İbni ibni ceket MOR + sız ashab ise turuncu renklidir bu tür şahaser katagorisine giren silahlar ne olursa olsun AKTARILAMAZChuckyx yazdı:KaraXHayalet yazdı:İbni malzemelerini anladımda Ashabı nasıl çalmış yere attı deseydin işte gerçekten bazıları şerepsiz çıkıyo çalamadıkları gibi madem verecem zarar vereyimde öyle geri vereyim diyor bizim türk insanı çok dolandırıcıMalzemeleri Eksiksizdi, Ashabı ve İbni İbni Ceketi Basmamıştım .
Mynet Hesabım Çalındı Savcılığa Gideceğim.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mynet Hesabım Çalındı Savcılığa Gideceğim.
Bence yinede hiç üşenme ve savcılığa suç duyurusunda bulun , cezasını çeksin , malzemeler yanına kar kalmasın , ben olsam sürüm sürüm süründürmüştüm onu.Chuckyx yazdı:KaraXHayalet yazdı:İbni malzemelerini anladımda Ashabı nasıl çalmış yere attı deseydin işte gerçekten bazıları şerepsiz çıkıyo çalamadıkları gibi madem verecem zarar vereyimde öyle geri vereyim diyor bizim türk insanı çok dolandırıcıMalzemeleri Eksiksizdi, Ashabı ve İbni İbni Ceketi Basmamıştım .
İbni İbni ceketin ve ashapın malzemeleri vardı diyor zaten , yani üretmemiş malzemeleri çalınmış.KaraXHayalet yazdı:İbni ibni ceket MOR + sız ashab ise turuncu renklidir bu tür şahaser katagorisine giren silahlar ne olursa olsun AKTARILAMAZChuckyx yazdı:KaraXHayalet yazdı:İbni malzemelerini anladımda Ashabı nasıl çalmış yere attı deseydin işte gerçekten bazıları şerepsiz çıkıyo çalamadıkları gibi madem verecem zarar vereyimde öyle geri vereyim diyor bizim türk insanı çok dolandırıcıMalzemeleri Eksiksizdi, Ashabı ve İbni İbni Ceketi Basmamıştım .
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ha ben parlatmamış anladmJamesBond yazdı:İbni İbni ceketin ve ashapın malzemeleri vardı diyor zaten , yani üretmemiş malzemeleri çalınmış.KaraXHayalet yazdı:İbni ibni ceket MOR + sız ashab ise turuncu renklidir bu tür şahaser katagorisine giren silahlar ne olursa olsun AKTARILAMAZChuckyx yazdı:KaraXHayalet yazdı:İbni malzemelerini anladımda Ashabı nasıl çalmış yere attı deseydin işte gerçekten bazıları şerepsiz çıkıyo çalamadıkları gibi madem verecem zarar vereyimde öyle geri vereyim diyor bizim türk insanı çok dolandırıcıMalzemeleri Eksiksizdi, Ashabı ve İbni İbni Ceketi Basmamıştım .
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Savcılığa E-Mail Göndermek İstiyorum, Bu Konuda Bana Yardımcı Olup Geri Dönüş Yapalar Mı ?
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
IISehrazatII
- Cin Avcısı

Chuckyx yazdı:Savcılığa E-Mail Göndermek İstiyorum, Bu Konuda Bana Yardımcı Olup Geri Dönüş Yapalar Mı ?
Eger sifre paylasimi yapmadiysan keylogger gibi programlarla caldilarsa savciliga basvurcaksin. Eger sifreni payalastiysan ki sanirim oyle yapmissin hic urasma.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
Chuckyx yazdı:Savcılığa E-Mail Göndermek İstiyorum, Bu Konuda Bana Yardımcı Olup Geri Dönüş Yapalar Mı ?
Mynet Müşteri Hizmetlerini Ara Belki Carı Geri alırsın.Sana Ufak tefek sorular yönelticeklerdir..Doğru Cevap verirsen Karakteri alırsın
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Karakterim Şuan Elimde, Fakat İçindeki Değerli Madenler Çalınmış. Benim Amacım Çalan Kişinin Cezasını Çekmesidir . Bu Konuda Sizden Yardım İstiyorum .
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
Chuckyx yazdı:Karakterim Şuan Elimde, Fakat İçindeki Değerli Madenler Çalınmış. Benim Amacım Çalan Kişinin Cezasını Çekmesidir . Bu Konuda Sizden Yardım İstiyorum .
İşte Orası Zor :S
internette msn haclemenin cezası yazın bakalım ne enteresan şeyler göreceksiniz.TCK bir msn heclemeye bile ne ceza veriyormuş bir bakın.bir çok insan bilgisizliğinden dolayı hacklenen hesabını boşveriyor.burda uzun uzun anlatmaya gerek yok.bilenler vardır.bilmeyenler açın bir yeni sekme araştırmacı olun 
ondan sonra sende savcılığa başvur kardeş.suçlunun cezasını çekmesini istiyorsan.
ondan sonra sende savcılığa başvur kardeş.suçlunun cezasını çekmesini istiyorsan.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.