PaSaHaKTaNYaNa yazdı:görmeyi çok istiyordu o an ne yapacağını şaşıran taze beyin müdür'e hemen gidelim hocam çabuk olun diye feryat ediyordu koridordan bi kaçışı vardiki müdür bey bile duygulanmıştı arkadaşları onu o halde görünce onlarda çok kötü olmuştu. evet annesi ile babası trafik kazası geçirmişti babası vefat etmişti anesi ise sanki bir şifalı kaza gibi felç halinden kurtulmuştu. annesine koştu ve öptü öptü öptü.. annesi o an ağlıyordu bi yandan seviniyordu bi yandan ağlıyordu . sevinmesinin sebebi oğlu artık İSTANBUL KIYAMET VAKTİ denilen zilleten iğrendiğini annesine söyleyince annesi sevinmişti. üzülmesinin 2 sebebi vardı 1'incisi eşi ölmüştü çok üzülüyordu yılarca aynı çatı altında yaşıyorlardı ama artık o olmayacaktı 2'incisi ise askerde olan oğluna bunları nasıl söyleyecekti bu yüzden çok üzgündür.
ve aradan aylar geçer abisi yıllık izne gelir annesi ile kardeşi bunu nasıl söyleceklerini bilmezler ama artık söyleme vakti gelmişti. abisi eve gelir annesi oğluna en güzel yemekleri yapmıştır. oğlu yemek yiyerken hane benim babam nerde demiştir. annesi üzülerek olayı anlatır ve abisi odasına çekilir babasının sazını alır ve şu şarkıyı çalar...
evet artık babası yoktur taze beyinin taze beyin şu kahrolası istanbul kıyamet vakti denilen zillet yüzünden neler başına gelmediki onu düşünür bi yandan abisini dinler bi yandan ağlar...
sonra abisi izle geldiğinden izni bitmiştir ve askere gider taze beyin yine bir ikv'ye yenilik gelmiştir bu KARA KÖY'dür. taze beyin sadece oyuna girip arkadaşlarıyla vedalaşmak için oyuna girmiştir fakat arkadaşları taze beyin gel bi kara köy'e girelim der ve
MACERA BAŞLAR...
Ama bi sorun vardı ode ne? Karaköy'e giriş paralıydı.Babasıda ölmüştü kimin
KREDİ KARTINI YÜRÜTECEKTİ?
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:
görmeyi çok istiyordu o an ne yapacağını şaşıran taze beyin müdür'e hemen gidelim hocam çabuk olun diye feryat ediyordu koridordan bi kaçışı vardiki müdür bey bile duygulanmıştı arkadaşları onu o halde görünce onlarda çok kötü olmuştu. evet annesi ile babası trafik kazası geçirmişti babası vefat etmişti anesi ise sanki bir şifalı kaza gibi felç halinden kurtulmuştu. annesine koştu ve öptü öptü öptü.. annesi o an ağlıyordu bi yandan seviniyordu bi yandan ağlıyordu . sevinmesinin sebebi oğlu artık İSTANBUL KIYAMET VAKTİ denilen zilleten iğrendiğini annesine söyleyince annesi sevinmişti. üzülmesinin 2 sebebi vardı 1'incisi eşi ölmüştü çok üzülüyordu yılarca aynı çatı altında yaşıyorlardı ama artık o olmayacaktı 2'incisi ise askerde olan oğluna bunları nasıl söyleyecekti bu yüzden çok üzgündür.
ve aradan aylar geçer abisi yıllık izne gelir annesi ile kardeşi bunu nasıl söyleceklerini bilmezler ama artık söyleme vakti gelmişti. abisi eve gelir annesi oğluna en güzel yemekleri yapmıştır. oğlu yemek yiyerken hane benim babam nerde demiştir. annesi üzülerek olayı anlatır ve abisi odasına çekilir babasının sazını alır ve şu şarkıyı çalar...
evet artık babası yoktur taze beyinin taze beyin şu kahrolası istanbul kıyamet vakti denilen zillet yüzünden neler başına gelmediki onu düşünür bi yandan abisini dinler bi yandan ağlar...
sonra abisi izle geldiğinden izni bitmiştir ve askere gider taze beyin yine bir ikv'ye yenilik gelmiştir bu KARA KÖY'dür. taze beyin sadece oyuna girip arkadaşlarıyla vedalaşmak için oyuna girmiştir fakat arkadaşları taze beyin gel bi kara köy'e girelim der ve
MACERA BAŞLAR...
Yaslıkurt yazdı : Ama bi sorun vardı ode ne? Karaköy'e giriş paralıydı.Babasıda ölmüştü kimin
KREDİ KARTINI YÜRÜTECEKTİ?
Ve artık evden para yürütecegi kimse kalmamıştı artık akrabalarına gidip onlardan biraz biraz para çalıyordu ve artık kendine hakim olamıyordu bi planı vardı oda dısardaki insanları soymakdı ve en sonunda istedigine ulasmaya baslıyordu bir kerelik olucak diye kendi kendine söz veriyordu bi girebilsem bu bölgeye diye içi içini yiyiyordu ve dolandırmaya baslamıştı ve bu olay taze beyıne çok kolay ve güzel gelmişti gitti bu parayla içeri girmişti ama oda ne içerde bi kapı vardı orasıda paralıydı ama bidaha olmaması için kendi kendine söz vermişti ama ya elim bos dönmezsem ya yeni şaheserlerden düşerse diye tekrar dolandırıcılıga basladı bu olay taze beyıne çok kolay gelmişti artık kimse onu tutamıyordu ve bölgelerdeki canavarları tek tek kesiyolardı artık bölümün sonuna gelmiştiki elektrikleri gitti ve 30 dk boyunca gelmedi bu olaya çok üzülmüştü ve ortalama 5 saati bosuna gitmişti ve artık tekrar girmesi için para gerekliydi...
Mantık hatası buldum.Hani bu çoçuğun Annesi'nin kafadan aşağısı tutmuyordu?Oğluna yemekleri gözleriyle mi yaptı? o_O
abisi eve gelir annesi oğluna en güzel yemekleri yapmıştır. oğlu yemek yiyerken hane benim babam nerde demiştir. annesi üzülerek olayı anlatır ve abisi odasına çekilir babasının sazını alır ve şu şarkıyı çalar...
evet annesi ile babası trafik kazası geçirmişti babası vefat etmişti anesi ise sanki bir şifalı kaza gibi felç halinden kurtulmuştu biraz daha dikkatli olursan iyi olur
PaSaHaKTaNYaNa yazdı:görmeyi çok istiyordu o an ne yapacağını şaşıran taze beyin müdür'e hemen gidelim hocam çabuk olun diye feryat ediyordu koridordan bi kaçışı vardiki müdür bey bile duygulanmıştı arkadaşları onu o halde görünce onlarda çok kötü olmuştu. evet annesi ile babası trafik kazası geçirmişti babası vefat etmişti anesi ise sanki bir şifalı kaza gibi felç halinden kurtulmuştu. annesine koştu ve öptü öptü öptü.. annesi o an ağlıyordu bi yandan seviniyordu bi yandan ağlıyordu . sevinmesinin sebebi oğlu artık İSTANBUL KIYAMET VAKTİ denilen zilleten iğrendiğini annesine söyleyince annesi sevinmişti. üzülmesinin 2 sebebi vardı 1'incisi eşi ölmüştü çok üzülüyordu yılarca aynı çatı altında yaşıyorlardı ama artık o olmayacaktı 2'incisi ise askerde olan oğluna bunları nasıl söyleyecekti bu yüzden çok üzgündür.
MACERA BAŞLAR...
Yuh ulan insanda biraz insaf olur yahu adamin babasını niye öldürdun..
babasını ben değil TAKVA öldürdü
Konuya açıklık getireyim.Ben yazdığım hikayelerde karakterlere önem veren ve uzun zaman özelliklerinden yararlanan biriyim.Fakat şöyle birşey var .Ben öldü deyip Paşax . hastanede bir umut yanlış anlaşıldığı umudu besleyebilirdi.
Hayat acıdır ve ya hayatı kaale alıp yaşayabildiğin kadar yaşayıp Keşke demiyeceksin .Ya da Birgün hayat sana öyle bir acır ki nerden kalkacağını bilemeyeceksin ...
awlej yazdı:Mantık hatası buldum.Hani bu çoçuğun Annesi'nin kafadan aşağısı tutmuyordu?Oğluna yemekleri gözleriyle mi yaptı? o_O
abisi eve gelir annesi oğluna en güzel yemekleri yapmıştır. oğlu yemek yiyerken hane benim babam nerde demiştir. annesi üzülerek olayı anlatır ve abisi odasına çekilir babasının sazını alır ve şu şarkıyı çalar...
Bazı gün içerisinde yaşadığımız olaylar bir başka konular , meseleler yaratır.Taze beyin'in annesinin yaşamış olduğu bu trafik kazası ve akşamki o taze beyin'in annesiyle birlikte göz yaşları dökmesi, Adeta annesinin yaşadığı felç olayı , trafik kazası bir terapi ,tramvadan sıyrılış ve mucize gerçekleşmiştir.
Sabah sizlere daha güzel bir hikaye yazabilmek için baya bi uğraşırken yakınımızda Petrol patlaması gerçekleşti.Ardından elektrik kesintisi .Bu faciada ölenlere Allah rahmet eylesin ..