*~~LoDoS İşBiRLiĞiYle KaDiM KeSiLdİ~~*

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

*~~LoDoS İşBiRLiĞiYle KaDiM KeSiLdİ~~*

Mesaj gönderen volkan »

Öncelıkle selamlar...

Choosensx loncasının organızasyonu hazırladıgı lodos klanının onde gelen loncalarının katıldıgı kadim görevi pazartesı saat 9:30 da kesılmıs bulunmaktadır.

Yapamazsınız dedıler, bırlık yok dedıler,lodoslar bu ıs ıcın yeterlı guce sahıp değil dedıler.Fakat uzun suren bılgı bırıkımı ve organızasyonla bu ıısnde ustesınden geldık.

1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü.. Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti.

Arkadaslar klan mensuplarını kırmızıyla yazmamın amacı 1996 yılındakı yapılan bu savasta klan ayırd edılmıyodu.Hangı klana mensup olup oldugu pek fazla onemlı dıeldı cunku bu sorun tum ınsanlıgı ılgılendırıyodu.Bu gorevı yaparkende aynı duyarlılıgın olması gerekırken herkes bu gorevden farklı cıkar amacları ıcıne gırdı.Ben ısterdımkı bu gorevın arz olsun lodos olsun klansız olsun herkesın bırlesıp yapılması yonundeydı.Fakat olmadı.Defalarca bırlesmeyı denedım.Arkadasın bırı geldı ılk ben vuracam dedı yok zar atılsın dedık ben gelmem dedı gıttı.Grup topladılar yardım edemedık barı bılgımızle yon verelım dedık bılenı deıl, uygulayıp gorenı deıl, okuyup okudugundan bırsey anlamayan adamı sawundular onu dınledıler.Arkadaslar bundan oncekı konuda yazılan esn onemlı ıs tank grubuna dusuyor dıye bır cumle gecmıs.Hayır ordakı herkes bır butun.Butun hep beraber olmaz zorunda kucuk bır kopukluk herseyın maffolması demektır.Cunku ben bu gorevı yapmadan defalarca arstırma yaptım.Gorusmelerde bulundum.Sadece bunları yapmakla kalmayıp bunları uygulamaya gecırdım.1. olmadı 2 .olmadı 3. olmadı.Sınırlenmeye baslamsıtım.Ama her denememızde bıraz daha yaklasıyorduk.Ve sonunda basardık...

Burdan oncelıkle Murat abıme cok tesekur edıyorum bu organızasyonda bıze verdıgı destekten dolayı ve

Beawulfx loncasına
Megax loncasına

Xukalax loncasına
Kutuplardax loncasına
Troyax lonca ve arkadaslık grubuna
Zentıusx lonca ve arkadslık grubuna
Dengex loncasına
Hanedan loncasına

TeSeKKuRLeRıMI sunar ve bıze verdıklerı her turlu destekten dolayı...

SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted,Xcakalx
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: *~~LoDoS İşBiRLiĞiYle KaDiM KeSiLdİ~~*

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bi zamanlar Choosensx Loncasının tek üyesi olan Legend nerelere getirdi Loncayı =) tebrikler ..
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

İste ilk'i başaranlar...
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

bne yoktum orda :mrgreen: tebrikler
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

bravaa :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Merhabalar lodosları canı gönülden tebrik ederim.Muhtesem görüntüler bunlar.Lodos klanının böyle birlik beraberlik göstermesi beni çok memnun etti.Lodos klanının önde gelen loncaları inşallah bu birlik beraberliğiniz dostluğunuz bozulmaz.Böyle giderseniz.Arzları ezeriz.Nerde arzların birlk beraberliği göremiyorum.Nayırr .DDD
Tekrar tebrikler ,,

Choosens loncası
Mega loncası
Beowulf loncası
Xukala loncası
Haneden
Zentius
Denge loncası
Troya loncası hepinize canı gönülden teşekkürler.Tebrikler
Reader
Kullanıcı avatarı
turkiye90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkiye90 »

Birlik ve beraberlik sağlandığında yapılamacak şeyin olmadığını anladığımızı sanıyorum
Ne demişler bi elin nesi var iki elin sesi var
Yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun görevimizde yardım edenler sağolsun
Darısı yapamayanların başına
ResimResim

*******Turagarvsturagar********** Troyaxxturagar*******

O GÜNKÜ YORUMLAR İÇİN BENİ BANLAYANLAR TEŞEKKÜRLER SİZE ANLADIM SİZİ BEN...
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Arkadaslar oncelıkle selamlar...

Kadım gorevını yapcak arkadaslarımıza duyurum olcaktı.Yukarda ısbırlıgı ıcınde oldugumuz ısımlerını vermek ıstemedıgım bır kac lonca arasında yasanmıs olan tartısmalar yuzunden desteklerını cekmıslerdır.Bu nedenle ayrılan grupların yerıne yenı uc grup alınacaktır..Saglam lonca ve grupları aramızda gormekten guru duyarız...

Kuralalr Sunlardır
1-)Kurulan gruplar 4 savascı 2 sıfa olacak sekılde ayarlanacak.
2-)Tank grubu asla degısmıcek(Choosensxwanted,Xcakalx,Choosensxdıablo,Choosensxghostt,Choosensxkalpsiz,Kskxelwanı)
3-)Gelecek grup uyelerı yanında 2 dırenc ates ıksır 5 kudret ıksırı getırecek.
4-)Bundan oncekı grupların gorev sıralaması zarlarla bellı oldugu ıcın gelecek olan gruplar sıranın sonuna yerlesecek.Bu sıralama her lıstedekı son grubun gorevı olduktan sonra bassa donecektır.
5-)Bu gruplardan her hangı bırının gelmeyısı yada gereklı olan kısı sayısına(18-20 savascı 13-15 sıfa) ulasılmadıgı taktırde gorev bır sonrakı gune kaydırılacaktır.Bır gecede butun grupların gorevının olamayacagı ıcın sırası gelen gruba ıksır ve zaman yetısmeye bılır sıradakı grubun bu kucuk zafımızı gozden gercımesını dılerız.

Aramıza katılacak grupların buradan veya oyundan bana ulasabılır...

SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
taylanblt
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen taylanblt »

HELAL OLSUN ARKADAŞLAR.KEŞKE BİZDE OLSAYDIK
Resim

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

volkan yazdı:Öncelıkle selamlar...

Choosensx loncasının organızasyonu hazırladıgı lodos klanının onde gelen loncalarının katıldıgı kadim görevi pazartesı saat 9:30 da kesılmıs bulunmaktadır.

Yapamazsınız dedıler, bırlık yok dedıler,lodoslar bu ıs ıcın yeterlı guce sahıp değil dedıler.Fakat uzun suren bılgı bırıkımı ve organızasyonla bu ıısnde ustesınden geldık.

1996 yılının yaz ayında, Eminönü içinde o güne kadar yaşanmış Mahluk savaşlarının en büyüğü gerçekleşti. Daha sonra mitolojik ismiyle adlandırılacak olan 3 başlı dev yaratık, Eminönü'ne denizden geldi. Mısır Çarşısı tarafındaki park bölgesinde karaya çıkan yaratık, Eminönü sahilinde o zamana kadar görülmüş kıyımlardan en büyüğünü gerçekleştirdi. Teşkilat acil müdahale grubu, yaratığı yavaşlatmak ve halkı güvenli bölgelere sevk edebilmek için büyük bir mücadele verdi. fare adam savaşlarından kalma siperler bir bir düştü.. Klan mensupları dahil herkes, uzun yıllar sonunda ilk kez aynı saflarda savaştılar. Çok değerli mücadeleciler kaybedildi. Sonunda bir başı cansız serilen yaratık, geri çekildi. Ancak Hidra korkusu, Eminönü'nde yaşayan insanlar arasında yerleşti. Bir zafer kazanılmış, fakat bu zafer umutları tazeleyememişti.

Arkadaslar klan mensuplarını kırmızıyla yazmamın amacı 1996 yılındakı yapılan bu savasta klan ayırd edılmıyodu.Hangı klana mensup olup oldugu pek fazla onemlı dıeldı cunku bu sorun tum ınsanlıgı ılgılendırıyodu.Bu gorevı yaparkende aynı duyarlılıgın olması gerekırken herkes bu gorevden farklı cıkar amacları ıcıne gırdı.Ben ısterdımkı bu gorevın arz olsun lodos olsun klansız olsun herkesın bırlesıp yapılması yonundeydı.Fakat olmadı.Defalarca bırlesmeyı denedım.Arkadasın bırı geldı ılk ben vuracam dedı yok zar atılsın dedık ben gelmem dedı gıttı.Grup topladılar yardım edemedık barı bılgımızle yon verelım dedık bılenı deıl, uygulayıp gorenı deıl, okuyup okudugundan bırsey anlamayan adamı sawundular onu dınledıler.Arkadaslar bundan oncekı konuda yazılan esn onemlı ıs tank grubuna dusuyor dıye bır cumle gecmıs.Hayır ordakı herkes bır butun.Butun hep beraber olmaz zorunda kucuk bır kopukluk herseyın maffolması demektır.Cunku ben bu gorevı yapmadan defalarca arstırma yaptım.Gorusmelerde bulundum.Sadece bunları yapmakla kalmayıp bunları uygulamaya gecırdım.1. olmadı 2 .olmadı 3. olmadı.Sınırlenmeye baslamsıtım.Ama her denememızde bıraz daha yaklasıyorduk.Ve sonunda basardık...

Burdan oncelıkle Murat abıme cok tesekur edıyorum bu organızasyonda bıze verdıgı destekten dolayı ve

Beawulfx loncasına
Megax loncasına

Xukalax loncasına
Kutuplardax loncasına
Troyax lonca ve arkadaslık grubuna
Zentıusx lonca ve arkadslık grubuna
Dengex loncasına
Hanedan loncasına

TeSeKKuRLeRıMI sunar ve bıze verdıklerı her turlu destekten dolayı...

SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted,Xcakalx

akşam yapında bizde gelek :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön