Benim bir ulkem var gitmesemde gormesemde var. Benim ulkem de buyuk adamlar vardir. Buyuk adamlarin buyuk mercedesleri vardir. Buyuk adamlarin buyuk korumalari vardir. Buyuk adamlarin buyuk sozleri vardir. Baristan, ozgurlukten, insan haklarindan, esitlikten bahsederler. Mutakabat derler, uzlasmak derler bir de haftanin kelimesi vardir chefin spesyali gibidir. Buyuk adamlarin buyuk tarisma programlari vardir. Buyuk adamlar cok bagirir ancak onlarin bagirmasi apacilerin 2 harfin birini buyuk kucuk yazmasindan hic de farkli deildir ikisinin amaci da ici bos olan cumleleri alimli gostermektir. Buyuk adamlarin buyuk odalari vardir. Buyuk adamlar buyuktur, isimleri de buyuktur: milletvekilidir, cumhurbaskanidir. Benim ulkemde kucuk insanlar da vardir ama bu kucuk insanlarin kucuk isimlerivardir:millet,cumhuriyet kucuk sesleri, kucuk odalari, kucuk arabalari vardir onlardan bahsetmek icin kisa yazilar ayrilir. Ve bir de ben varim benim bir sorum var. Milletin sandalyeye oturttugu vekili nin pesinde yag kuyruklari olurken halk neden kendi halinde curumeye birakiliyor?
Milletin kendisi varken vekiline ne hacet ?
Cumhuriyet olmusken baskani neden var ?
(Yurt disinda oldugum icin klavyede turkce karakterler yok kusura bakmayin).Not: yazimin icinde hirbir siyasi veye igneleyici unsur yoktur.
Benim Ulkem !!!
-
- Cin Avcısı
Benim Ulkem !!!
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Re: Benim Ulkem !!!
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti