tokyo2drift yazdı:Klana Onur yazar bundan sonra Sakin Ol Racky Diye
Özentileri sevmem onura kırgınım zaten adama zırh düşürürüz takı düşürürüz yüzümüze bakmaz
Skype dan sesimi duyuramadım sana bi içimdekileri dökecem laptop u anca eve getirdim Olum iyide sende tutuyosun ben çemberliye girmiş oluyom 5 saat ordan çıkınca bi bakıyom onur gel lan leş kargası diyosun olcak işmi beyin sulanmış durumda zaten bana attığın 53m kazığıda unuttum sanma
:mrgreen: Arkadaş ben anlamıyorum M.a gözlük ilk cıktıgında 80 85m den kapış kapış giderken Onura 55m den ayırdım..
Para toplicam dedi 1 ay sonra 50m piyasa civarlarına düştünde sattım bana kazık attın diyor.. TAM Leş Kargası sın onur Isık takı düşürdügündede boyle etmiştin cok kaptırmıssın cane kendini
Sen zaten takıları mıllete düşür verdigin sözlerı unutmadık :lol:
Özentileri sevmem onura kırgınım zaten adama zırh düşürürüz takı düşürürüz yüzümüze bakmaz
Skype dan sesimi duyuramadım sana bi içimdekileri dökecem laptop u anca eve getirdim Olum iyide sende tutuyosun ben çemberliye girmiş oluyom 5 saat ordan çıkınca bi bakıyom onur gel lan leş kargası diyosun olcak işmi beyin sulanmış durumda zaten bana attığın 53m kazığıda unuttum sanma
:mrgreen: Arkadaş ben anlamıyorum M.a gözlük ilk cıktıgında 80 85m den kapış kapış giderken Onura 55m den ayırdım..
Para toplicam dedi 1 ay sonra 50m piyasa civarlarına düştünde sattım bana kazık attın diyor.. TAM Leş Kargası sın onur Isık takı düşürdügündede boyle etmiştin cok kaptırmıssın cane kendini
Oğlum Sıtkı ben 53m in lafında değilim ki Hatta kazık attım diyende sendin bana :D Amacımız gırgır şamata
Oğlum Sıtkı ben 53m in lafında değilim ki Hatta kazık attım diyende sendin bana :D Amacımız gırgır şamata
Haha benimde amacım oyle zaten sana gıcıklına kazık attım diyordum ama sen foruma yazınca gercegi bilmek herkezin hakkı seni yalaka seni
Tamam Sıtkı Yürü Git Forumu daha fazla kirmletme kanka :lol: :lol: en geç 1 2 hafta sonra burdasın zaten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Öptüm
Sifaxbaba yazdı:Haha benimde amacım oyle zaten sana gıcıklına kazık attım diyordum ama sen foruma yazınca gercegi bilmek herkezin hakkı seni yalaka seni
Sıtkım guzel bir kompozisyon olmus giriş gelişme sonuc guzel:D biliyorsun ben zaten 1 aydır bıraktım oyunu iksirlerin akçeyle satılmasıda yuh denilecek bir olay! ikv kan kaybetmeye devam edicek 29 levellerden beri oynadığım oyunu ben bile bıraktım!!! oyunun bu hale gelmesinin bence en onemli sebepleri surekli benzer mekanların işlenmesi her bolumda labirent var, mağra var, ayrıca surekli akçe sömürmek için saçma sapan yeniliklerin gelmesi beni bıktırdı! ve en son çemberlitaş tam bir faciya begenilicek hiçbirşey yok! oyundaki oyuncuların gmlere yalakalıgı vede gmlerin adam kayırmacılıgıda oyunu mahfetmiştir! kendilerinin sevmediği adamları surekli susturuyorlar!!!!
KISACASI BU OYUNDAN Bİ CACIK OLMAZ!!!
bunuda silersiniz artık.......