a.slm gurur kardeşim sanalı bırakmak harbiden güzel iş ama oyunda bi ortamımız kardeşliğimiz oldu inş. reel de görüşürüz kardeşim yolunda bahtında açık olsun Allahım yaşamında kolaylıklar ihsan etsin dediğin gibi bu işlere kendimizi kaptırdık mı bizler için pek iyi olduğu söylenemez inş. bi gün bize de nasip olur sanaldan kurtulmak
bi de hani anca beraber kanca beraberdik la dön de beraber bırakalım oyunu
Gurur Baba Sana Gelince ; Kararını Hemen Verme İStersen Persembe gunu bulustugumuzda boL boL konusuruz .Yok ıllakide bırakıcam dersen Sana saygı duyarım ama Bırakmanıda İstemem Bize aBilik gösterdin Büyüklük Gösterdin Simdi gelip Diyorsunki Gidiyorum Allaha emanet oLun bızı bırakıp nereye gıdıyorsun ?
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
Selamun Aleykum...
Öncelikle Yeni Gelen Paşa Kardeşlerime H.geldiniz Demek İstiyorum...
Gurur Kardeşimin Bizleri Bırakma Konusuna Gelirsek Gurur Kardesimin Bizleri Bırakıp Gitmesi İmkansız
Biraz Ara Verip Kafasını Dinlemesini Öneriyorum...
Bu Ortamı Bırakıp Gitmek Güzel Birşey...
Sanalı Bırakıp Gitmek Güzel Bişey...
Ama Bu Ortamdaki Kardesligi Arkadaslıgı Bırakmak İmkansız...
Gurur Kardesim Seninle Oyun Yanı sıra Reel dende Bir Çok Kez Görüştük...
Seni Seviyoruz Kardesim KAfanı Dİnle Ve Bizlere Katıl...
SaygıLarımLa...PaşaxFatih-Maşuk-Gönlüm...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Arkadaşlar bu yorumlar beni duygulandırdı sevildimi görmek çok mutluluk verdi buna inanınki.Ben hepinizi gönülden ve kalpten seviyorum.Ahmet kardeşim seni bırakamayız bıraksak bile ankarada bulursun Fatih baba kafamı dinlemek 3 ay gibi bi süre gider bende 3 ay sonra askere gidecem Allahın izni ile artık geri dönmek gibi bir niyetim yok sizlere oyunda kadimle başarılar.Ebuz baba ayrılma ve bırakma nedenim o değil sen emin ol yeter.Görüşmek dilegi ile hepinizle.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU