Talihsiz Kaza....
- Expendable
- İskele Babası

Talihsiz Kaza....
Arkadaslar Dün öğleden sonra arabamla yaptıgım kaza sonucu oyuna ara vermek zorundayım.... Tırın altında kaldık Allah korudu bişey olmadı ama gerçekten çok zor günlerin beni beklediği aşigar... Meranda edindiğim tüm dostlar görüşmek dileğiyle.... Skull laa bedir beddua mı ettin saf kromları satmadım diyeee neyse arkadaşlar hoşçakalın bol eğlenceler bol şanslar.... 
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
- Expendable
- İskele Babası

Re: Talihsiz Kaza....
Punitive bu arada ben ( SERDAR ) Ve Hunxyörükhan kardeş sen adamsında o bumin yakışmadı loncana sana tavsiye güvenme o y... anladın sen
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Nevizade yazdı:İnandırıcı değil ama elveda sana...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
öncelikle sana veda ederim ancak ben kime güveneceğimi biliyorumExpendable yazdı:Punitive bu arada ben ( SERDAR ) Ve Hunxyörükhan kardeş sen adamsında o bumin yakışmadı loncana sana tavsiye güvenme o y... anladın sen
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Expendable
- İskele Babası

kardeşim inanmazsın eyw. ama böyle bişeyin şakası olmaz sadece fazla çalışmam para kazanmam gerk fazladan vaktım olmayacak..