Konu içeriği 18 yaş altına sakıncalı olabilir!! Ama bunu hiç biriniz görmediği için mutluyum xD
Semiha normalde neden kapalı, gaffar ın yanına gidince açık giyiniyor?? Ben hala çözemedim
iyi forumlar.

Teşekkürler :mrgreen:KaraXHayalet yazdı:Çok şey düşünmüşsün ve hiç birinin 1 gram mantığı yok :lol:

Neden :mrgreen:seagle yazdı:HErkez orada kapalı gaffarın yannda açık Giyinmesinn sebebini ANLAMIŞTIR :mrgreen: uzatmaya grk yok![]()

KAplumba dedenx0xKaaNx0x yazdı:Neden :mrgreen:seagle yazdı:HErkez orada kapalı gaffarın yannda açık Giyinmesinn sebebini ANLAMIŞTIR :mrgreen: uzatmaya grk yok![]()

x0xKaaNx0x yazdı:Çemberlitaş grup bölgesi ile ilgili birkaç tespitimi sunuyorum. Her türlü yoruma açığım, düzgün yapılırsa :idea:
Konu içeriği 18 yaş altına sakıncalı olabilir!! Ama bunu hiç biriniz görmediği için mutluyum xD
Semiha normalde neden kapalı, gaffar ın yanına gidince açık giyiniyor?? Ben hala çözemedimAyrıca yeni bölgenin liderinin Gaffar olduğu nereden belli? Belki semiha? Cazibesiyle Gaffarın aklını başından alıyor :idea: Benim düşüncelerim bunlar. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum :shock:
iyi forumlar.

Şifreyi çözen ilk kişisinxPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Çemberlitaş grup bölgesi ile ilgili birkaç tespitimi sunuyorum. Her türlü yoruma açığım, düzgün yapılırsa :idea:
Semiha normalde neden kapalı, gaffar ın yanına gidince açık giyiniyor?? Ben hala çözemedimAyrıca yeni bölgenin liderinin Gaffar olduğu nereden belli? Belki semiha? Cazibesiyle Gaffarın aklını başından alıyor :idea: Benim düşüncelerim bunlar. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum :shock:
iyi forumlar.

x0xKaaNx0x yazdı:Şifreyi çözen ilk kişisinxPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Çemberlitaş grup bölgesi ile ilgili birkaç tespitimi sunuyorum. Her türlü yoruma açığım, düzgün yapılırsa :idea:
iyi forumlar.