çemberlitaş açıldığından beri aklımda bir şeyler dönüp duruyordu sürekli konu açıp sizlerle tartışmaya karar verdim.
teorim: meranlarla çemberlitaş arasında baba yavru tipi bir ilişki bulunduğu yani gaffarın meranları koruyup kolladığı
kanıtlarım:
ikv çemberlitaş kutusundaki haritada meran tapınağındaki bir nevi yanan sütundaki alevlerin rengiyle çemberlitaştaki sütundaki alevlerin rengi aynı. ki bu alevlerin erg olduğunu düşünüyorum.
arzuhalci nin buldukları görevinde arzuhalci çemberlitaşın meran şehrinin tam üstünde olduğunu belirtiyor.
bir de aydınoğlu görevi aydınoğlu nun ölmeden önceki sözlerinde aydınoğlu aradığı bulduğunu ifade ediyor ancak
neye yarar bu , onlar yaşıyorlar diyor ve ölüyor.
onlar dediği kimler ? hatırlarsak aydınoğlunun babası beyazköşk döneminin ilk sürgünlerindendi.
aydınoğlu büyüyünce intikam isteğiyle babasının sonunu araştırmaya başladı ki araştırmaları onu meran şehrine götürdü.
burda beyaz büyücülerin yaşadığını nasıl öğreniyor.meranda beyaz büyücü varlığını kanıtlayacak ne buluyor
en önemli kanıt yaşam merkezindeki laboratuara bakıyoruz.
buradaki yarım yapım aşamasındaki uçan muhafızı herkes farketmiştir.
anladığıma göre burada uçan muhafız yapılıp merana gönderiliyor.
ama neden orası bir muamma.
belki de gaffar bey meranları kendine kalkan yapmak istedi.
belki de gaffar beyin emranda öğrenilmesini istemediği şeyler var.
bunun tangriss in anahtarıyla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
bu sorunun cevabını yeni gelecek gb veyahut seviyelerde gaffar meran arzuhalci üçgeninden gelecek görevlerle buacağımızı düşünüyorum.
çemberlitaş açıldığından beri aklımda bir şeyler dönüp duruyordu sürekli konu açıp sizlerle tartışmaya karar verdim.
teorim: meranlarla çemberlitaş arasında baba yavru tipi bir ilişki bulunduğu yani gaffarın meranları koruyup kolladığı
kanıtlarım:
ikv çemberlitaş kutusundaki haritada meran tapınağındaki bir nevi yanan sütundaki alevlerin rengiyle çemberlitaştaki sütundaki alevlerin rengi aynı. ki bu alevlerin erg olduğunu düşünüyorum.
arzuhalci nin buldukları görevinde arzuhalci çemberlitaşın meran şehrinin tam üstünde olduğunu belirtiyor.
bir de aydınoğlu görevi aydınoğlu nun ölmeden önceki sözlerinde aydınoğlu aradığı bulduğunu ifade ediyor ancak
neye yarar bu , onlar yaşıyorlar diyor ve ölüyor.
onlar dediği kimler ? hatırlarsak aydınoğlunun babası beyazköşk döneminin ilk sürgünlerindendi.
aydınoğlu büyüyünce intikam isteğiyle babasının sonunu araştırmaya başladı ki araştırmaları onu meran şehrine götürdü.
burda beyaz büyücülerin yaşadığını nasıl öğreniyor.meranda beyaz büyücü varlığını kanıtlayacak ne buluyor
en önemli kanıt yaşam merkezindeki laboratuara bakıyoruz.
buradaki yarım yapım aşamasındaki uçan muhafızı herkes farketmiştir.
anladığıma göre burada uçan muhafız yapılıp merana gönderiliyor.
ama neden orası bir muamma.
belki de gaffar bey meranları kendine kalkan yapmak istedi.
belki de gaffar beyin emranda öğrenilmesini istemediği şeyler var.
bunun tangriss in anahtarıyla bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
bu sorunun cevabını yeni gelecek gb veyahut seviyelerde gaffar meran arzuhalci üçgeninden gelecek görevlerle buacağımızı düşünüyorum.
not: resim sancak sunucusundan alıntıdır.
hızlıca yazdım hatalarım olduysa affola
güzel ve mantıklı o uçan muhafız en canalıcı kanıt.Zaten Gaffar beyi öldür görevinde gaffar hakkında şehrin anahtarını beyazbüyücülere ve merana verdiği yazıyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Ek olarak birkaç şey ben de ekleyeyim..
1)
Resimdeki yaratık İfliss.Ve oyunda İfliss'i öldürürken 5 enerjide tam hatırlamadığım , sanırım şöyleydi''Buna izin veremem'' cümlesini kullanıyor.Ve havadan buz kütleleri yağdırıp bedenini parçalıyor, ancak ruhu belli değil.Belli ki Çemberlitaş'ta yeniden hayat buluyor..
2)
Omzunda Philotheos'un kalkanındaki simge var.Yani Miğrat, ve Labirent...
3)Si Vis Pacem, Parabellum!
Burada eski latince dilinden kalma bir söz var ; ''Barış istiyorsan eğer savaşa hazırlan.''
Miğrat, ve Labirent de eski Romalılar'ın mahzenleri olduğuna göre..
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde. DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
Resimdeki yaratık İfliss.Ve oyunda İfliss'i öldürürken 5 enerjide tam hatırlamadığım , sanırım şöyleydi''Buna izin veremem'' cümlesini kullanıyor.Ve havadan buz kütleleri yağdırıp bedenini parçalıyor, ancak ruhu belli değil.Belli ki Çemberlitaş'ta yeniden hayat buluyor..
Oyunun hikayesi git gide değişmekte..
Sürükleyici bir hikaye,gizemli olaylar..
Belki de beni oyuna bağlayan neden bu.
Yazdığınız ipuçlarını okumak gerçekten çok zevkli , merakla bu tür konuları takip ediyorum.
arkadaşlar birşeyi merak ediyorum çemberliye hiç girmedim almadılar zırh yok diye o karabasan çemberli'nin tam neresinde ve dikkat ederseniz oradaki merdiven gibi yerler ifliss yolundakilerle aynı yani bi alakası var sadece o yaratığı merak ettim ne o öle
KaraXHayalet yazdı:Resimdeki yaratık İfliss.Ve oyunda İfliss'i öldürürken 5 enerjide tam hatırlamadığım , sanırım şöyleydi''Buna izin veremem'' cümlesini kullanıyor.Ve havadan buz kütleleri yağdırıp bedenini parçalıyor, ancak ruhu belli değil.Belli ki Çemberlitaş'ta yeniden hayat buluyor..
RESİMDEKİ YARATIK KARABASAN FAZLA SALLAMIŞSIN
bu karabasanlar gaffarı falan mı koruyor acaba ?
ya da gaffardan sonra o falan ışınlanarak mı gidiliyor
KaraXHayalet yazdı:Resimdeki yaratık İfliss.Ve oyunda İfliss'i öldürürken 5 enerjide tam hatırlamadığım , sanırım şöyleydi''Buna izin veremem'' cümlesini kullanıyor.Ve havadan buz kütleleri yağdırıp bedenini parçalıyor, ancak ruhu belli değil.Belli ki Çemberlitaş'ta yeniden hayat buluyor..
RESİMDEKİ YARATIK KARABASAN FAZLA SALLAMIŞSIN
Ben bu fotoğrafı ilk kez görüyorum ya, şimdi burası iflissin yolunada benziyo yani tamam şey iflissin ruhu olmasada ifliss le alakalı olduğunu düşünüyorum neresi burası ?