MYNET PLUS ALMA İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
MYNET PLUS ALMA İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!
ben bugün plus yapmaya gittim.hava karlı olmasına rağmen yerle buzluyken yılmadım ve bankaya gittim bilgileri verdim ordaki bayan 18 yaşını doldurdun mu dedi bende 92'li olduğum için evet dedim bayan kimliğimi istedi ve verdim.Bayan bana dedi ki daha dalodurmamışın martın 6 sında doldurcan yatıramayız dedi ve makbuzu yırttı attı.Yöneticiler lütfen yardım....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: MYNET PLUS ALMA İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!
Yuh artık yakında yönetici ekonomik krize yardım diye yazılar çıkmazsa iyidir.Bu adamlar napsın ya walla bazıları GM yalakası felan demeye kalkmasın allah korusun olanada sabır versinabuzeddin yazdı:ben bugün plus yapmaya gittim.hava karlı olmasına rağmen yerle buzluyken yılmadım ve bankaya gittim bilgileri verdim ordaki bayan 18 yaşını doldurdun mu dedi bende 92'li olduğum için evet dedim bayan kimliğimi istedi ve verdim.Bayan bana dedi ki daha dalodurmamışın martın 6 sında doldurcan yatıramayız dedi ve makbuzu yırttı attı.Yöneticiler lütfen yardım....
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
bak kardeşim 18 yaşından küçükler oynamasın o zmn bu oyunu he e-pinde kalktı nasıl alıcaz biz plus......
Kardeşim onu da biz mi söyleyelim ?? Ver parayı 18 yaşından büyük bi tanıdıgına yatırsın (Baban,annen,vs.) !abuzeddin yazdı:bak kardeşim 18 yaşından küçükler oynamasın o zmn bu oyunu he e-pinde kalktı nasıl alıcaz biz plus......
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
abuzeddin yazdı:bak kardeşim 18 yaşından küçükler oynamasın o zmn bu oyunu he e-pinde kalktı nasıl alıcaz biz plus......
18 yaşıdan küçüksün bana kardeşim diyorsun ? Bir büyüğünün onayı varsa alırsın yoksa 18 yaşını beklersin bu kadar basit.18 yaşından küçükler oynamasın belki güzel olur ama 15 16 yaşında öyle düzgün arkadaşlar oynuyor ki bazı 20 25 yaşındakiler halt etmiş yanında
En son Gargoyle35 tarafından 27 Oca 2010 17:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
doğru sölüyosun ama onlar oynamadığı için bilmedikleri için oyuna para yatırılır mı diyolar bide o açıdan düşün????
Anlıyorum kardeşabuzeddin yazdı:doğru sölüyosun ama onlar oynamadığı için bilmedikleri için oyuna para yatırılır mı diyolar bide o açıdan düşün????![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
O zaman 18 yaşından büyük kuzenini vs kandırcanabuzeddin yazdı:doğru sölüyosun ama onlar oynamadığı için bilmedikleri için oyuna para yatırılır mı diyolar bide o açıdan düşün????![]()
Gargoyle35 yazdı:18 yaşından küçükler oynamasın belki güzel olur ama 15 16 yaşında öyle düzgün arkadaşlar oynuyor ki bazı 20 25 yaşındakiler halt etmiş yanındaabuzeddin yazdı:bak kardeşim 18 yaşından küçükler oynamasın o zmn bu oyunu he e-pinde kalktı nasıl alıcaz biz plus......
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
mecbur kandırcaz birini