İyi günler size 1 - 2 tane sorum olacak cevap verip ama hakaretsiz şekilde sevinirim ilk sorum.
1-arkadaşlar bilindiği gibi şu anda her sunucuda lodoslar daha fazla ama güçsüzler güçlüleride var ama 39levelde arzlar fazlaydı.
2-39 levelleri hatırlayın saf altın 100 bindir saf demir 10 bindi otların en pahalısı 1m du felan şimdi madenin en pahalısı 15 milyon yeni madenler hariç yada demir 10bin iken şimdi 100 bine vuruyor fiyatı iksirlerde 10tane var diye baya baya uçtuk biz.
3-bir kişnin yapacağı para en fazla ne kadar olur 200-300milyon ama her sunucuda hidrojen sartılsa tanesi 150-200milyon ee neden konuşuyorsunuz.
4-biz 39 level para sıkıntımız yoktu 1 kadim hidra pençesi fiyatına full çarı dizerdik şimdi o fiyata ejder asa bile yok.
Gerisi size kalmış sizde soru sorun cevaplıyalım lütfen konu sürsün.
Ahhh o 39 leveller ahhh!
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: Ahhh o 39 leveller ahhh!
Ejder asa zaten 2 kadim pençe istediği için 1 tanesinin fiyatına dizmene imkan yok
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
IxGoLDeNxI yazdı:Ejder asa zaten 2 kadim pençe istediği için 1 tanesinin fiyatına dizmene imkan yok
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Arkadaş bide şu mantıkla bak ozmn bir sunucudaki toplam nakit parayı düşün bide şimdikini
arz talep meselesi gerçek dünyadaki zamlar fiyat yükselmeleri normalken bu neden anormal 
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
:mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow:IxGoLDeNxI yazdı:Ejder asa zaten 2 kadim pençe istediği için 1 tanesinin fiyatına dizmene imkan yok
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı