Yeni Level Ve Grup Bölgeleri !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zodican
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yeni Level Ve Grup Bölgeleri !!!

Mesaj gönderen zodican »

Arkadaşlar Görüldüğü üzere Herşey akçe ve para ile olur oldu mynet sobee ttnt bunlarda iş yapıyor hoş güzel kabul peki hiç mi düşünmüyorlar bu adamlar şimdi okadar grup bölgeleri için bu kadar vakit bu kadar zaman bu kadar para harcadılar biz yeni bölge yerine lv getiripte gerçekten yükselen bir eşya yapalım diye düşünüldüğünü hiç sanmıyorum Sürekli Yeni şeyler geliyor Grup bölgeleri geldi yeni zırh eşyalar çıktı ondan önce Migrat ve Sıgınak vardı ? Kaç kişi o zırh o eşyalar için kendini yıprattı kaç kişi oyun parası alıpta çeket üretmek için ayakabı üretmek için kendini mahfetti kaç kişi şans artırıcı aldı zırh düşsün diye oyuncuların bir çoğu bunu yaptı peki şimdi o yaptığınız şeylerden sonra onlar noldu ÇÖP oldu Elektrik Hasar para ederdi ya şimdi herşey çöp kaç kişi para harcadı bunları yapabilmek için Yeni Bölgelerden çıkacak eşya ve birçok şey boşa gene gidecek Çünkü Yeni lv gelmeyeli 2 yıl olmak üzere Herşey para oldu kendi adıma konuşuyorum 4 ay oldu oyuna girmeyeli Takip ediyorum noluyor diye olan tek şey Para Hak yenilmesi başka Birşey göremiyorum 5 İksir 300 Akçe Oyun para oldu yeni yetenek yaptınız hoş güzel 49 lv için yeni yetenek yaptınız ? 59lv geldiği zaman o yaptığınız ayı yeteneği ne olarak geçecek ben size sölim şekli ve rengi değişecek alın size aynı yeteneğin biraz daha güçlüsü olacak Yeni Bölge Yeni Yetenek Yeni Eşya Bilmem ne gibi şeyler Yerine Lv getiripte onları getirin ki harcanan paraya ve harcanan emeğe deysin Yerimizde saymaktan başka birşey olduğu yok ... İyi forumlar
––––•(-•[ ThEGoDTeaMcann ♥♥♥ Zodiacqq ]•-)•––––
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Re: Yeni Level Ve Grup Bölgeleri !!!

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Kimse seni akçe almaya zorlamıyor ki kardeşim! Herkes diğer online oyunları örnek veriyor, İKV diğer online oyunlar gibi olmak zorunda mı? Diğer online oyunların dükkanlarında itemler materyaller vs. gibi şeyler satılıyor, böyle mi olsun yani ? Böylesi daha mı güzel ? Bu oyunu yapanlar sadece plus paketten ne kadar para kazanabilir ki ? Bu kadar yıldır bu oyun neredeyse tamamen ücretsiz oynanabiliyordu, bence bundan sonra onların da para kazanmaya hakkı var artık, diye düşünüyorum. Kimse kara kaşımıza kara gözümüze oyun yapmıyor. Oynamak, oynamamak bizlerin elinde. Ayrıca bu grup bölgeleri(Sığınak, Migrat ve Çemberli Taş ) de iyi bir güncelleme oldu, loncalar ağırlığını koymaya başladı ve artık her şey iyi olanlar için...
MkaBaŞKaN iyi forumlar diler.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
zodican
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen zodican »

Bende biliyorum bunu kimse zorla oyun oynatmadığını söylemek istediğim şu yapsınlar para da kazansınlar sorun o değil sorun para yatırılmasına ragmen ilerlememesi anlatmak istedim o bu oyuna ilk başlayanlardan biriyim herkes bilir okadar yıldır bende para yatırdım bende saatlerce oynadım güzel anlarımız oldu senin diğer oyunlar dediğin oyunlarda hiç yoktan ilerleme oluyor bunda hep aynı yerinde sayıp aynı yaratıkları kesiyorsun kimse bedavaya oyun ve ya site kurmuyor Benim için sorun yok Senin için sorun yok ? Para Grup ve Loncası olmayan adam ne yapsın biraz düşünce olursa güzel olmazmı sen hangi oyunda görmüşsün ki Envanter dedimiz çanta Tek taraflı hemen doluyor Anlamadımız şey şu para kazanmasınlar demiyoruz biraz İlerleme olsun oyunun ismi ne kadar duyulursa okadar fazla para kazanır bu adamlar Her attılan adım artık akçe olma seviyesine geldi kazanılan paralar diğer oyunlarda geri olarak yatırım olarak döndükten sonra en sonda para kazanılır adamlar parada kazanıyor adamlar oyunuda yönetiyor peki neden gelişmiyor ? ... İyi forumlar...
––––•(-•[ ThEGoDTeaMcann ♥♥♥ Zodiacqq ]•-)•––––
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

Mkaloncabaskan yazdı:Kimse seni akçe almaya zorlamıyor ki kardeşim! Herkes diğer online oyunları örnek veriyor, İKV diğer online oyunlar gibi olmak zorunda mı? Diğer online oyunların dükkanlarında itemler materyaller vs. gibi şeyler satılıyor, böyle mi olsun yani ? Böylesi daha mı güzel ? Bu oyunu yapanlar sadece plus paketten ne kadar para kazanabilir ki ? Bu kadar yıldır bu oyun neredeyse tamamen ücretsiz oynanabiliyordu, bence bundan sonra onların da para kazanmaya hakkı var artık, diye düşünüyorum. Kimse kara kaşımıza kara gözümüze oyun yapmıyor. Oynamak, oynamamak bizlerin elinde. Ayrıca bu grup bölgeleri(Sığınak, Migrat ve Çemberli Taş ) de iyi bir güncelleme oldu, loncalar ağırlığını koymaya başladı ve artık her şey iyi olanlar için...
MkaBaŞKaN iyi forumlar diler.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

bence oyundaki yaratık türlerinin sayısı az tekrar tekrar tekrar aynı yerler aynı yollar aynı yaratıklar ve artık SIKICI..
Kullanıcı avatarı
DeaTHRoLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DeaTHRoLL »

zodican yazdı:Arkadaşların dedikleri gibi LALE devri bitti :) Maden ve para ile eşya üretimi başladı artık öyle beklemeyin yok git lamia sana eldiven versin o sana pantlon versin Para konuşcak artık Kısaca Devir bizim devrimiz ;)

Devir Senin devrin o halde bu konu niye açılıyor ?
Bymystic [49]
Neferxtobias [49]
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

zodican yazdı:
Arkadaşların dedikleri gibi LALE devri bitti Maden ve para ile eşya üretimi başladı artık öyle beklemeyin yok git lamia sana eldiven versin o sana pantlon versin Para konuşcak artık Kısaca Devir bizim devrimiz
Hmm Demek sizin Devriniz :)
Lezgin Efendi Söyle bakalım...
1 level Hasar iksir ve 1 kudret iksiri 5 dakika bekletilirse Ne Olur :)
Kac Ws Kazanılır Kac Para Dolandırılır :)

Herkese İyi forumlar :)
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

iksirli vsler ler ler ler :D
Kullanıcı avatarı
zodican
İskele Babası