Kadim Hidra Ve Getirdikleri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim Hidra Ve Getirdikleri

Mesaj gönderen Phxates »

Ha Birde Pasaxmudur Tebrik Ederim Uretimlerin Icin Ve Diger Arkadaslarada Carcem ve diger ejda asasi olan Arkadasi tebrik ederim Daha Nice Buyuk Basarilara Pasaxeyup e selamlar.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ocipres »

Arkadaşlar Dilek hanımda silah takası görevi var.Dilek herman kütüğü istiyor sana hemde daha iyi olduğunu idia ettiği 33 lvl lık herman eski balta veriyo.Biz herman kütükle full alman charla yüksek kritikli 15.000 vuruyorduk.Benim char dış-okucu 11.500 vuruyordu baltayla normal vuruş 1700-2000 kritikli 3000 di.Bu ne biçim görevdir diyen oldumu.Olmadı.Bu görevi görev diye yapan oldumu herkes bu görevi almıyorduki herman kütük gitmesin.Doğrumu.Soobe bu kadar yapabiliyor demek sunular her saçma sapan şeyi kabul etmektir.Belkide kadimde toplu olarak heyecanlı bir şekilde bir görevi yapmak zevklidir,çok zor birşey başarılıyordur.Ama iridyumun başında nasıl beklediğini unutma çokmu zevkliydi.Günde bir bilemedin iki tane veren 3. madenleri bulmak için kaç kalp kırdığını nasıl strese girdiğini unutma.Bu madenlerin neden bukadar değerli olduğunu neye dayanarak bu kadar koşuşturmaya sebeb olduğunu unutma.Hepside bu şaheser denilen reçetelerde olduğu için.Kadim hidrayı öldürmek çok zor ama öldürürken neden o görevi yapmaya çalıştığını unutma.Unutursan düştüğün durumunda farkında olmazsın.Soobe hidra eklentisiyle oyunda olan insanları çok hafife almıştır arkadaşlar ben bunu esefle kınıyorum.Saygılar Sevgiler.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

Merhabalar;

Her maddi olgunun popüleritesi bir gün biter dostluktur baki kalan... İKV çoğumuz için dost olmadımı sizce :)

Yaklaşık 2.5 senedir İ.K.V. oynuyorum bu süre zarfında kobay olarak kullanıldğımızın fakına ise son 8-9 ay içinde vardım.Gerçek şuki Sobee İ.K.V.'yi rayına oturtmaktan çok, gelen paranın derdinde hidra eklentisi yarı yıl tatiline bi kaç gün kala geldi deyil mi, ne kadar enterasan.Yıl boyunca pls paket almayan insanlar bu eklenti için pls'a hücüm etmiştitr illaki.Tatile giren öğrencileri saymıyorum bile.

Neyse şu curcunanın ve sunucuların tıklım tıklım olacağı su 15 gün gecer forumdaki yazılar BİLİNÇLİ ve OYUNCULARA SAYGILI bir yöneticinin dikkatini çekerde, yahu bu adamlar neden bukadar sitem etti diye ÇÖZÜMe odaklanıp oyuncuları AŞŞALAMADAN olumlu bir neticeye varma çabasına girer inşallah diyorum :)

İyi oyunlar, iyi eylenceler.
Resim1453
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Dün bu forumda dile getirdiğim sıkıntıları forumun genel bölümüne taşıdım ve silindi.Ben yazdıklarımda maksatlı,mantıksız bişey görmüyorum.Mademki bu şekilde bir antidemokratik bir uygulama var zaten hidra eklentisiyle benim için yüksek bi amaç kalmamış o zaman siz arkadaşlarımla bu forumda devamlı güncelleyerek konuları eleştrilerime devam etmek istiyorum.Forum aktivitem incelenirse şu yazdığım foruma kadar topu topu 3-4 yorumum var ve forum açmışlığımda yoktur.Yani 2.5 senelik ikv oyuncuğumda ben akıllıyım ben zekiyim iddasıyla düşüncelerimi sunma çabamda olmamıştır.Böyle bir kaygıylada bu forumu açmadığımı bilmenizi isterim.Ama bundan sonra susmamak etrafımdaki yaşça küçük oyun arkadaşlarımı bitakım yanlış yönlendirmeden haberdar etmek isterim.Onlarla beraber bize sunulan kum havuzundan oturup kaleler yapma düşüncesinde değilim.Oyundaki yaşça büyük arkadaşlarımada tavsiyem budur.Oyun şuan benim için zevkli.Zira beni rahatsız eden hiçbir şeyle uğraşmıyorum oyunda.Mesela kafa koparanları bileylemede kullanacağımız ecel ve latif için lazım olan iridyumların 25m olmasını tebessümle karşılamaktayım.Buna piyasa diyenlere ne diyeceğimi bilememekteyim.Hidrayı boşaltın arkadaşlar layık olduğu cevabı alsın.Bunu size sunanlar birdaha böyle bişeyle karşınıza çıkmasın.Her yere götürülmek kendini bilen insana yakışmaz.İnsanoğlu istediği yere gitmeli rahat ve huzur bulduğu.Sevgiler Saygılar..

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Estergonxemre »

abi konu cok doğru secilmiş ve bence tum ikv oyuncularını cok iyi anlatır bi uslupla bizleri ifade etmişsin kendi adıma tesekkür ederim.
ikv artık biz eski oyuncularının isteklerine doğru cevap veremediği düşüncesindeyim 3yıla yakın bir zamandır bu oyunu oynayan ben eve geldiğimde ilk işim ps düğmesine basmak olan ben artık değer verdiğim arkadaslarımla sohpet etmek için giriyorum.
özellikle de hidra eklentisini ağzımıza calınan bi kaşık bal gibi görüyorum.
ne yazıkki şaheserler de fos çıktı ozaman nie bu kadar emek nie bu kadar zaman kaybı bunu merak ediyorum.....
ikv yönetimi umarım bizler gibi eski oyuncularının bu sessiz çığlıklarını duyar ve isteklerimiz doğrultusunda hareket ederler saygılarımla Estergonxemre
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

abi yazdığın bu cümlelere katılmamak mümkün değil ne kadar cvp yazarsak o kadar güncel bırakırsak belki vicdanı yerinde biri okurda ne diyor bu adamlar diye bi bakar aynı zamanlarda başladık abi oyuna biliosun ve bugüne kadar benim carlarım plussız kalmadı hesabını sen yap plussa plus huzursa huzur bir kaç istisna harici oyunun huzurunu bozacak bir harekettede bulunmadık ama sonuçta bizim huzurumuz bozuldu benim oğlum bile ecel getiren kötüymüş baba diyor amcalarından duyma benden duyma 6 yaşında çocuğun diline düştük gerisini sen düşün abi :D :D :D
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLACKMAN »

Merhaba ;
Konuya karşı bir cevap verseler yöneticiler iyi olacak çünkü herkez şikayetçi..

Saygılarımla

Blackman

Resim
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Enteresan bir olay var aslında kazayla ellerine bir fırsat geçmişti Sobenin.Sanırımki ecelin reçetesi yanlışlıkla kadim pençe yerine hidra pençesi yazılmış.Bunu nerden anlıyoruz eski reçetelerde latifte bile kadim pençesi vardı.Birtek ecelde hidra pençesi olması yanlış yazıldığını bir göstergesi bize.Eğerki Soobe yetkilileri latifide hidra pençesi yapıp hidra gözlemde alex yerine iridyum verseydi hidra eklentisini kurtarmışlardı.Ecelle latif ten daha kuvvetli silahlarımız olmasına rağmen yanlış değilsem büyücülerde Ejder Asa ,şifacılardada Asaf-ı Kehf üzerine bir silah olmadığı için kotarılabilirdi ama bunu göremediler sanırım.Herkese çift iridyum verdikleri için ecelle lafif kolay üretileceğinden yetersizliğide göze batmıyacaktı .Ayrıca iridyumun her charın gözlem görevinden 2 adet gelmesiylede insanlar yücelen itemlere daha rahat sahip olup bu oyunun tadına hiçte rahatsız olmayacakları bir şekilde varacaklardı.Oyunu zorlaştırma çabası sanırım plansız ve öngörüsüz olduğu içnde oyun bu duruma geldi.Oyun bizim oyunumuz arkadaşlar.Bu oyunda birçok dost ve arkadaş kazandım.Bu oyunun iyi olması için herkesin özen göstermesi lazım başta Soobe nin.Oyuna zorluk katmak istiyorlarsa bence birçok yerlere düşünme isteyen zeka isteyen bulmacalar gizemli görevler koymaları lazım yada beceri isteyen görevler konmalı silahları zırhları tabiatına aykırı bir vaziyette sunmak soobe gibi iddialı bir oyun firmasına ben şahsen yakıştırmıyorum.39 alman zırh varsa üstümde 48 lvl a kadar giyiyorum 49 oluncada yine 39 lvl urban giyiyorum.Millet 39 lvl zırhla dolaşıyor.Bunun bir mantığı varmı? Cevap verim yok.İnşallah herşey düzelir arkadaşlar ikv bizim için alışkanlık oldu oyun için değilde arkadaşlarımızla dostlarımızla sohbete girdiğimiz zamanlar oluyor.Benim sizlerle paylaşımım devam edecek arkadaşlar.Sevgilert Saygılar.

Ocipres
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

Daha ne olsun işte millet oyalanacak bir yer arıyordun oda kadim hidra oldu.

50 kişi kesemez tabii 70-80-90-120 olsa ne yazar o kadar büyük toplulugu çoğu pc bile kaldırmıyor hatta ilk vuran düşüyor sil baştan neyse 20 yakın kadim kesildi simdiye kadar.

Ama işi bilen 3 grup bile keser aslında kaçırmalar felan var olumsuz yanları var keserken ama 59 level olunca buda keklik olur iflis içinde bir çok yakınmalar oldu ama simdi ne oldu bir şfiacı bir savascı kesiyor.
Herşeyin bir tek yolunu koymuşlar burda.
Kadim hidrada.

Arz ve lodosları bir araya getirmek.
Daha önce musallat olmuştu başımıza!
Arz ve Lodos'u bir araya getirmişti öfkesi.
Şimdi yankılanıyor naraları, yer altının sert duvarlarında!
Sanki asırlardır orada değil!
Sanki bütün mağaraları çökertecek ve çıkacak yeryüzüne
Yeniden getirecek kıyameti!
Ve tekrar birleşmezse bütün ahali,
yumruklarını yönlendirmezlerse tek bir yöne,
Ara vermezlerse kardeş kavgasına
Başınıza yıkacak bütün mağaraları
O, gücünün farkında, kibirli, umursamaz!
Belki açlığı ile yeniden bulacak Eminönü'ne olan yolu
Belki de bu sefer yalnız olmayacak!

Bu siir boşuna yazılmadı kesemiyoruz diye dert yanmanın bir anlamı yok ,önce kesemde kadim pençesini 100 mden 60 mden satam diye düşünen insanlar arasında yaşıyoruz.

Metodları var ama uygulamak kesmekten zordur yada arzlarla lodosları bir araya getirmek zordur nedenleri var kimse bir birini dinlemiyor neden dinlesinki,

Aslında kolay keslir ama uygulamak sizlere kalmış. İlk vuran grupta degil ama sen bunu bilmiyon o kişi yandaşlarını yada arkadaşlarını alıyor bilemezsinki.

Tank tabiri kullnılıyor şifalar ona ck atacak besliyecek sekilde. ( bir yönden dogru ama ilk narayı atmadıgı için kaybediyor)

Tank Grubu
1-Savascı Ateş direnci 240 iksir varsa olur 398 lik bir iksir olablir (Zihin 1 yeter)Dikkat 15(Sarsılmaz 15) Nara 15
Sarsılmazı şifaların kudret doldurması için kullanır. Direnç Canı 50 olunca ateş püşkütmeye başladıgında eğer 1000 ise ateş onu etkilemez asit atıyor oda şifacıların birinde 15 büyü bozma varsa onu alır etkilemez her 4 vuruşundan bir tanesi kritik onuda ck ler alır.

2-Şifacı (Büyü bozma 15) Ck 15 Ateş direnci artırıcı 15 )
3-Şifacı (Aynıda olablir Ck 15
4-Şifacı
5-Şifacı
6-Şifacı

Bu şifalar savascıyı oldürmedigi müddetce yardım edenler kükremeyi zihin ile kendileri alırsa onların gruplarındaki şifacılara pek iş düşmez.

Savaşcı ilk narayı attıktan sonra Görev Grubundaki kişi Lider degil lider haricinde bir kişi ilk atısı yaptıktan sonra kadimden uzaklaşıp bir yere oturması düşmeleri engelemek için.
İlk Narayı atan kişi canı 50 olana kadar nara atmayı kesmesse kadim ondan hiç bir zaman ayrılmayacaktır yönünü çevirmeniz hatadır her yön değiştirdiginde ilk ölen için kendine ölen kişinin enerjisi kadar can basıyor.

tank grubu bu sekilde arka arkaya bir çok kadim keser 1 tank grubu 2 görev grubu 3 destek grubu keser.

Öncelikle tank grubu dışında nara atmamak önemlidir.
59 level olunca basit olacagından bence güzel ama laf atlatmak zordur işin güç yanı o.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Benim formun konusuyla senin anlattıklarının ne alakası var demiyecem arkadaşım.Seni tanrı misafiri olarak kabul ediyorum.Hoş geldin.Arzlarla lodoslar birleşsin diye hidra açıldı diyorsun.Bunların bir araya gelmesi diye birşey söz konusu değilki.Sen birinle barıştığında sokağa çıktığında saldırırmısın ona.Oyun Arzlarla Lodosların savaş halinde olmasını gerektriyor.Meteora çıktığında mausu arzsan lodos bir arkadaşa basılı tuttüğunda charın otomatik olarak saldırıyor zaten.Ama sen bu kurguyla hidra açıldı diyorsan benim için farketmez bunada itirazım yok .Kadim hidranın kessilmesi konusundaki düşüncelerin içinde çok sağol yaralanan olur elbet.Saygılar sevgiler arkadaşım.

Ocipres

“Genel Sohbet” sayfasına dön