IxShowTiMeEDdYxI Geri Alınmıştır....
IxShowTiMeEDdYxI Geri Alınmıştır....
Yaklaşık olarak 3 hafta önce çalınan karakterim zorda olsa tarafımca geri alınmıştır.(Bülent K) Siz siz olun kimseye şifrenizi vermeyin dost bildikleriniz sanal alemde çok rahat satabiliyorlar.Neyse lafı fazla uzatmıcam oyunda bazı dengesizlikler yapmış en basit örneği Lodos Klanından ARz Olup geri lodos Olup Buna benzer sevdiğimiz abilerimize karşı Saygısızlıklar yapmış. Allahtan ki hırsızlık olayına girmemiş en azından ben böle biliyorum eğerki böle bişi yapmışsada Mağdur olan arkadaşlar Oyunda bana ulaşsın Sorununu Çözelim. Herkese iyi formlar. Emek hırsızlarına Dikkat edelim bizim gibi zor duruma düşmemek için Babanız dahi olsa vermeyin şifrenizi
D
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: IxShowTiMeEDdYxI Geri Alınmıştır....
Senin adına sevindim
Hayırlı olsun.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun,
Fakat kullanıcı sözleşmesinde de belirttiği gibi veya söylendiği gibi diyeyim. Kullanıcı adı ve şifresi alış verişi (hesabınıza sizden başkasının girmesi) yasaktır. Birine şifreyi veriyorsanız yasağı çiğnemiş olursunuz, buna bağlı olarakata mağdur duruma düşebilirsiniz.
Hesabınız mynet ise bir an önce cep telefonu numaranızı kayıt ettiriniz ki birdaha benzeri olay yaşanırsa çarı hiç uğraşmadan geri alabilesiniz..
Fakat kullanıcı sözleşmesinde de belirttiği gibi veya söylendiği gibi diyeyim. Kullanıcı adı ve şifresi alış verişi (hesabınıza sizden başkasının girmesi) yasaktır. Birine şifreyi veriyorsanız yasağı çiğnemiş olursunuz, buna bağlı olarakata mağdur duruma düşebilirsiniz.
Hesabınız mynet ise bir an önce cep telefonu numaranızı kayıt ettiriniz ki birdaha benzeri olay yaşanırsa çarı hiç uğraşmadan geri alabilesiniz..
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
++IIxDyNaCxII yazdı:Senin adına sevindimHayırlı olsun.
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

Kardeşim, çalındığını şimdi öğrendim. Geri almışsın
Geçmiş olsun, geri aldığına sevindim.
Geçmiş olsun, geri aldığına sevindim.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT