Oyun tarihçesini okursanız şu an oyunda kaç yılında olduğumuzu anlarsınız.
Erg küresi, Uçan muhafız, GB Makinaları gibi mekanize yaratıklara karşı gelebilmek adına gelmiştir bu yenilikler.
Sudan sebeplerle değil yani İksirlerin fiyatları hakkında sayın Zwartan gerekli açıklamayı yapmıştır. Bu konuya bende taraftım ancak açıklamasını haklı buldum. Ayrıca Her yapmak isteyene izin verilirse daha çok Abura'lar istifa eder
Objektif bakan bütün oyuncularımız gelişimin farkında, Sizlerinde objektif bakmasını temenni ediyor iyi eğlenceler diliyorum.
Erg küresi, Uçan muhafız, GB Makinaları gibi mekanize yaratıklara karşı gelebilmek adına gelmiştir bu yenilikler.
Sudan sebeplerle değil yani İksirlerin fiyatları hakkında sayın Zwartan gerekli açıklamayı yapmıştır. Bu konuya bende taraftım ancak açıklamasını haklı buldum. Ayrıca Her yapmak isteyene izin verilirse daha çok Abura'lar istifa eder
Objektif bakan bütün oyuncularımız gelişimin farkında, Sizlerinde objektif bakmasını temenni ediyor iyi eğlenceler diliyorum.
bende at gözlüklerini çıkarmanı , Devlere daha çok YALAKALIK yapmamanı , bir zamanlar yönetici olan CENKĞLU gibi yönetimde iken bile eleştiri yapabilmeni umuyor , iyi görevler diliyoyurm
bende at gözlüklerini çıkarmanı , Devlere daha çok YALAKALIK yapmamanı , bir zamanlar yönetici olan CENKĞLU gibi yönetimde iken bile eleştiri yapabilmeni umuyor , iyi görevler diliyoyurm
Vazifemi gerektiği gibi yapmaya çalışıyorum.
Belki de bir şeylere çözüm getirmek veya esas bilineni açıklamak hoşuma gidiyor
İstanbul'lular bilir ki yazın İstanbul'da hayat duruyor ve bu da benim daha az çalışmama neden oluyor
Böylelikle daha çok online olup sizlere daha çok yanıt verebiliyorum.
Tebriklerinizi gördükçe hoşnut oluyorum fakat alkışlanacak bir durum yok.
Ben sizlerin daha keyifli vakit geçirmesini sağlayan, sadece ve sadece forum üzerinde bir kaç fazla yetkisi olan bir oyuncuyum.
Asıl alkışı mevcut olan konuyu saptırmadan güzel bir sohbet şeklinde ilerleten sizler hakediyorsunuz.
Ayrıca Necatibey'in yapmış olduğu şahane açıklamada büyük bir alkışı ve tebriği hakediyor.
Not : Yakında Meran'da da oynamayı düşünüyorum, görevlerime yardım edin :mrgreen:
Merhabalar hocam
Yazılarınızı büyük bir ilgi ile okuyorum. Oyun ve oyuncular ile ilgili göstermiş olduğunuz emeği ve alakayı takdire şayan buluyorum. Hakkımda söylemiş olduğunuz güzel şeyler içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Ben sadece bildiğim bir konuyu elimden geldiğince açıklamaya çalıştım.
iyi günler, iyi oyunlar dilerim
Life’s a game but it’s not fair.
Eğer Bir Yanlış Yapacaksan, Bari Onu Doğru Yap...!
Öncelikle bendensairolmaz'a teşekkür ediyorum iyi dilekleri için. Sizlerin bu dilekleri sayesinde görevimi lâyıkıyla yerine getireceğime inanıyorum Bilmenizi isterim ki yaptığım eleştirileri görmek gibi zorunluluğunuz yok. Objektiflikten bahsederken bu yanını da söylemiştim. Eleştirilerimi direk 1. ağıza yaptığım için bunların farkında değilsiniz. Siz beni Developer yalakası, rütbe delisi olarak bilin Bu iltifatlarınız beni görevime daha da bağlıyor
Necatibey ustama da ayrı bir teşekkür ediyorum.
Şunu da belirtmek isterim ki öyle bir açıklamayı yapabilmek her oyuncunun veya yöneticinin yapabileceği bir şey değildir. İlminizi bu şekilde yönetebilmeniz ayrı bir sanattır.
Öncelikle bendensairolmaz'a teşekkür ediyorum iyi dilekleri için. Sizlerin bu dilekleri sayesinde görevimi lâyıkıyla yerine getireceğime inanıyorum Bilmenizi isterim ki yaptığım eleştirileri görmek gibi zorunluluğunuz yok. Objektiflikten bahsederken bu yanını da söylemiştim. Eleştirilerimi direk 1. ağıza yaptığım için bunların farkında değilsiniz. Siz beni Developer yalakası, rütbe delisi olarak bilin Bu iltifatlarınız beni görevime daha da bağlıyor
Necatibey ustama da ayrı bir teşekkür ediyorum.
Şunu da belirtmek isterim ki öyle bir açıklamayı yapabilmek her oyuncunun veya yöneticinin yapabileceği bir şey değildir. İlminizi bu şekilde yönetebilmeniz ayrı bir sanattır.
kusura bakma ben kimin hakkında ne düşünüyorsam yazarım , ama küfür vb şekilde değil , belki iğneleyici ama gördüğüm bu ,
Ne ben ne de baska bir İKV oyuncusu size demiyor yönetime karşı çıkın , ama bizim isyan ettğimiz konulardada o devlerin maşası olmayın LÜTFEN !!! Tek yakındığım nokta buydu bu konudaki , neden yalaka dediğime gelincede böyle konulara yönetimin haksız olduğu bir konuda yönetim lehine yorum yapma zorunluluğundur ,
Bu aradada adam yerine koyup cevap verdiğin için ki bu ikv yönetiminde nadir rastlanan bir olaydır , bunun içinde ayrıca teşekür ederim , Yiğidi Öldür Hakkını Yeme ...
Bahsettiğin IKV yönetiminde bende varım Benim şikayetçi olduğum bir konuyu forumda dile getirmem doğru olamaz.
Bunda anlayış göstereceğinize inanıyorum.
Bizler bu göreve gelirken belirli kurallar çerçevesinde geldik. Sıradan bir üye olmayacağımızı bile bile geldik.
Yani şöyle açıklıym ; Biri benim adıma konu açsa ben o konuya cevap veremiyorum veya biri bana küfür etse ben ona ceza veremiyorum vs. vs.
Üst yönetimin verdiği direktifleri yerine getirmek adına buradayım. IKV aşığıyım ve bu borcumu ödemek için Gönüllü olarak bu işe başladım.
Ayrıca şunu da belirteyim ; Benim buraya cevap yazmam yasak Bana yapılan haraket ( Yönetime ) e ceza vermemem ayrı muamma.
Ancak önceden de belirttiğim gibi sizden tek farkım forumda moderasyon yetkim var. Ve ben egosu olan bir insan değilim. ( Çok şükür )
Objektif bir şekilde hem sizinle sohbet eşliğinde soru-cevap gibi konuyu devam ettiriyorum hemde görevimi lâyıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum, hemde farklı insanlar, farklı düşünceler tanıyorum.
Not : Az kaldı meranda da oynamaya başlayacağım :mrgreen:
Bahsettiğin IKV yönetiminde bende varım Benim şikayetçi olduğum bir konuyu forumda dile getirmem doğru olamaz.
Bunda anlayış göstereceğinize inanıyorum.
Bizler bu göreve gelirken belirli kurallar çerçevesinde geldik. Sıradan bir üye olmayacağımızı bile bile geldik.
Yani şöyle açıklıym ; Biri benim adıma konu açsa ben o konuya cevap veremiyorum veya biri bana küfür etse ben ona ceza veremiyorum vs. vs.
Üst yönetimin verdiği direktifleri yerine getirmek adına buradayım. IKV aşığıyım ve bu borcumu ödemek için Gönüllü olarak bu işe başladım.
Ayrıca şunu da belirteyim ; Benim buraya cevap yazmam yasak Bana yapılan haraket ( Yönetime ) e ceza vermemem ayrı muamma.
Ancak önceden de belirttiğim gibi sizden tek farkım forumda moderasyon yetkim var. Ve ben egosu olan bir insan değilim. ( Çok şükür )
Objektif bir şekilde hem sizinle sohbet eşliğinde soru-cevap gibi konuyu devam ettiriyorum hemde görevimi lâyıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum, hemde farklı insanlar, farklı düşünceler tanıyorum.
Not : Az kaldı meranda da oynamaya başlayacağım :mrgreen:
Buyur gel basla yardımcı oluruz , ben bir yönetici ile uzun uzun tartıştım , bende baska bir online oyunda Game Master lık yapıyorum ama ikv ye giridğim zaman öteki oyundan kat kat fazla buda ikv ye verdiğim kıymeti gösteriyor
Ayrıca burdan sana soracağım seyler var ama sen eminimki objektif cevaplamayacaksın bunu meranda karkater açarsan konuşuruz inş , bir çok yönetici ile konustum bir taneside hakssızsın demedi sende katılırsın eminim