Sevgili Arkadaşlar.
Yaklaşık 4 senedir oynadığım İKV oyununu sonunda noktalama kararı aldım .Oyundaki eski tad arkadaşlık vs. hiç bir şey kalmadı nerede o Alman ın verdigi kritik zevki .. nerede o klan savaşları... nerede o 2 günde 36 bin kp kastıgım er meydanı.... nerede o LODOS Saglam oyuncuları. Oyun tamamen paraya dökülmüş durumda. Hangi oyunda iksir ler gerçek para ile alınıyor .. saçma sapan Akçe sistemi var.... kısacası oyundan zevk alamaz hale geldim ... Özellikle
Bana oyunu ögreten ZiRaaTxDynamOSıV... Çetin arkadaşıma ..ZiRaaTxGonZalEzZ(Seqoya)... sssCHwePpesss...(Aliye)
4 senedir benle oyunda her yeşin paylaşan Ortagım fatihe (Gm pato )... xD ... ZİRAAT LONCAMA .....
Kankam canım arkadaşlarım Mesut Muharrem e .. Pİkaçum TASO ya . Kırıger kardeşime... Corumlu leş kargası Salihe
Kanx(Yasin.onur.Osman).. arkadaşlarıma . Adını unutup Yazamadıgım nice dostlara...
Bana oyundan Tad aldırdıkları için arkadaşlıklarını desteklerini esirgemedikleri için TEŞEKKÜR ediyorum.
Oyundaki Tek akrabam ŞAHXHAN Devilxxx ŞAHXVEZİR biricik kuzenime selamlar olsun Onada tavsiye ederim... :mrgreen:
BUNDAN SONRA İKV oyununda SITKI Diye bir kişi yok bunu biliniz ZiRaaTxSkorSky ..Tuborg...Şİfaxbaba karakterlerimi ortagım Fatih oynayacaktır ... (Bu kararım kesindir geri donmemek üzere)
HAKKINIZI HELAL EDİN gerçek hayatta başarılar dilerim.. GERİ DONMEMEK ÜZERE .. ELVADA İKV