Sorularım var

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sorularım var

Mesaj gönderen Usain »

Arkadaşlar benim belirli sorularım var bunalrı yanıtlarsanız sevirim.

1-)İlk olarak şunu sormak istiyorum Fiziksel Direnç diye bir şey var mı?Eğer yoksa neden herkes Elektrik Buz kullanacagı yerine fiziksel kullanmıyor?Elektrik Direnci 100 Ateşi 200 diyelim bir karakterin fiziksel direnci yoksa hiçbir karakterin bu değer 0 olmalıdır.Yani daha çok etki eder Meteroit.Meteroit kullanan bir büyücü yalnız iken ona direnç kırma yardımcı olmaz diye düşünüyorum doğrumudur?Sonuçta fiziksel hasar veriyoruz ve karakterlerin böyle bir dirençleri yok onun için direnç kırsakta kırmasakta aynı şey.

2-)Savaşçımı Sığınak vs için Elektrik Hsarlı itemlerle donatıyorum sizce doğru olur mu?Büyü elektrikle aynı görevi görür mü?

3-)Diyelim ki A ve B yaratıgımız var birnin dirençleri 200 Buz 20 Asit Diğerinin ise 3000 Buz 4000 Asit bendede hem asit hem elektrik zararı veren eşyalar var(savaşçımda).Şimdi ben bu yaratıklara saldırsam örneğin efsunsuz silahlarım olduğu zaman 1000 vuruyorsam yine 1000 vuracam sonrada efsunlardan dirençler çıkarılıp o kadar hasarda 1000 e mi eklenecek?

4-)Maximum Hasar büyücüdeki fiziksel hasar gibi midir?Maximum hasar çünkü dirence bakmaksızın her canavara aynı etki eder diye düşnüüyorum.Fiziksel hasar değeri hiç değişmezse neden herkes buz ve elektrik kullanıyor.

Teşekkürler...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Sorularım var

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Usain yazdı:Arkadaşlar benim belirli sorularım var bunalrı yanıtlarsanız sevirim.

1-)İlk olarak şunu sormak istiyorum Fiziksel Direnç diye bir şey var mı?Eğer yoksa neden herkes Elektrik Buz kullanacagı yerine fiziksel kullanmıyor?Elektrik Direnci 100 Ateşi 200 diyelim bir karakterin fiziksel direnci yoksa hiçbir karakterin bu değer 0 olmalıdır.Yani daha çok etki eder Meteroit.Meteroit kullanan bir büyücü yalnız iken ona direnç kırma yardımcı olmaz diye düşünüyorum doğrumudur?Sonuçta fiziksel hasar veriyoruz ve karakterlerin böyle bir dirençleri yok onun için direnç kırsakta kırmasakta aynı şey.

2-)Savaşçımı Sığınak vs için Elektrik Hsarlı itemlerle donatıyorum sizce doğru olur mu?Büyü elektrikle aynı görevi görür mü?

3-)Diyelim ki A ve B yaratıgımız var birnin dirençleri 200 Buz 20 Asit Diğerinin ise 3000 Buz 4000 Asit bendede hem asit hem elektrik zararı veren eşyalar var(savaşçımda).Şimdi ben bu yaratıklara saldırsam örneğin efsunsuz silahlarım olduğu zaman 1000 vuruyorsam yine 1000 vuracam sonrada efsunlardan dirençler çıkarılıp o kadar hasarda 1000 e mi eklenecek?

4-)Maximum Hasar büyücüdeki fiziksel hasar gibi midir?Maximum hasar çünkü dirence bakmaksızın her canavara aynı etki eder diye düşnüüyorum.Fiziksel hasar değeri hiç değişmezse neden herkes buz ve elektrik kullanıyor.

Teşekkürler...
1-) Fizikselin direnci zırhtır.
2-) Oradaki yaratıkların direncine bağlı, doğru olabilir :idea:
3-) Dirençler en fazla 1000 olur. Sen elektrik direnci 0 olan birine 1000 vuruyorsan, 500 olan birine 500, 750 olan birine 250 vurursun. Dirençler binde olarak hesaplanır. Direnç 200se binde 200 yani yüzde 20 dirençlidir. Normalde 2000 vuruyorsan binde 200 dirençli birine 1600vurursun. Eğer sende elektrik hasarı var ve vurduğun kişinin elektrik direnci 1000 ise 0 0 vurursun :)
4-) Maksimum hasarın direnci zırhtır.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kontforum62 »

1)Fiziksel direnç diye birşey yok fiziksel hasarların direnci zırhtır.Karakterdeki zırh oranı ne kadar yüksekse fiziksel hasar o kadar az verirsiniz aynı şey maxium hasar itemler içinde geçerlidir.
2)Benim size tavsiyem maxium hasar efsunlarla donatın savaşçınızı
3)Direnç puanların en fazla 1000 olur ve direnci 1000 olan birine element eşyalarınla 1000 vuruyorsan direnci 500 olan birine 2000 direnci 250 olan birine 2500 vurursun oyle hesaplanır.
4)Evet maxium hasar büyücüdeki fiziksel hasar gibidir,her iki yetenekte zırha göre hasar verir.

Örneğin zırhım 16.5 maximum hasarı 3000 olan bi savaşçı bana ortalama 4-5 bin vuruşlar görebilir fakat zırhım yükseldikçe hasarlarda zırh puanımla ters orantıda düşecektir.
En son kontforum62 tarafından 25 Haz 2011 23:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Usain »

Sizlere teşekkür ederim zırh olduğunu tahmin etmiştim :)

Son soru zırh elektrik vs hasarlarada etkie der mi?
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

kontforum62 yazdı:3)Direnç puanların en fazla 1000 olur ve direnci 1000 olan birine element eşyalarınla 1000 vuruyorsan direnci 500 olan birine 2000 direnci 250 olan birine 2500 vurursun oyle hesaplanır.
Yanlışın var. Direnci 1000 olan birine vuramazsın. (Silahın ve Güç ün verdiği hasarı saymazsan.)
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön