maratonun manası ne?
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: maratonun manası ne?
Sen yine iyisin, ben bütün köşelerde ve hatta düz yolda bile takılıyorumHirs yazdı:duvarlardan geçen tek yaratıklar değil bende birçok KÖŞE duvarın içinden geçebiliyorum tam köşeden ama çifte maratonum var tabi....
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
NATHAN yazdı:Sen yine iyisin, ben bütün köşelerde ve hatta düz yolda bile takılıyorumHirs yazdı:duvarlardan geçen tek yaratıklar değil bende birçok KÖŞE duvarın içinden geçebiliyorum tam köşeden ama çifte maratonum var tabi....
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
iki yorum da çok güzelPROF yazdı:Millete fikir vermeden önce anlamlı cümle kurmayı öğrensen daha iyi olur.Sansuixxomen yazdı:Buna Desteğe Mail Atarak Daha iyi Bir Sonuç Elde Etceğiniz Zannediyorum ben
Adam gb için söylemiş maratonu nerede kullanırım diye sormuyormitmet yazdı:2 büyü kadim kesimi ve büyü vs savaşçı desem daha iyi anlarsınHaLiLKYDB yazdı:biliyorumda umurlarında değil bunuda biliyorum burdan paylaşmak istedim sadece
herkes mi sarhoş arkadaş
maratonla sığınağa giren adamın aklına şaşarım. tabii bilmediğim bi hikmeti yoksa
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:NATHAN yazdı:Sen yine iyisin, ben bütün köşelerde ve hatta düz yolda bile takılıyorumHirs yazdı:duvarlardan geçen tek yaratıklar değil bende birçok KÖŞE duvarın içinden geçebiliyorum tam köşeden ama çifte maratonum var tabi....
Hırs
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
HaLiLKYDB yazdı:maraton ayak ve gözlük için çalışıyoruz didiniyoruz ama bir sığınağa miğrata giriyoruz yaratıklar duvardan geçiyor geliyor ne mesafe kalıyor ne birşey lütfen şuna çözüm bulun ya
onu geçtim gblerde sen ne kadar hızlanırsan yaratıklarda senin hızlandıgın oranda hızlanıyor sanırım...
ayakkabı gözlük yokken 1.5metre arkamda gezdiriyodum.ayakkabı gözlük var hala 1.5metre arkamdalar
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
mitmet yazdı:iki yorum da çok güzelPROF yazdı:Millete fikir vermeden önce anlamlı cümle kurmayı öğrensen daha iyi olur.Sansuixxomen yazdı:Buna Desteğe Mail Atarak Daha iyi Bir Sonuç Elde Etceğiniz Zannediyorum ben
Adam gb için söylemiş maratonu nerede kullanırım diye sormuyormitmet yazdı:2 büyü kadim kesimi ve büyü vs savaşçı desem daha iyi anlarsınHaLiLKYDB yazdı:biliyorumda umurlarında değil bunuda biliyorum burdan paylaşmak istedim sadece
herkes mi sarhoş arkadaş![]()
maratonla sığınağa giren adamın aklına şaşarım. tabii bilmediğim bi hikmeti yoksa
ooo sen hangi çağda oyun oynuyorsun yaratıkları çekince bazılarını kitlemessin arkanda götürürsün arkada kalanları gruptakiler keser sonra sen döner gelirsin arkandakini keserler understand? türkçe zor anlıyorsun anladığım kadarıyla
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Cehennem tazıları geçmiyo mesela..
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
şahsen ben öyle bir sorunu hiç yaşamadım sıgınakta fare adamlar olsu,fedailer olsun hep maraton ayaklara peşimden koşturarak kestiririm ama beceremiyosan orada sorunu kendinde ara bence...HaLiLKYDB yazdı:maraton ayak ve gözlük için çalışıyoruz didiniyoruz ama bir sığınağa miğrata giriyoruz yaratıklar duvardan geçiyor geliyor ne mesafe kalıyor ne birşey lütfen şuna çözüm bulun ya
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
angelona yazdı:şahsen ben öyle bir sorunu hiç yaşamadım sıgınakta fare adamlar olsu,fedailer olsun hep maraton ayaklara peşimden koşturarak kestiririm ama beceremiyosan orada sorunu kendinde ara bence...HaLiLKYDB yazdı:maraton ayak ve gözlük için çalışıyoruz didiniyoruz ama bir sığınağa miğrata giriyoruz yaratıklar duvardan geçiyor geliyor ne mesafe kalıyor ne birşey lütfen şuna çözüm bulun ya
Hep öyle olur zaten...
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY