MADEN TEKELİ İÇİN ÖNERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

MADEN TEKELİ İÇİN ÖNERİ

Mesaj gönderen fuzulisifa »

biliyorum yönetim bu durum için yenilikler getirdi maden sürelerini uzatıp sayılarını artırdı ama bence yeterli olmadı hala maden başında beklemeler var ve maden çekme muhabbetleri halen devam ediyor
İYİ NİYETLİ BİR ŞEKİLDE bir öneride bulunmak istiyorum
madenler sabit yerlerde çıkacağına çeşitli yerlerde çıksa mesela soluca giderken önünde bir anda bitiverse
bunun maden tekelleşmesi için kesin çözüm olacağına inanıyorum
öneri havuzuna atın belki takılır oltaya :lol:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: MADEN TEKELİ İÇİN ÖNERİ

Mesaj gönderen kargasa »

senin değiğine muhalefet olsun yada dalga geçmek için değil söyleyeceğim.
Maden toplamayı komple kaldırsınlar :D
şaka bir yana şu oyunun en çok can sıkan ve saçma özelliği maden toplamak.hep diğer oyunlara özenti olmasın diyorlarya bazıları.öncelikle söyleyeyim ben ikv dışında başka bir mmorg (doğru yazdıysam) oyun oynamadım.ancak bir arkadaş oynarken rasgeldim mağlum oyunlardan birine.belli bir yerde maden var herkes kazma kürek madendeler :D yaptığı tek şey düşen madenleri torbalardan almak.ne oturup bakalım kim daha hızlı yarışına giriyorlar ne de madeni görünce kim daha hızlı deparlıycak olayı vardı.açıkçası çok özendim oyuna.ikv oynayan birçok arkadaşım şu madenler yüzünden oyunu bırakıp başka oyunlara gitti.
bu maden olayına acil çözüm bulunmalı bence.yapılan yenilikler sadece piyasayı değiştirmeye yaradı.çoğunlukla ucuzladı buna bişey diyemem.ancak oyuna 2-3 saat anca girebilen benim şaheser üretmem hala imkansız.saf saf hergün motora gidip geliyorum birkaç defa.bunuda bulamanlar dahada fazla.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

bence en iyi çözüm büyük bir yama ile maden şehiri yapsınlar girişi misal kadim hisra görevini yapanlar girsin ama kadim hidra kesilince bir anahtar düşsün ama herkeze değil 1 kişiye sonra o anahtarla istediği zaman maden şehirine girebilsin misal onun saati 1 saat olsa 1 saat sonra atsa o yerden 1 saate ama misal 5 dk de bir maden ama her yer maden hiç yaratık yok sonra her tür 40+ maden olsa ama her maden çok yakın olsa misal 3 adım güzel olmazmı sizce.
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

benzombi01 yazdı:bence en iyi çözüm büyük bir yama ile maden şehiri yapsınlar girişi misal kadim hisra görevini yapanlar girsin ama kadim hidra kesilince bir anahtar düşsün ama herkeze değil 1 kişiye sonra o anahtarla istediği zaman maden şehirine girebilsin misal onun saati 1 saat olsa 1 saat sonra atsa o yerden 1 saate ama misal 5 dk de bir maden ama her yer maden hiç yaratık yok sonra her tür 40+ maden olsa ama her maden çok yakın olsa misal 3 adım güzel olmazmı sizce.
bu maden tekelini daha fazla artırmaz mı :ugeek:
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Böyle Birşey Uygun Olmuyacaktır.Hatta Ben Bu İşin Tam Zıt Tarafını Tutuyorum.MAden Süreleri Azaltılsın.Böyle Tüm İkv Oyuncusu Rahat Bir Nefes Alır Diye DÜşünüyorum.Yani Üretim Yaparken Felan..
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Rivalxmelodi yazdı:Böyle Birşey Uygun Olmuyacaktır.Hatta Ben Bu İşin Tam Zıt Tarafını Tutuyorum.MAden Süreleri Azaltılsın.Böyle Tüm İkv Oyuncusu Rahat Bir Nefes Alır Diye DÜşünüyorum.Yani Üretim Yaparken Felan..
ama zaten süreleri uzatılırken sayıda arttı piyasada eksik yok ama karaborsa çıktı resmen 10 kişi bir sunucuda bağlıyorlar madeni ve istedikleri fiyata satıyorlar işine gelirse diyorlar
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

fuzulisifa yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Böyle Birşey Uygun Olmuyacaktır.Hatta Ben Bu İşin Tam Zıt Tarafını Tutuyorum.MAden Süreleri Azaltılsın.Böyle Tüm İkv Oyuncusu Rahat Bir Nefes Alır Diye DÜşünüyorum.Yani Üretim Yaparken Felan..
ama zaten süreleri uzatılırken sayıda arttı piyasada eksik yok ama karaborsa çıktı resmen 10 kişi bir sunucuda bağlıyorlar madeni ve istedikleri fiyata satıyorlar işine gelirse diyorlar

Dediğini Anlayamadım,Fakat Oyuncular Her Madeni İstediği Uygun Fiyata Satabilir.Buna Kimse Karışamaz
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Rivalxmelodi yazdı:
fuzulisifa yazdı:

Dediğini Anlayamadım,Fakat Oyuncular Her Madeni İstediği Uygun Fiyata Satabilir.Buna Kimse Karışamaz
bu gerçek hayatta bir suçtur niçin suçtur çünkü haksız kazanç elde etmektir bunun adı e bizim üzerimizden haksız kazanç elde edilmesi doğru mu acaba
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön