bizim çarıza hırsızlar giriyor bunun yüüzünden çarma giremdedim rica ediyorum bu hırsızları ne yapacaksanız yapın ama biraz çobukl çünkü bü gün sabah 12 çarma girdi va arkadaşımın 49lwl çarı çalmış bide diğer arkadaşının 43lwl çarı çalınmış benimde arkadaşımında bu sorunun bir daha olmamısını istiyor bende aynı düşüncediyim bir cevap yazanız sevinirim.
ÇARIMA BİRİLERİ GİRİYOR(GM)LER DURDURSUN
ÇARIMA BİRİLERİ GİRİYOR(GM)LER DURDURSUN
selam gm
25.06.2011 tarhi ve 3.00de olan bi bağlatı kopukluğu yüzünden çarmı açadım ve bir arkadşım da çarını açamıyordu bu bizde şöyle düşündük:
bizim çarıza hırsızlar giriyor bunun yüüzünden çarma giremdedim rica ediyorum bu hırsızları ne yapacaksanız yapın ama biraz çobukl çünkü bü gün sabah 12 çarma girdi va arkadaşımın 49lwl çarı çalmış bide diğer arkadaşının 43lwl çarı çalınmış benimde arkadaşımında bu sorunun bir daha olmamısını istiyor bende aynı düşüncediyim bir cevap yazanız sevinirim.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: ÇARIMA BİRİLERİ GİRİYOR(GM)LER DURDURSUN
Hesabın çalınmışsa bu tamamen senin üzerinedir GM lerin yapacağı bir şey yoktur hesap güvenliğinden kendimiz sorumluyuz ...
Ottomanxölümsüz anısına
hyr çalınmadı ama giremiyorudum
Bazen bende de böyle oluyor oyun hatası galiba.
[VuSTuLaT]
Çharın güvenliği sana ait .. Şifrni değiştir
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
bende öyle olduğu için acaba çarımımı çalıyorlar diyo korkttum
aynen saat 3te banada oldu ama son anda şifre değiştirerek kurtardım kuzeniminde olmuştu zor kurtardım 
alfaxsarıbey-------------------------30lwl kasılıyor
sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
)
fatalxskank-------------------------6lwl

sarıbey--------------------43lwl arasıra
skank----------------------49 oldu (ashab düşünmüyorum
fatalxskank-------------------------6lwl
evet doğru yenimez :lol:
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
adam haklı şifrem kmsede yoktu yinede biri giriyodu hiçbişey çalmamış ama görevler silinmiş..
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Siz onu bırakında ben çardayken mesaj bölümüe salak malak yazıldı kesinlikle ben yazmamıştım çok şaşırmıştım biri çarıma girmişti şok oldum o an hem ben çardayım hem mesaj bölümüne salak yazdı :lol: