HATIR GÖNÜLLE OLMAZ,KURUMSALLAŞMAK LAZIM!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: HATIR GÖNÜLLE OLMAZ,KURUMSALLAŞMAK LAZIM!

Mesaj gönderen nabuforum »

Klandan sürekli söven kişiler belli ve hala 3 gün ile bu işi çözmeye kalkışan yönetimden hiç bir beklenti olamaz.Değil kurumsallaşmak önce kurum yapısını oluşturmaları gerekir ki oyunculara verilen bazı haklar buna her zaman köstek olur.Bunu yıllardır eleştirsekte sürekli verilen cevap Türkiye'de bu işi burdaki kişilerden başka bilen, yapan yok oluyor.
Ya ne var ne yok kapayıp sadece oyuncaya oyunu sunup değil eleştirmek forumu bile kullandırtmayın ya da forum koyduysanız biraz eleştirileri dikkate alın.Ya sadece ticaret yapın, kutu satın, isim satın ya da hiç uğraşmayın forum işleri ve oyuncuları dinlemek ile..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ocipres »

Altıay evvel yazılmış bir yazım :).

Tarih tekerrürden ibarettir.

Geciken adalet adalet değildir.

Yada sakla samanı gelir zamanı.

Hangisi uygun siz seçin.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Ocipres yazdı:Şimdi yönetim olrak bir masanın etrafında toplanıp şapkanızı önünüze koyunuz,oyunu bu hale nasıl getirdik sorusunu objektif bir şekilde çözmeden köklü değişikler yapmadanda o şapkayı başınıza koymayınız..

Ocipres
Köklü değişiklik olarak yapmaları gerek bence yönetici sistemine tekrar geçilmeli BETA dönemindeki gibi bu sistem 39 levelin ortalarına kadar vardı ve başarılı bir şekilde işe yarıyordu.Lakin Yöneci olan kişiye oyun dışı yetenekler verilirse GM den farkı kalmaz ve değişen bişey olmaz.Yönetici olan bir arkadaş en azından klandan sövmelere anında mudahale edebilir.
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
GOKTURK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GOKTURK »

SAYIN OCİPRES...
Konuyu açan ocipres ve yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederek konuma başlıyorum.

Arkadaşlar bilindiği gibi her işin bir maliyeti ve maliyetin karşılanması için ele bir sermaye gelmesi gerekir.Bunun sobee ekibine ödenen maaşlar ile birlikte sorumlu kişinin eline belli bir rakam geçmelidir.Bu rakam ise sizden bizden ve diğer arkadaşlardan çıkıyor... Anlamaktayızki ttnet mynet vb kurumların sobee yeödediği rakamlar yetersiz kalıyorki sobee ekibi giderlerin karşılanması için böyle bir yönteme başvuruyor.Bunun asıl sebebi biziz arkadaşlar.Bu şaheser parlatmaları bir tuzaktı yani bir denemeydi.Bizde aşırı ilgi gösterince sobee ekibi bu iş ile halk tabiri ile köşeyi dönmeyi planladılar.

İYİCE DÜŞÜNÜN BEN SUÇU SOBEE YE DEĞİL HEPİMİZE YÜKLÜYORUM
Resim

Özlemiştim...
ilk defa o iki,
dudaklarımızı zorlayan
sözcükleri.
Çok duymuştum
Alışmıştım onlara.
Artık duymıyacagım o iki
kelimeyi...
Özledim...

Göktürkbeşiktaş

Göktürkbesiktaş
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

GOKTURK yazdı:SAYIN OCİPRES...
Konuyu açan ocipres ve yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederek konuma başlıyorum.

Arkadaşlar bilindiği gibi her işin bir maliyeti ve maliyetin karşılanması için ele bir sermaye gelmesi gerekir.Bunun sobee ekibine ödenen maaşlar ile birlikte sorumlu kişinin eline belli bir rakam geçmelidir.Bu rakam ise sizden bizden ve diğer arkadaşlardan çıkıyor... Anlamaktayızki ttnet mynet vb kurumların sobee yeödediği rakamlar yetersiz kalıyorki sobee ekibi giderlerin karşılanması için böyle bir yönteme başvuruyor.Bunun asıl sebebi biziz arkadaşlar.Bu şaheser parlatmaları bir tuzaktı yani bir denemeydi.Bizde aşırı ilgi gösterince sobee ekibi bu iş ile halk tabiri ile köşeyi dönmeyi planladılar.

İYİCE DÜŞÜNÜN BEN SUÇU SOBEE YE DEĞİL HEPİMİZE YÜKLÜYORUM

kanka sen mesajı anlamadım burada gelen akçe ile yakınan yok oyun nereye gidiyo GM ler DEV ler oyunu nasıl yönetiyo onun hakkında arkadaş konuyu açmış dikkatli oku sende hak verirsin.Ayrıca Sobee nin sermaye kazanması için bu kadar başarılı bir şekilde yaptıkları oyunu ,bu kadar başarısız bir şekilde yönetmememliler...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

İKV' de olağan olan şeyler DEV GM kadrosu gün yüzüne çıkmaya başlamış biraz biraz :) forum moderatörleri var onları tanımadığım için bilgim yok.Fakat yukarılarda o kadar çok tezgahlar dönüyor ki yahu DEV oyun yapımcısı bir PLAYER'i evet bir player'i desteklemek için ufak ama çok karlı oyun açıklarını kullanmasında yardımcı olabiliyor zamanında bu tarz konular açmıştım.Resimli kanıtlarıyla,İKV' yi oynamıyorum artık her ay oto plus alan birisi ve oyun içinde kaldığım süre olarak çok fazla olan ve MT olarak görev yaptığım ama yukarıda ki bahsettiğim ve daha önce ki açtığım konuları çok kurcalamamdan çekingen bir ruh haline bürünen kişi / kişiler tarafından görevden alınmış bir MT :) zaten bu oyunda yapılmaması gereken en başta olan bir olgu MT :)
İKV ile pek fazla takılmayan hatta hiç takılmayan birisi olarak dışarıdan İKV çok itici görünüyor.Artık kaliteli hizmetten ziyade ufak tefek eklentiler ve biraz o oyundan biraz bu oyundan alınan özelliklerle İKV TÜRK oyunu olmaktan çıkıyor.Peki nereye gidiyor yukarının cebine :) Şimdi İKV ile aklınıza ilk gelen herhangi bir onliene oyunu kıyaslayalım.X oyunundaki, oyun içerisi teçizata sahip olmak xx lira, peki bu aldığın teçhizatı yeni bir güncellemeye kadar mı kullanabiliyorsun ? farklı bu tarz oyunlar oynamış kişiler bu cevabı bilir. Peki bizim övündüğümüz İKV ? en basitinden Ecel üretiyorsun illegal olmayan yollarla üretebilen arkadaşlar sanırım çemberlitaş zamanına az bir süre kalana kadar üretmişlerdir. Güncelleme geliyor bir bakıyorsun yeni bir efsun :) ardından forum sayfalarında işte o silah olmadan orayı geçebileceğini mi sanıyorsun yandaşçıları :) geçilebilir nasıl ? ilk açıldığında çok çok zormuş yeni eklenti neden ? forumda benzer konuları kaldırmak için emeklerimiz boşa gitti gibisinden konuları kasıtım.Ardından eklenti paketinin zorluğu düşmüş ya da düşecektir.
Burası İKV haci...
Sözü fazla uzatmadan İKV' nin o ilk zamanlarki gerçek kimliğine bürünmesini bekleyen birisi olarak saygıyla selamlarım.
İyi oyunlar iyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flush »

Kronik35 yazdı:Keşke bizde GM'lerin şefkatine uğrasak ne iyi olurdu dimi :) ;) 8-)
:D fena olmazdı diye düşünüyorum :)
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf

“Genel Sohbet” sayfasına dön