Tepkiye tepki yapanlara tepki yapıyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Tepkiye tepki yapanlara tepki yapıyorum.

Mesaj gönderen xPrince »

Öncelikle selamlar arkadaşlar, iksir güncellemesi hakkında konuşmak istiyorum bugün, bundan önceki açtığım konu iksir hakkındaydı ve diğer gün haber çıktı iksirler akçe ile satışa başlandı diye, çook mutlu oldukki fiyatlar biraz tuzlu geldi,

Şimdi forumda şu aralar öyle her konuya yorum atmasamda nerdeyse bütün konulardaki yazıları okuyorum, ve bazı arkadaşlar tepki verenlere tepkili, mesela diyolar iksiri önceki gibide üretebilirsiniz almak zorunda değilsiniz vs, ben olaya şu açıdan bakıyorum, mademki oraya koyulmuş bu kolaylık yapılmış bu insanın gözüne böyle gözüküyo efendim 50 tane ökse otu 50 tane topaz 5 tane saf demir 3 tl, bu çok para bence, bu kolaylığı bize sunmuşsunuz, bunu oyun haklına duyurmuşsunuz, yani ortada bi seçenek var ama sizler bu imkanın bedelini yüksek tutarsanız burda bi huzursuzluk olur, benim düşündüğüm fiyat aynen şöyleydi, 20 tane iksir 1 tl , uygun değilmi ? yani astronomik rakam nerdeyse bu 20 tanesi 12 tl, çok para şu anda, bakın tepki gösterenlerede tepkim burda, böyle bi kolaylık gelmiş oyuncular bu gösterilmiş, buna uçuk fiyat yazılırsa bunu hiçkimse sevmez, oyun yönetiminede tepkiliyim, ama biraz uzun olucak bu tepkim..

Şimdi biz bu oyunu zevk almak için oynuyoruz, işimizden çıktıktan sonra bi arkadaş ortamıyla gb felan atalım, oyuna girelim skype girelim bi muhabbet edelim biraz böyle can sıkıntımız alınsın diye, yani bu oyuna stres olmak için girmiyoruzki, çemberlitaş geldi içeri girdik baktık su gibi içiliyo iksir, 20 tane zor yetiyo, ama bu kadar zorluk yapılmış mecburende böyle bi fiyattan iksir almaya zorlanırsa bu oyun, cidden kötü yerlere gelmişiz demektir, ee şimdi bu oyun bizi zincirlerle zorla kendinemi bağlıyo böyle, güçlü olmak için elimizdekini parlatıyoruz, maden çekmek için maden artırıcı almaya zorlanıyoruz, yol savaşçısı kesmek için ayı almaya zorlanıyoruz, ve daha birsürü dükkandaki özellikleri almak için zorlandık, aldık emeğimizide bi yerde aldık yanmış latifim var ben o latifi güle oynaya yaktım mesela, peki bu çemberlitaşta 5 tane iksire bu fiyatı güle oynaya kim verebilir ? bu sefer bu yenilik ile bizi çoook zorladılar bence, asıl sorun şurda oyunun sabrıda artık baya baya bi zorlanıyo, bilmem nereye kadar gider bu sabır..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön