XD 'nin Katliam Videosu
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: XD 'nin Katliam Videosu
seni sancağın içnide durdurmasız deparsız kesitğimn fotosu varda net foto yüklemiyor dua et.NeihborhuudSnipa yazdı:50 fotoya karşılık 1 fotomu gönderiyosun meksikalı
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
savaşçı olduğundan olabilirmi ? depar durdurma + 3 vuruş büyücü pert. en iyi büyücü olsam bile ölürdüm. salak herif gel büyü çar aç gel benle vs ye. gerizekali embesiz
dougie
ulan ezik seni şifamla bile kesiyorumNeihborhuudSnipa yazdı:50 fotoya karşılık 1 fotomu gönderiyosun meksikalı
bilinmez yazdı:seni sancağın içnide durdurmasız deparsız kesitğimn fotosu varda net foto yüklemiyor dua et.NeihborhuudSnipa yazdı:50 fotoya karşılık 1 fotomu gönderiyosun meksikalı
NeihborhuudSnipa yazdı:savaşçı olduğundan olabilirmi ? depar durdurma + 3 vuruş büyücü pert. en iyi büyücü olsam bile ölürdüm. salak herif gel büyü çar aç gel benle vs ye. gerizekali embesiz
SEN BU AKILLA NAH OLURSUN EN İYİ BÜYÜCÜ ADAM DURDURMASIZ DEPARSIZ KESTİM DİYOR SEN HALA DURDURMA DEPAR DİYORSUN
SirDeathLess
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sence durdurmasız deparsız sancağın içinden beni nası kesmiş olabilir ? mantık özürlü salak herif.
dougie
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu arada barış salağı , gel büyünle vs atalım lan warmı büyün gel savaşçınla atalım orda senmi kestin beni yoksa diğer savaşçımı kesti 12 yaşında veletsin kafamı bozma benim babanın telefonu ile akçe satın alıyosun velet deli etme beni büyü öyle gel facebook profil resmine şifacısını koymuş velet ya maksimum 14 yaşında
dougie
akıllı ayı kesmeye çalışıyodu ayıya vuruyodu ayının can 90NeihborhuudSnipa yazdı:sence durdurmasız deparsız sancağın içinden beni nası kesmiş olabilir ? mantık özürlü salak herif.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
[Uygunsuz İçerik Silinmiştir.]
Forum Hesabınız 1 Gün Süreyle Kapatılmıştır.
NewKULL
Forum Hesabınız 1 Gün Süreyle Kapatılmıştır.
NewKULL
dougie