beyazköşk ??

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

beyazköşk ??

Mesaj gönderen Wizards »

merhaba

ben ve arkadaşım ankada oynuyoruz ancak ankadan karakterlerimizi aktarmaya karar verdik.

arkadaşım ve ben klan savaşlarını özledik ve gideceğimiz yerde biraz da heyecan arıyoruz.

+ olarak sunucunun popülasyonu klanların durumu grup bölgeleri vs köşk hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?

not: aradığımız en önemli şey heyecan bu yüzden hangi klanın nüfusu daha azsa o klana girmeyi düşünüyoruz.

şimdiden teşekkürler.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
TeknikServiS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: beyazköşk ??

Mesaj gönderen TeknikServiS »

Beyazköşk te arz klanı az ,Lodoslar oldukça fazla Arz klanına geçmenizi öneririm çoğu zaman olmasada eminönünde iyi savaşlar yaparız . Bıktık aynı arzları kesmekten biraz değişiklik te olur bizim için. :D
Kullanıcı avatarı
izbIRakanLaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen izbIRakanLaR »

Hahaha Harun Beyy Biliyorsunki geçmişte ARz'lar Yapacağını Yaptı ve Yapmaktada ;)

Çoğu Lodos'lardan Arz'lardan çıkıp Geldi o Gelenlerede Satıcı diyrm :D

Bunu O KişiLerde İyi Biliyor ..
Resim

*-*-*Altınordu*-*-*ChesteRFieLd*-*-*JaCoBsS*-*-*
Maqaraxunruly
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Maqaraxunruly »

hakan bende sana sövuyorum hahaha :) :D :D

AhMeDxUnRuLy
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Şimdi şöyle bi durum var :D Beyazköşk bütün sunucuların neredeyse en ucuzu ve neredeyse en kalabalığı. Klanlar konusunda ise arzlar az lodoslar çok fakat görevler için lodos olanların sayısı çok olduğu için lodoslar çok yani yolda giden 10 lodosdan 7 si 40-45 lwl arasındadır :) Arzlar bu yüzden az ve öz. Lodoslarda güçlüler yok mu tabiki var ancak sayıların eşit olduğu ortamda arz ve lodos arasında inanılmaz çekişmeli mücadeleler geçiyor ( Örn: Sömestrdaki sancak savaşları 7-7 eşitlikle bittikten sonra yapılan 3'lü savaşta arzlar kazanmıştı ) bu kriterlere göre sunucu seçmeni öneririm :)
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Şimdi öncelikle bu oyunun en güzel yanı tabii ki klan savaşları. İki klan arasında çok büyük çekişme var, bunu her yerde görmek mümkün. Çemberlitaş gelmeden önce bu çok daha fazlaydı, GB'ler gelmeden önce de aynı şey söz konusuydu. Arz'ın Çocukları-Lodos konusuna gelirsek, tarafsız olacağım. Lodoslar saat başı gelir Arz'ın Çocukları sancağındaki Tüccar'ı keser giderler. Arz'lar ise buna hiçbir şey diyemez çünkü eğer ki oranlama yaparsak 1 Arz'a 3 ya da 4 Lodos düşüyor. Bu sebeple Lodos'lar Arz'lardan üstün. Ama eğer ki Sancak Savaşları'na gelirsek -Emre'nin de dediği gibi- sömestr tatilinde -eşit şartlarda- Arz'ın Çocukları'nın üstün olduğu kanıtlandı. :) Bu yorumların hepsini tarafsız olarak anlatmaya çalıştım, umarım başarılı olmuşumdur. Bu arada Eminönü'nde gördüğüm Lodos'u kesmek kadar zevk verici bir şey yok. :) Koyu bir Arz'ın Çocuğu taraftarıyım. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
delicikuvvet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen delicikuvvet »

Ben daha oyunda yeniyim ama kuzenimin anlattıklarıyla şöyle diyebilirim:Arz'ın çocukları nın sayısı az Lodos un fazla ama arada şöyle bir durum var Arz ın çocukları önüne gelen herkezi klana almıyor belli sevideki karakterleri alıyor.Bence Lodos ise sayıya oynuyor bu sayede kazanacağını düşünüyor ben 18 lw savaşcıyım 5 gündür oynuyorum ne kadar sözlerime inanırsın bilemem ama benim söyleyeceklerim bukadar.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

şu parayı bir bulayım da şifamı aktarıyorum buraya :)
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
delicikuvvet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen delicikuvvet »

Wizards yazdı: aktarıyorum buraya :)
en iyisini yapıyorsun ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön