İKV'ye yeni başlayan oyuncuların oyuna adapte olabilmeleri için onlara yardım edecek ve görevlerde yol gösterici olacak yeni bir takım oluşturulmaktadır. Bu takımın tek amacı geleceğin fedaileri olacak yeni oyuncularımıza yardım etmek olacağı için hiçbir ceza, etkinlik gibi İKV Destek Takımı sorumluluğu yüklenmeyecektir. Kendilerine efsun içermeyen ama özel bir tasarıma sahip giysi verilecektir.
[/list]
Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum.Ikv rehber takımı tamamen bir saçmalık olup görüşümü bildirmem gerektiğini düşünüyorum.
Yukarıda Leggenda'nın yapmış olduğu açıklamanın bir kısmı var devamında iste detaylara girildiği için orayı kesip çıkardım ...
Arkadaşlar konumuza dönelim şimdi bu yeni gelen Rehber sistemi ıkvde gördüğün en saçma ve en mantıksız yenilik.Nedenmi ?
BKNZ: oyuna yeni başlayan biri Rehber diye bir sistem olduğunu bilmiyodur ve yeni başlayan kişi rehber diye bir şeyin var olduğunu öğrenene kadar oyunun büyük bir çoğunluğunu çözecegine eminin. yanı o zamandan sonra yardım için rehbere gerek kalmıcak.Rehber olan çoğu oyuncu hatta hemen hemen herkes reklam yapıp sadece biraz ün kazanmak için bu sisteme üye olduğuna eminim.Yeni başlayan oyunculara yardım etmesi gereken rehber kadim kesimi ayarlıyor bu yeni başlayan oyuncuya olan yardım değil tamamen ün kazanmak için yapılan birşey.Ayrıca sizin rehber diye seçtiğiniz kişinin 13 yaşındaki bir çocuk olduğunu düşünsenize o zaman neler olucağını hiç düşündünüzmü...
Bence bu saçma sistemin kaldırılması veya daha güzel bir şekilde tasarlanıp disiplinli bir sistem halina gelmeli...
Ayrıca çeketin tasarımı çok berbat o ne forma gibi
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Emin ol önlerine geleni rehber yapmıyorlar.Bu iş için en uygun kişileri yapıyolar Rehber arkadaşlarımızda işlerini canı gönülden yapıyolar sağolsunlar
MONTEZUMA/SANCAK
Önüne geleni rehber yapmıyolarsa neye göre seçiyolar bi fikrin varmı bence tesadüf eseri seçip yapıyolar.Ayrıca öyle olsada saçma bir sistem dediğim gibi hiçbir yararı yok...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Sistemin daha verimli çalışabilmesi için güzel bir yaptırım getirilmeli diye düşünüyorum; örneğin karakteri ilk oluşturduğunda arkadaş listesinde rehber takımı otomatik olarak ekli olabilir; oyunu kavrayınca oyuncu istediğinde rehber takımına ait kişileri silebilir. F1 tuşunu bastığında diğer bilgiler gibi, rehber takımına ait bilgiler de yer alabilir. Yahut, ilk görev olarak ' Bir rehber bul, rehber sana XXXX yeri göstersin ' gibi bir görev eklenebilir. Tabii ki bunlar sadece bir fikir, saçma olabilir; lakin çoğu faydalı şeyler bir çok saçma fikirden ibaret değil midir? Yönetim ekibinin düşünüp daha verimli bir sistem geliştireceğine eminim. Adam seçimi konusunda bir yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. En iyisini yönetim yapıyor zaten.
Mkaloncabaskan yazdı:Sistemin daha verimli çalışabilmesi için güzel bir yaptırım getirilmeli diye düşünüyorum; örneğin karakteri ilk oluşturduğunda arkadaş listesinde rehber takımı otomatik olarak ekli olabilir; oyunu kavrayınca oyuncu istediğinde rehber takımına ait kişileri silebilir. F1 tuşunu bastığında diğer bilgiler gibi, rehber takımına ait bilgiler de yer alabilir. Yahut, ilk görev olarak ' Bir rehber bul, rehber sana XXXX yeri göstersin ' gibi bir görev eklenebilir. Tabii ki bunlar sadece bir fikir, saçma olabilir; lakin çoğu faydalı şeyler bir çok saçma fikirden ibaret değil midir? Yönetim ekibinin düşünüp daha verimli bir sistem geliştireceğine eminim. Adam seçimi konusunda bir yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. En iyisini yönetim yapıyor zaten.
MkaBaŞKaN keyifli forumlar diler...
+1
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
Rehber işi bi kere gerek olmayan bir uygulama bu zamana kadar buraya gelen adamların hangisi rehberle geldi. Oyunu oynamak isteyen adam araştırır gereğini bulur. Şöyle bir şeyde var rehberlerin TAG ları sadece konuşma penceresinde görünüyor. kısacası rehber gelipde bu adamı bulmadıkça yeni başlayanların hiç birisi rehberleri bulamaz.
Rehberin İşi Oyuna Yeni Başlayanlar İçin Yardım Etmektir.Ama Goruyoruz ' Hava ' Olsun Dıye TAG alıp yer6 da meteorda gezinen arkadaslarımız var. onlar atsınlar havalarını rehberlık yaptıklarını sansınlar Şunuda soylıyım rehber bısey degıldır.. yani gösteriş sadece. özel bi yetkisi banlaması itemi vb yok .