Üretim-Toplama Puanları Sıfırlansın diyenler (Destek Verin)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Üretim-Toplama Puanları Sıfırlansın diyenler (Destek Verin)

Mesaj gönderen Devran »

Bir çok kişi şaheseri kullanmak istediği çarda puanlarını çok öncelerden dağıttığı sebeple Üretim ve toplamada hiçbirine 49 puan veremediği için Şaheserleri üretemiyor.
Ya Üretim-Toplama puanlarını sıfırlamak için makine gelmeli
Yada Şaheserleri başka çarlara aktarma olanaği verilmeli
Yönetici'ler Gm'ler Momt'lar Tüm işlerinizi bırakıp bu sorunla ilgilenmelisiniz Mağdur durumda kalmamalı kimse

Tüm oyuncu arkadaşlarımızın bu konuya destek vermesini bekliyorum İyi Forumlar...
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Üretim-Toplama Puanları Sıfırlansın diyenler (Destek Verin)

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

ben varım
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Hayır sıfırlanmasın o zaman ne anlamı mesleğimizin ondan sonra reçeteler ne olacak.Örneğin sıfırlanırsa adam gider maden çeker sonra üretim yapar bu işten madenci olanın ne kazancı olucak.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Lathander yazdı:
Özetle,

Şahaser eşyaların reçetelerinin 49 seviye olması hk; Şaheser eşyalar silah sınıfında olduğu için üretimleri silahtar ve şaheser statüsünde olduğu içinse 49 seviye üretim puanı istemekteydi.Bu aslında oldukça normal birşeydi. Eğer biz sizin silahtar üretiminizi 49 puan yapmanıza mani olmuş olsaydık burada haksızlık olabilirdi.

Fakat bir çok oyuncumuz, her seviye atlanmasında verilen iki puanın, daha fazla materyal toplamak için başka alanlarda kullanılmasından dolayı silahtar üretimini 49'a çıkartamamıştır. Sizlerden gelen öneriler dikkate alınarak, madem öyle tüm üretim sınıflarından birisinde uzman olması yani 49 puan verilmiş bir üretim puanı olması yetsin hatta ve hatta üretimi de geçtik toplama puanlarının birisinde dahi 49 puanla uzmanlaşmış olsun yeterli dedik. Şu an Lokman sınıfı dahi silah üretebilmektedir. Bu da yeterli olmadı madem bunun içinde bir değişiklik yapılacağını yine bu konu içinde yazdım.

Silahların özelliklerinde yapılan dengelemeler hk. Bu eşyalar üzerinde değişiklik yapıldığında anda daha önceden söylediğim gibi normal yollarla üretilmiş hiç bir şaheser eşya yoktur. Şaheser eşyaları defalarca test etmiş birisi olarak gücü hakkında yapılan tüm değişillikler yerinde olup, işe yaramaz söylemlerine katılmıyorum. Bu yönde düşüncesi olan oyuncularımıza ise saygı gösteriyorum. Sadece bu derece kesin bir iddia ortaya atmadan daha sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum.

Yakında reçetlerle ilgili Genel Etkileşim üzerinde KESİN çözüm hakkında duyuru geçilecektir.

İyi eğlenceler.
Sanırım herkesin tatmin olacağı cevap verilmiş.Lathander'ın bahsettiği konuda aşağıdaki linktedir.

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=5507
Resim
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Devran yazdı:Bir çok kişi şaheseri kullanmak istediği çarda puanlarını çok öncelerden dağıttığı sebeple Üretim ve toplamada hiçbirine 49 puan veremediği için Şaheserleri üretemiyor.
Ya Üretim-Toplama puanlarını sıfırlamak için makine gelmeli
Yada Şaheserleri başka çarlara aktarma olanaği verilmeli
Yönetici'ler Gm'ler Momt'lar Tüm işlerinizi bırakıp bu sorunla ilgilenmelisiniz Mağdur durumda kalmamalı kimse

Tüm oyuncu arkadaşlarımızın bu konuya destek vermesini bekliyorum İyi Forumlar...
bende varım
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Neyazıkki tatmin olamadım farz-ı misal çardaki puan dağılımı şöyle;
Madenci = 45
Sarraf = 30
Lokman = 21
Hiçbir puan 49 olamadığı için şaheser üretilemeyecek yani söylemek istediğim bunu düzeltmek için ya Puanları sıfırlayabilmek için makine yada şaheser aktarımındaki engellemenin kaldırılması.
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

ben bu konuyu yetkililere gönderdim ve cvpları bu oldu

Kod: Tümünü seç

Merhaba,
Şu an yapılan planlara göre şaheser eşyaları üretmek için herhangi bir üretim dalında 49 seviyeye kadar uzmanlaşmak gerekmektedir. Bu ise bir şaheser için oldukça normal bir gereksinimdir.
Şaheserlerin aktarımı olmaması ise hem taşıdığı anlam ve önem bakımından hem de karakterlerden yapılacak hırsızlıklardan korumak için bu silahların aktarımının yapılması engellenmiştir. Bu tamamen eşyanın önem ve anlamından kaynaklanan ve diğer eşyalardan ayıran doğal bir şarttır. 
Bu konu üzerinde tekrar değerlendirme yapılarak oyun dünyasını zedelemeyecek çözümler aranacaktır. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.  
İyi günler.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Konu açmadan önce araştırma yapınız.

Genel etkileşimde bu konu ile alakadar sabit bir başlık vardır. Orada gerekli cevaplar verilmiştir.

Burada ise görüldüğü üzere amacı belli olmayan bir kaç kişi bu gün yazdığım mesajı yazmak yerine 7 gün önce yazdığım mesajı yazarak yanıltıcı bilgi vermiştir.

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön