Sivas Kangal'ın Asit Hasarı Hk.
Re: Sivas Kangal'ın Asit Hasarı Hk.
Gereksizmiş gibi düşünceler kesinlikle saçmalık şifacıda kanatmanın işineymiş sen bu oyunda artık mantıkmı arıyorsun okadar mantıksız şey varken etrafta asit yada kanatma şart.....
Kanatmadan ziyade daha bağlı kalarak asitin kötüleştirme etkisini verebilirler.. Eğer böyle olursa Sivas Kangalı satışları bir hayli artar , daha önceden alan arkadaşlarda sevinirler..
N’oublie pas d'ou tu viens..
sivas kangalını çıktığı gece aldım ama şuan herşeyden soğudum biraz yenilik şart biraz oyun üzerine düşülmeli yıldan yıla bişey getirmekle veya aydan aya bişey güncellemekle iyi bir yere gelinmez.oyunculardan destek ekibine öneri isteniyor bence başkalarından istemek yerine oturup biraz düşünülmeli onlar tarafındanda 
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Hadi artık bi cevap verseniz
En son DavutVideo tarafından 24 Haz 2011 21:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
- DavutVideo
- Cin Avcısı
DavutVideo yazdı:İlgilenirsiniz arttık o kadarda mail attık en azından cevap verin

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar asit köpekte saçma 15 vernce zaten aynı şey olyor dyenler var .. . tekrar alıntı yapmaya gerek yok
..........
Asitin yenlenme süresine göre kudret gereksinimi . . . çooook fazla kudret gereksinimini düşrlmesi taktrde dedin şey olabilr biz burda aynı zamnda Kangal alpta pişman olanlar için ve satışlarn artması için söylyorz şahsen aksini savunmaya gerek yok Bana biri gelsn desin şifacılar için kütü olurdu kangal asit atması şifacılara yaramazdı (artık hangi mantğa dayanarak söylyecekse) gelsn desin ayryettn böyle bir günc gelsen kendi adma söylyorm Ben kesin kangalı alrm ayryetten satış oranıda 2 katna çıkacağndan eminim . .. .
..........
Asitin yenlenme süresine göre kudret gereksinimi . . . çooook fazla kudret gereksinimini düşrlmesi taktrde dedin şey olabilr biz burda aynı zamnda Kangal alpta pişman olanlar için ve satışlarn artması için söylyorz şahsen aksini savunmaya gerek yok Bana biri gelsn desin şifacılar için kütü olurdu kangal asit atması şifacılara yaramazdı (artık hangi mantğa dayanarak söylyecekse) gelsn desin ayryettn böyle bir günc gelsen kendi adma söylyorm Ben kesin kangalı alrm ayryetten satış oranıda 2 katna çıkacağndan eminim . .. .
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
arkadaşlar herşeyi ws ye göre algılamayın. Duyduğum kadarı işe sıhhıyelere ayı kanatma atamıyomuş asit ile iyileştirmelerini kötüleştirebiliriz mesela büyücülerin zihin gibi normal karakterlere karşı 15 sn iken yaratıklara karşı 45 sn etkili gibi özel bir durum oluşturulabilir
sonuçta çemberliye büyücü yerine asitçi şifa ile girilecek şekle getirsinler demiyorum 
Sivas Kangalında eğer asit olursa çok farklı çeşitlerde kullanımı olacaktır.. Bu kolaylığı ve olması gereken bir yeteneği sivas kangalının yeteneği haline gelmelidir..
N’oublie pas d'ou tu viens..
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
Sadece yaratıklara karşı kullanılabilir ve ayının kanatma yaptığı gibi asit atarsa güzel olabilir
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN