TANRISAL GÜÇ!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Re: TANRISAL GÜÇ!
Bu konu artık kabak tadı vermeye başladı. Bence;' TT olduğu için kesti ' cümlesi yerine artık ' Nasıl kesebiliriz? Bu hayvan hangi yetenekleri kullanıyor ? ' diye sorun kendinize. Burada açtığınız konuda kaybettiğiniz her zaman diğerlerinin kazancı. Defalarca aynı konuyu açarak, Gaffar'ı hangi yöntemle keseceğini bulamazsın. Bence, sende oraya 2/3 sefer git ne gerektiğini öğren; yoksa burada ancak koşu bandında koşarsın...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Bu oyun artık senin olsun güzel kardeş.Ben böyle insanların eşit şartlarda bu oyunun zorluklarıyla uğraşmaycaksam oyuna giripte mausu ileri tıklatmam.Yapılanları keşke ben yapsaydım diye düşünerek değerlendirdiğimi düşünmüşsen yazılarıma çok basit yaklaşmışsın.Adil oynan bir ikv inşallah hepinize nasip olur.Yönetim kendine gelip bu düzen oyuncuları rahatsız ediyoru anlamadıkçada, bu sakat yaklaşım oyunun bir parçasıymış gibide bundan rahatsız olmayan bir zümre oyunu bu halde kabullenmeye inatla devam eder.Bu adam bunları yaptının arkasına sığınmakla, bu adam bunları nasıl yaptı sizleri çok farklı yerlerde konumlandırır.Silkelenin artık.Taraf olmak gözünüz kör etmiş.Sevgiler Saygılar.Re: TANRISAL GÜÇ!
İleti Mkaloncabaskan 26 Haz 2011 02:35
Bu konu artık kabak tadı vermeye başladı. Bence;' TT olduğu için kesti ' cümlesi yerine artık ' Nasıl kesebiliriz? Bu hayvan hangi yetenekleri kullanıyor ? ' diye sorun kendinize. Burada açtığınız konuda kaybettiğiniz her zaman diğerlerinin kazancı. Defalarca aynı konuyu açarak, Gaffar'ı hangi yöntemle keseceğini bulamazsın. Bence, sende oraya 2/3 sefer git ne gerektiğini öğren; yoksa burada ancak koşu bandında koşarsın...
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Ben taraf tutmuyorum, yandaşlık da yapmıyorum; yazdıklarını basite de almıyorum. Sadece konu dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyor. Her seferinde acaba Ocipres bu sefer ne yazmış, ne hakkında güzel yorumlar yapmış diye girdiğimiz başlıklar altında hep aynı şeyleri görüyoruz. Sence de haklı değil miyim ?Ocipres yazdı:Bu oyun artık senin olsun güzel kardeş.Ben böyle insanların eşit şartlarda bu oyunun zorluklarıyla uğraşmaycaksam oyuna giripte mausu ileri tıklatmam.Yapılanları keşke ben yapsaydım diye düşünerek değerlendirdiğimi düşünmüşsen yazılarıma çok basit yaklaşmışsın.Adil oynan bir ikv inşallah hepinize nasip olur.Yönetim kendine gelip bu düzen oyuncuları rahatsız ediyoru anlamadıkçada, bu sakat yaklaşım oyunun bir parçasıymış gibide bundan rahatsız olmayan bir zümre oyunu bu halde kabullenmeye inatla devam eder.Bu adam bunları yaptının arkasına sığınmakla, bu adam bunları nasıl yaptı sizleri çok farklı yerlerde konumlandırır.Silkelenin artık.Taraf olmak gözünüz kör etmiş.Sevgiler Saygılar.Re: TANRISAL GÜÇ!
Ocipres
Haksız isem söylersin; haklı iken haykırmayı bildiğim gibi, haksızken de susarım...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Bu oyunu dürüst oynamak ilkeli oynamak bileğinin hakkıyla oynamak için yılarca oyunda çektiğim sıkıntıdan haberin varmı senin başkan ?.Yeter artık.Bu sistem her güncellemede beni enayi yerine koymaktan bıkmadı..Ne yazayım başka söyle ne yazayım ?.Bu oyuna emeği geçenlere emeğini oyundan ödeme kolaylığını,acizliğini gösteriyorsa yönetim isyan etmekten başka kendini bilene ne kalırki soruyorum sana.Bu oyunculara zulüm değilmidir ?.[GM] ile TT ekibin test sunucusu dışındaki oyuncuların oynadığı sunucuda ne işi olabilir(görevleri dışnda) böyle bir mantık varmı.Tanıdıklarını yanına alıp onlara avantaj sağlamak hiçmi dokunmaz size başkan?.Yeter artık.Lütfen kendinize gelin.Sevgiler Saygılar.Re: TANRISAL GÜÇ!
Yeni ileti Mkaloncabaskan 26 Haz 2011 07:43
Ocipres yazdı:
Bu oyun artık senin olsun güzel kardeş.Ben böyle insanların eşit şartlarda bu oyunun zorluklarıyla uğraşmaycaksam oyuna giripte mausu ileri tıklatmam.Yapılanları keşke ben yapsaydım diye düşünerek değerlendirdiğimi düşünmüşsen yazılarıma çok basit yaklaşmışsın.Adil oynan bir ikv inşallah hepinize nasip olur.Yönetim kendine gelip bu düzen oyuncuları rahatsız ediyoru anlamadıkçada, bu sakat yaklaşım oyunun bir parçasıymış gibide bundan rahatsız olmayan bir zümre oyunu bu halde kabullenmeye inatla devam eder.Bu adam bunları yaptının arkasına sığınmakla, bu adam bunları nasıl yaptı sizleri çok farklı yerlerde konumlandırır.Silkelenin artık.Taraf olmak gözünüz kör etmiş.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ben taraf tutmuyorum, yandaşlık da yapmıyorum; yazdıklarını basite de almıyorum. Sadece konu dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyor. Her seferinde acaba Ocipres bu sefer ne yazmış, ne hakkında güzel yorumlar yapmış diye girdiğimiz başlıklar altında hep aynı şeyleri görüyoruz. Sence de haklı değil miyim ?
Haksız isem söylersin; haklı iken haykırmayı bildiğim gibi, haksızken de susarım...
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Hirs yazdı:Ben dinimi bir ateistle asla tartışmak istemem. :geek: :geek: :geek:
Bu laf artık bazılarına cevap olmuştur.Amacından dışarı çıkmamıştır inşallah ocipres.Justinenin yazdıklarınada bi gözden geçir derim onada vardır elbet bir cevabın.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- IINFAZTEAMFOUR
- Salgın Koruyucusu
Herkezi üzerinde düşünmeye sevkeden güzel ve faydalı bır konu.Hassasiyet için teşekkurler

İNFAZTEAMFOUR - LNKNPARK -WhatsApp -MaSTeRDeGRee - HaRDRyMeR
REVENGE OF NOBİLİTY
Hirs arkadaşımızın ifadesinin benim yazım üzerine olduğunu sanmıyorum.xPrince arkadaşımızın kendi hür düşüncesi doğrultusunda konuyu raydan çıkarması üzerine angelona arkadşımızla raydan çıkmış konuyu karşılıklı beraber alıp başka diyarlara götürmüşler yapacak bişey yok.Kronik35 yazdı:Hirs yazdı:Ben dinimi bir ateistle asla tartışmak istemem. :geek: :geek: :geek:
Bu laf artık bazılarına cevap olmuştur.Amacından dışarı çıkmamıştır inşallah ocipres.Justinenin yazdıklarınada bi gözden geçir derim onada vardır elbet bir cevabın.
Justine arkadaşımızın bu yazısına cevap yazmamamın sebebi mkaloncabaşkanın yazısını en son görüp ona acil cevap yazmak isteyişimdendi justine arkadşımız yazıyı yazdığında foruma bakmamıştım çünki.Re: TANRISAL GÜÇ!
İleti justine 25 Haz 2011 23:51
Ocipres yazdı:
İleti Kronik35 25 Haz 2011 22:35
Ben neyin ne olduğunu biliyorum amca ama sen her kafana takılanı foruma yazıyorsun tartışmaya açık bir durum yaratıyorsun e tartışıyoruz işte al sana cesaret kaynağışimdi foruma konu açarsın cesaret kaynağı felan diye felsefe yaparsın ama ben tartışmamı koydum ortaya,felsefe değilmi??=) AMCA .
sağlığın herşeyden önemli kapa pc'ni istirat et bu senin için en hayırlısıdır
Ayrıcca princenin dediği gibi ortalık sapık kaynıyor,sapıklık yaşını geçti şöle diyelim dinimizde azgınlığa,zinaya yer yok. bunu er yada geç her müslüman insan anlar.
Bak maksatlı yazdığın cümle nereye geldi.Kör cahil halinle saray soytarısının faydalandığı nimetlerden yararlanıyorsun diye kendini nimetten sanıp en üstte yazdığım yazıya aklınca yorum yaptın.Sen ve senin gibi bu oyunda namalanan insanlar hakettiği irtifaya ininceye kadar bu amca yazacak.Hodri meydan.
Ocipres
Tamam , güzel... İmzasında RoN yazan bütün üyelere karşı savaş açıyorsun Ocipres.. Sebebi ne ??
Gaffarın öyle ya da böyle kesilmiş olması.. Sana bir arkadaştan edindiğim bilgileri vereyim mi ;
-Test Takımı 2 haftalık test süresinde Gaffarı hiç kesemediler..
-Benim arkadaşlarımın sınırlı iksir , sınırlı hasar ile gidip kestikleri Gaffarın canını 28 e kadar indiren Test Takımının üzerinde çemberlitaştan düşen bütün itemler denendi..
-Hani diyorsun ya , haksız bilgi sızdırma diye ; Şu foruma biri yazabilir mi RoN üyeleri şu madeni aradılar piyasadan toplayıp , bu işten nemalandılar diye ??
- Ha bi de bu arada , tarafından lanetlenmiş olmak pek hoşuma gitmedi.. Sen ki oyunda arkadaşlığı dostluğu ön plana çıkarmaya çalışan b ir sevgi elçisisin.. Bu tarz yaklaşımlar senin üstünde pek hoş durmuyor hani..
İstyer inanın ya da inanmasanız da fark yapmaz gerçek değişmez , hiçbir haksız bilgi sızdırılmadı.. GBMx i GH lerden geç kestik..Yol savaşçısında zorlandık.. Stuart Efendi de bombaları sayesinde bir kaç kere pert etti bizi.. O zamana kadar çoğu lonca lanet olsun harcadığımız zamana da iksire de deyip geri dönerdi belki ama biz ileri gittik.
Bu olayın bence bu kadarı bile takdire değer..
Eğer ki gerçekten saygı kalmışsa hala..
Haaa derseniz ki ben sizin oyuncu olduğunuza da , yetenekli olduğunuza da , oyun bilgisine sahip olduğunuza inanmıyorum ; o zaman sizeilkleri hatırlatalım;
- İlk Kenan kesimi
- Handan hanımın ilk kesimi
- Tek başına ifliss kesimi ( ki bunu loncamızdan 3 arkadaş yaptı sadece ferdi değil)
- Paşalardan sonra teşkilatta ( bilgi almadan ) Junon kesen ikinci lonca
- 3 kişi kadim kesimi
Derseniz ki bunlar da yetmedi;
O zaman işi ileri götürür , bütün iddialı loncaları kpem de bekleriz..
Justine arkadşımız hangi tarafta olursa olsun 180 derece zıt fikirlermizde olsa mütakip zamnlarda bu forum sayfalarında dile getirmişimdirki fikirlerini dile getiriş biçimini taktir etmişimdir katılmasam bile.
Bu forum yazıma yazdığı yazıyı tabiki cevaplarım
Burada Justine arkadaşımız vesilesi ile tüm ron üyelerine hitaben altını çizerek belirtiyorum.
Bu sistemde şuan sizsiniz,(sizsiniz diyorum çünki ron üyesi olan arkadaş tek katılmasına rağmen şiddetle savunuyorsunuz bunda bişey yok normal diye) geçen güncelde başka bir [GM] arkadaşımız aynı şekilde bölgelerde haksız yardım ve bilgi paylaşımıyla karşımıza çıktı.O zamanda bu forum sayfasında çok yazdım kiltlendi, silindi biton sindirmeyle karşılaştım.Yine aynı şekilde bu oyunda yeralan bazı oyuncuların bilgi sızdırılması doğrultusunda haksız kazanımlar elde edip,güç gösterisinde bulunduğunuda hepimizin bildiği bir gerçektir.Beni nasıl birer insan olduğunuz artık ilgilendirmiyor arkadaşlar, melek olsanız bile savunduğunuza,bu oyunu nasıl oynadığınıza bakarım.
Durum son derece açık olduğu halde yinede bireysel tartışmadan uzak durup sistemle,bu oyunu bu hale getiren yönetimle ilgili eleştirilerim mevcut.Bu doğrultudada yazılar yazıyorum.Ron üyelerinin bireysel tartışmaya dönük yazılarıma yorumunu ve tavrını, hiçmi aranızda vicdan sahibi kimse yok deyip sormak istiyorum.Ben ron loncasınımı yoksa bu yanlış rahatsız edici tavırlarımı eleştiriyormuşum.Arkadaşınız AR-Ge ve TT mensubu olarak Gaffara kadar bütün herşeyi girdiği gruba kestirmişse ve bu forum sayfasındada ''Ron kaos a hükmetti'' başlığıyla ayrıntılı fotolarıyla bunu ilk ron loncası başardı diyede yayınlamışsa benim suçum ne arkadaşlar.Ben nerde Ron Loncası nerde.Sizi durup dururken niye eleştireyim.Kim olsaydı aynı tepkiyi gösterirdim.Daha evvelde gösterdiğim gibi.İçinizde vicdan sahibi biri mevcutsa gelsin desinki hala sen haksızsın.Bu oyunda emek harcıyan herkes maaşlı çalışan olmadığı sürece bu durum böyle devam eder ve mutlaka birileri bir yere hükmetme hakkını kendinde görür.Bu kadar basit.Ron Loncasıyla işim yok benim.Allah yolunuzu her daim açık etsin.Mkaloncası ile de çok tartıştım.Gerekçeleriyle beraber bu forum sayfasında yazdım.Peki şuan diyebiliyorlarmı Ocipres sen kavgacısın durup dururken tartışma yaratıyorsun diye.260 küsur ileti var diye yazıyor bilgilerimde % 95 kendi forum yazılarıma yazdıklarımdır.Kimseye gidip sataşmışmıyım ukalalık yapmışmıyım.
Bu oyunun bu hali çok rahatsız edici arkadaşlar.Yıllarca bu oyunda koşuşturduk elinizi vicdanıza koyun, insanların neden rahatsız olduğuna hala bir anlam veremiyorsanız kusura bakmayın bunda art niyet ararım.
Bu cevapla beraber artık bu konuya bir son veriyorum.Bu durumu iyileştirmeden oyuncuları bu şekilde rahatsız eden yönetimide artık Allah a havale ediyorum.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres yazdı: Kronik35 yazdı:
Hirs yazdı:Ben dinimi bir ateistle asla tartışmak istemem. :geek: :geek: :geek:
Hirs arkadaşımızın ifadesinin benim yazım üzerine olduğunu sanmıyorum.xPrince arkadaşımızın kendi hür düşüncesi doğrultusunda konuyu raydan çıkarması üzerine angelona arkadşımızla raydan çıkmış konuyu karşılıklı beraber alıp başka diyarlara götürmüşler yapacak bişey yok.
Hırs
http://www.vidyoara.com/izle/2108564722 ... plerdeyiz/Ocipres yazdı: Tanrı önce yaratır,sonra yokeder.İnançlı bir insan bunu sorgulamaz.Tanrısal gücü kabulleniş çoğu insanı yanıltabilir.Karşımıza çıkacak güçlere boyun eğme,sorgulamama tanrısal gücü iyi kavrayamayışımızdan ileri gelir.Zira Tanrı dışında evrende var olan hiçbir güç bizi hem yaratıp hem yoketme gücüne haiz değildir.Tanrısal gücü iyi kavrarsak nerde hangi şartlarda olursak olalım her güce, her olumsuz şarta karşı onurlu mücadelemizi verebiliriz.Bizi yaratmaya gücü olmayanın yoketme, hiçe sayma hakkınada sahip olamayacağını bilmemiz lazım.Hür irademizi köreltmeyelim.O bizim mutlak gücümüzdür, yeterki bunu idrak edelim.Bizim olmayan, başkalarının kurduğu bir düzende bile yeralıyorsak bu böyledir.Biz yeterki dürüst olup,doğruluktan şaşmayalım.İstediğimiz kadar,huzurlu olabildiğimiz sürece yer alabileceğimiz bir yerde hiçbir güç,
ama hiçbir güç bizi rahatsız etme cüretini kendinde görmemeli.Eğerki tanrısal gücü iyi kavrayabilmişsek hakkedene, hakettiği cevabı hakettiği şekilde mutlaka vereceğizdir.Yeterki hür irademiz devamlı aktif olsun.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
http://www.vidyoara.com/izle/2108564722 ... plerdeyiz/
:lol: :lol: :lol: :lol: