Maden Saçmalığı Hakkında
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Maden Saçmalığı Hakkında
Merhaba Hepinizin Bildiği Gibi Herkes Parayla Şans Artırıcı Alıyor Onlardan Biride Benim Fakat O Kadar Para Vermeme Rağmen 15Dakika Boyunca insan maden başında sıkılıyor bu hepinizin başına gelmiştir fakat belki bu madende çıkarsa diye kalkamazsınız akşama kadar çünkü içinize işlemiştir çıkacağı.Benim önerim şöyle maden şans artırıcı var birde maden çıkma süresi düşürücü olsun ? Sizce olmaz mı ? Bu Konudaki görüşlerinizi bekliyorum iyi oyunlar.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Maden Saçmalığı Hakkında
Madenler bütün oyunculara göründüğü için öyle bir şey yapmak imkansız gibi.Ama böyle bir imkan varsa inan güncellemelerden 1 hafta oyuna giremeyiz 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Yapılması İmkansız Bişey Oyundaki Madenler Bütün Oyunculara Açıktır Dostum Sadece Sana Özel Olsaydı Hepsini Çekerdin Tek Tek
Maden Süreleri 20 Dakikadan 15 Dakikaya Düşürüldü Zaten Bence Yeterli
Maden Süreleri 20 Dakikadan 15 Dakikaya Düşürüldü Zaten Bence Yeterli
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Kardeşim Süreler 15dakika fakat 1saate 4maden çekiyorsun şans artırıcıyla en fazla 8 ama süreleri düşerse hem piyasa düşer hemde herkes rahatlar.Ben ecel için 3hafta maden başında durdum.Ejder için 1.5 ay maden başında oturdum yoruldum çook sıkıcı bilirim bu işleri şans artırıcı olmasına rağmen para karşılığımı alamıyorum.
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Süre düşürücü olursa senin düşürdüğün süreden başkasıda yararlanabilir saçma olur. Maden süreleri biraz daha düşerse iyi olur.1 saatte en fazla 4 maden çekebiliyoruz.

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
bence olabilir misal her madenci için özel bir yer yapılır maden süreli 10 dk olur ama giriş paraları olur misal 300 akçe ama oraya girince oyundan çıksan bile seni o mekandan atar öyle yapsalar
Dostum bunlar gereksiz konular ya 
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının her zaman düşündüğünü veya önerilerini paylaşma hakkı var sana gereksiz geliyorsa yorum yapma herkes mutlu olsunFoRCe yazdı:Dostum bunlar gereksiz konular ya