Burda bi taktik var az buçuk biliyorum sanki şey ama arkadaşlar saygı gösterin burdaki arkadaşlarımız kendi emekleriyle bunu başarmışlar, taktik paylaşmakta onlara kalmıştır, hem heycanı kaçmasın değilmi
IxGoLDeNxI yazdı:Gaffarın yanına ışınlanıyor ama orada bunu bilmemeniz için karalanmamış bence
Sence değil öyle yapmak istedikleri aşikar resimde görüldüğü gibi
bence onlar semihanın ölmediğini göstermemek için karalamışlar
taktiklerini açığa çıkarmak istemiyorlar
yoksa Semihanın Gaffarın yanına ışınlandığı forumda ki konularda duyuruldu.
Serkan Abi, güzel bir iş çıkarmışsınız tebrik ediyorum RoA'lı dostlarımı ve RoA'dan olmayan diğer iki arkadaşı.
Ölmüş vaziyetteki halini de en kısa zamanda görmek dileğiyle.
Orda saklanmak istenen kişi Semiha Hanım.Ama gereksiz yere saklanmış Kuklacıda THEPOLİCE önce semihayı kesti ve 0 canla gaffarın yanına gidiyor dedi.Semihayı karalamaların sebebi onu bi şekilde kitlemiş sıkıştırmış yada baska bi teknikle onu pasif yapmış olabilirler örneğin büyücü bi kenarda semihayı ustunde tutar 5 kişide gaffarı keser gibi.
Kesim taktiğide hiç görmemiş olsamda tecrübelerime dayanayak bunu yazıyorum.Semiha direnç kırıyor ve gaffarın vuruşları cok ciddi rakamlara ulaşıyor.O zaman biri semihayı tutacak bir kenarda üstünde direnç kırsada gaffarın vurdugunu etkilemicek 1 şifacı büyüyü tutar 1 şifacı tankı bu yöntemle kesilebilir yada tam tersi olur bir tank bir kenarda gaffarı tutar 5 kişi semihayı keser