V. Aleyküm Selam Efe Nerelerdesin lan sen serseri özledik la seni askerlik nasıl gidiyo
benimkide sorumu şafa sayıyosundur ben 3 yıl önce bitirmiştim o işi sana kolay gelsin arada bi telimizi çaldır len özletme kendini kendine çok iyi bak kardeşim Allah'a Emanetsin
Sariyerli yazdı:Murat abi Kurtlarxfurkan adlı şifacı bi karakter lodos klanına girmiş savaşıyordu. Elimde fotosuda var
Kurtlarxfurkan bizim ekipten deil Hsan'ım çok önceleri küfür ve hırsızlığa teşebbüsten atmıştım loncadan sonrdan çok geri gelmek istedi almadım charınıda silmedi şimdide lodos olmuş ama bu bizi pek ilgilendirmiyor bizim üyelerimizin isim listesi sitemizde mevcut o liste dışında hiç kimseden sorumluluğumuz yok .
Sariyerli yazdı:Murat abi Kurtlarxfurkan adlı şifacı bi karakter lodos klanına girmiş savaşıyordu. Elimde fotosuda var
Kurtlarxfurkan bizim ekipten deil Hsan'ım çok önceleri küfür ve hırsızlığa teşebbüsten atmıştım loncadan sonrdan çok geri gelmek istedi almadım charınıda silmedi şimdide lodos olmuş ama bu bizi pek ilgilendirmiyor bizim üyelerimizin isim listesi sitemizde mevcut o liste dışında hiç kimseden sorumluluğumuz yok .
ok abi bn sadece uyarmak istedim bizden diilse sorun diil
mynet ana sayfası(kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimiz sayfa) girdiğimde güvenlik uyarısı veriyor bu sayfanın güvenlik sertifikası onaylanmadı diyor ve uyarı mesajı gönderiyor bu sayfa kullanıcı bilgilerinizi ele geçirmeye yönelik olabilir diye doğal olarak işleme devam etmiyorum benden başka bu sorunu yaşıyan varmı yada bu konuda bilgisi olan varmı varsa yardımcı olabilirmi? şimdiye kadar hiç böyle birşey olmamıştı nedeni hakkında bilgisi olanlar cevap yazarsa memnun olurum
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı