kankysx loncası gün geçtikçe güçleniyor (hırsızlıkta)allah hepsinin belasını versin sakın kankysxloncasına katılmayın hepsinin canı cehennem kankysxdewana adlı kişi benm knk dediğim adi #@!? çarı mı soydu inanmıyacaksınız ben sabah çara girmedim ama çarım oyundaydı ayrıca kankysxdewana adlı şerefsizle yan yana olduğu halde ben onu görmedim dedi.
ayrıca ben banakanın önüne gitmedim dedi sonra bankanın önünde loncadan birinden akik almak için gittim dedi. bu loncadaydım ben ama bu şerrefsiz #@!? dew ana yüzünden ayrıldım çarımı soydu kimse inanmasın bu #@!? pezevenklere,
dewana veledi #@!? ne demek bilmiyodur araştır bul,
allah sennin belanı versin sana knk dedim sırlarımı paylaştım şimdide bana verdiği 500 bin lirayı yüzüme vuruyo aytrıca bben sonra ona vercektim kabul etmedi sonrada sana verdim paralar haram olsun dedi
ama ben kimseye bi oyuun yüzün den hakkımı helal etmemezlik yapmam
zaten verdiiğin parayıda katkat çoğunu aldı benden #@!? koyayım senin allah belanı versin..
kankys loncası tambi faişe evladıdır
kankysxejder
kankysxtakethis çarları hariç onlar çoktan loncadan çıktı zaten bu olayı öğrenince #@!? koyamm dewana oççç hasancan
sana inandım ama sen bana yalan söyledin kahbeenin çocuuuuuu
Kankysx Lonccası
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Kankysx Lonccası
3515karya yazdı:kankysx loncası gün geçtikçe güçleniyor (hırsızlıkta)allah hepsinin belasını versin sakın kankysxloncasına katılmayın hepsinin canı cehennem kankysxdewana adlı kişi benm knk dediğim adi #@!? çarı mı soydu inanmıyacaksınız ben sabah çara girmedim ama çarım oyundaydı ayrıca kankysxdewana adlı şerefsizle yan yana olduğu halde ben onu görmedim dedi.
ayrıca ben banakanın önüne gitmedim dedi sonra bankanın önünde loncadan birinden akik almak için gittim dedi. bu loncadaydım ben ama bu şerrefsiz #@!? dew ana yüzünden ayrıldım çarımı soydu kimse inanmasın bu #@!? pezevenklere,
allah sennin belanı versin sana knk dedim sırlarımı paylaştım şimdide bana verdiği 500 bin lirayı yüzüme vuruyo aytrıca bben sonra ona vercektim kabul etmedi sonrada sana verdim paralar haram olsun dedi
zaten verdiiğin parayıda katkat çoğunu aldı benden #@!? koyayım senin allah belanı versin..
kankysxejder
kankysxtakethis çarları hariç onlar çoktan loncadan çıktı zaten bu olayı öğrenince #@!? koyamm dewana oççç hasancan
Arkadas İlk okullu oldugu için Beni anlamadı sen yokken ben vardım sölediğide laf olsa ben ona sadece sabah seni bankada görmedim dedim çünkü gerçekten görmedim ona bankaya gitmedim demedim bankaya gittim ama onu görmedim sen kimseye durdukyere laf edemezsin sana kanka diyen benim itemlerini dizen benim söle bana nezmn yardımda bulundun bana adam oyuna basladıgından beri itemlerini ben dizdim şimdi bana kalkmış diyorki sabah benim çarı soymuşun daha şifresini bilmiyorum diyorum cevabı şu yazışırken program kullanıp ip imi öğrendin ve çarıma girdin diyor

sen şerefsizsin olum bankada dib dibeymişiz arkadaşlarım söylüyo hatta bnm çara alışveriş açmışlar 2 tane aynı anda açılmıyo hem sen bana hiç itemlerimi dizmemde yardım edmedin yalan söyleme 500 bin vardin sadece onuda geri vereyim dedim istemedin ben napabilirim ben o item leri dizmek için yançarımdaki itemleri sattım yalan söyleme eğer o o anda ben burda olsaydım fotnu alırdım ama ama dua ed ben yoktumJoeyJordison yazdı:3515karya yazdı:kankysx loncası gün geçtikçe güçleniyor (hırsızlıkta)allah hepsinin belasını versin sakın kankysxloncasına katılmayın hepsinin canı cehennem kankysxdewana adlı kişi benm knk dediğim adi #@!? çarı mı soydu inanmıyacaksınız ben sabah çara girmedim ama çarım oyundaydı ayrıca kankysxdewana adlı şerefsizle yan yana olduğu halde ben onu görmedim dedi.
kankysxejder
Arkadas İlk okullu oldugu için Beni anlamadı sen yokken ben vardım sölediğide laf olsa ben ona sadece sabah seni bankada görmedim dedim çünkü gerçekten görmedim ona bankaya gitmedim demedim bankaya gittim ama onu görmedim sen kimseye durdukyere laf edemezsin sana kanka diyen benim itemlerini dizen benim söle bana nezmn yardımda bulundun bana adam oyuna basladıgından beri itemlerini ben dizdim şimdi bana kalkmış diyorki sabah benim çarı soymuşun daha şifresini bilmiyorum diyorum cevabı şu yazışırken program kullanıp ip imi öğrendin ve çarıma girdin diyor))) buna gülerim işte başkada delili yok arkadaslar
l
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

ben sizin loncanıza katılmak isitorum izin verirseniz
:|
:|
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
Konu kapandı zaten arkadaslar benim çalmadıgım ortaya çıktı3515karya yazdı:kankysx loncası gün geçtikçe güçleniyor (hırsızlıkta)allah hepsinin belasını versin sakın kankysxloncasına katılmayın hepsinin canı cehennem kankysxdewana adlı kişi benm knk dediğim adi #@!? çarı mı soydu inanmıyacaksınız ben sabah çara girmedim ama çarım oyundaydı ayrıca kankysxdewana adlı şerefsizle yan yana olduğu halde ben onu görmedim dedi.
kankysxejder