşlarında bulunduğunu hiç görmedim hiç bir işe yaramazlar ki ?
Emeğe saygı yinede
Büyücü , Şifacı ve Savaşçı konularında paylaştın. Genel Etkileşimde paylaştın şimdi her sunucuda paylaşmanın amacı nedir ?
Bu arada ben Tank Savaşçıların klan savaşlarında bulunduğunu hiç görmedim hiç bir işe yaramazlar ki ?
Emeğe saygı yinede
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker.
[ ReFeRee ]
[ LeGıoN ]
[ LeGioN ]
[ ReFeRee ]
[ LeGıoN ]
[ LeGioN ]
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Kardeşim Türk insanını bilirsin sadece tek yere bakar bende herkes iyice öğrensin diye her yere açtımLeGioN yazdı:Arkadaşım ,Zaten
Emeğe saygı yinede
Klanda Tank konusuna gelince ben tank olarak grubum ile çok savaştım siz görmediyseniz bilemem ama İKV oyuncularında şu var tank yüksek can zırh ve enerjili olduğu için ilk ona dalıyorlar isteyen dener