44 level adamı 2 kişi kesmişler havalanıyolar sancağın içinde deparsız durdurmasız kestim sizi ölmedim bile smokene gel ws dedim tmm dedi gmb ettim bnm işim var dedi kaç şimdi adam olun video yaparsam hayvanların ölümü diye neşinıl coğrapiye koyarlar. Adama 3 e tek dalmışsınız xd gene pert Smokeni kese kese karizması bitti bnm işim var dedi oyundan kaç kez çıktı
En son bilinmez tarafından 30 Haz 2011 17:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
bilinmez yazdı:44 level adamı 2 kişi kesmişler havalanıyolar sancağın içinde deparsız durdurmasız kestim sizi lmedim bile smokene gel ws dedim tmm dedi gmb ettim bnm işim var dedi kaç şimdi adam olun video yaparsam hayvanların ölümü diye neşinıl coğrapiye koyarlar. Adama 3 e tek dalmışsınız xd gene pert
Hahaha ufak çocuklar 1 kesiyorlar 1000 kesiliyorlar
bilinmez yazdı:44 level adamı 2 kişi kesmişler havalanıyolar sancağın içinde deparsız durdurmasız kestim sizi ölmedim bile smokene gel ws dedim tmm dedi gmb ettim bnm işim var dedi kaç şimdi adam olun video yaparsam hayvanların ölümü diye neşinıl coğrapiye koyarlar. Adama 3 e tek dalmışsınız xd gene pert Smokeni kese kese karizması bitti bnm işim var dedi oyundan kaç kez çıktı