HERKESİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

HERKESİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.

Mesaj gönderen Gulumse »

Forum' da Buaralar Sadece Yapılan Yenilikler Ve Bunlarla Beraber Gelen "Parası Olan Güçlü, Parası Olmayan Sefil Muhabbeti"

Arkadaşlar Öncelikle Şu Durmu Göz Önünde Bulundurun; Bu Oyun Öyle Kolay Paralarla Bu Hale Getirilemez, Yapımcısına, Grafikcisine, Sistemcisine Ne Paralar Harcanıyordur.. Oyunun Yapımında ve Genel Bakımında Kullanılan Programlar Bizim İnternetten indirim kullandığımız programlar gibi Değil.. bunların Hepsini Belli bir Para Ödeniyor, İkv' nin Eski oyuncularından Biri Olan Ben İkvnin Senelerce Sadece Plus' tan Para kazandığı, Ozamanlar da oyuncu Kitlesinin Çok Az olduğu Dönemleri bilirim.. Onca Zaman Bedava Oynayan Arkadaşlar Bu Durumdan Şikayetci Değillerdi.. şuan En Dandik bir okey, batak, pişti vs Vs.. Sitesinde bile Gold Üyelıkmiş, Silver Üyelikmiş, Renkli Rumuz Gibi Bir Ton Şey Var.. Yani Bu Tür kurumların Ayakta Kalmasını Sağlan Oyuncularıdır.. Kaliteli Güzel Bir oyna Sahip olmak İstyorsanız Kendinizden Bişiler Vermek Zorundasınız...

Ve Birde şunu Düşünün Eğer bir Karınız yoksa Siz Bir İşe Kalkışırmısınız ? Bedavaya Çalışırmısınız.. Yada Bedavaya Birilerini Eğlendirimisiniz ? Bence Arada ki o ufak Ayrıntıyıı Kaçırmayalım, Herkes Bu İşlerin nasıl Olduğunu Az çok Bilir..

İkv Herşeyi İle Çok Güzel, Zaten Adam Gibi Adam Oyunu Sadece Ve Sade STRESİNİ Atmak İçin Girer... Ben en İyi olucam Düşüncesi 9-15 Yaş Arasında kaldı.. En İyi olunca Hiç Birşey Değişmiyo emin olun
, TEK FARK ETRAFINIZDA ÖNCEDEN 5 YALAKA VARKEN BU İYİCE ÇOĞALIYOR. Ben İsterim ki Herkes Beni İtemimle Değilde, Güzel Hoş Muabbetimle Tanısın.. Kimsenin Vaybe Adam' da şu Kadar şu Var.. şundan Da Almış Bu Adam Ölmez Falan, çok Güçlü Vs vs. Böyle Tanınmayı kesinlikle İstemem.. Deseler ki ya GüLüMSe Karekterinde, Adı Gökhan Olan Ve Muhabbeti Çok Hoş olan bir Arkadaşımızdı- Arkadaşımız, Gibi..

Şimdi şunu diyende olur, Ezik olunca Adam Yerine koymuyolar Bizde Mecburun en iyi Olmaya Çalışmak Zorudayız... Seni bu şekılde Dışlayan Varsa o onun karektersizliğidir, Çünkü Ne İtemle adam olunur, Nede Başka Bişeyle.. Bu Gerçek hayttada Böyledir Arkadaşlar...

Şunuda unutmayın, Bu oyundaki Bir çok şey Sizlerin isteklerine Göre Yapılıyor, Ee Sen bişi İstersen İllaki Bi Bedeli Olmalı

Oyundan Zevk Almaya Bakın ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Re: HERKESİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.

Mesaj gönderen Staffers »

Yazdıklarına kısmen katılıyorum , bu olayı muhalifler ile hükümetin çatışmasına benzetiyorum ..
Ben taraf tutmuyorum , iki tarafında kendince haklı olduğu durumlar var..
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Bende taraf tutmuyorum. İyi olan kazansın. :)
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
xTrabzoNx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xTrabzoNx »

Hemen hemen hepsine katılıyorum. Bende cok eski oyuncuyum yıllarca 12TL ile geçindi 49levelken bile plustu hersey. Ama simdi kutu satısları derken yagma artıcılar , silah yüksltme , şans artıcı gibi olaylar oldu. Güçlü olmak isitiyen insan zaten silh yüksltme alır ve makul bi fiyat diğer oyunlarda ex kasmk icin bile ne bedeller alınıyor. Şans artıcılar için bazı insanların daha kısıtlı zamanları ollabilir o yüzden daha kolay item cıkartmak icin alıyorlar maden olayı ise daha fazla maden cekmek icin gerçekten cok uygun bi fiyat iksir almam onu alırım işin mantıklı yanı budur.

Kimse bedavaya birşey yapmaz. Heleki dünya üzerinde binlerce online oyun oldugunu düşünürsek İKV bence en uygunu , en kalitelisi benim ve benim gibi düşünen insanlar için
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

Staffers yazdı:Yazdıklarına kısmen katılıyorum , bu olayı muhalifler ile hükümetin çatışmasına benzetiyorum ..
Ben taraf tutmuyorum , iki tarafında kendince haklı olduğu durumlar var..

Orası Öyle Fakat, Oyuncu Sayısı Çok Fazla Olduğu İçin Oyunun Muhasebe İşlerinden Çok Uzak Olan, Yani Sadece Forum Görevlisi Olan Arkadaşlar Çok Zor Durumda Kalıyor... Yani Adam Forum Görevlisi Olmasa S.. Gt Oynama Diyecek Duruma Geliyo, Kime Baskı Uygulayıp Kimden Ne İsteyeceğini Bilmeyen Çok İnsan Var... Herkes Hakkını Gerektiği Gibi SAvunmalı... Destek Ekibine Durumunu İzah Edersin ADamlar Bu Tür İleti sAyısını Fazla Görünce Mecburi Bir Değişiklik Yapmak zorunda Kalıcaktır...

Rahatsız Olduğumuz Durumları, Gerektiği Gibi Savunursak Zaten Bize Yardımcı Olamak Zorundadırlar Ve Olucaklardır da.
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

xTrabzoNx yazdı:Hemen hemen hepsine katılıyorum. Bende cok eski oyuncuyum yıllarca 12TL ile geçindi 49levelken bile plustu hersey. Ama simdi kutu satısları derken yagma artıcılar , silah yüksltme , şans artıcı gibi olaylar oldu. Güçlü olmak isitiyen insan zaten silh yüksltme alır ve makul bi fiyat diğer oyunlarda ex kasmk icin bile ne bedeller alınıyor. Şans artıcılar için bazı insanların daha kısıtlı zamanları ollabilir o yüzden daha kolay item cıkartmak icin alıyorlar maden olayı ise daha fazla maden cekmek icin gerçekten cok uygun bi fiyat iksir almam onu alırım işin mantıklı yanı budur.

Kimse bedavaya birşey yapmaz. Heleki dünya üzerinde binlerce online oyun oldugunu düşünürsek İKV bence en uygunu , en kalitelisi benim ve benim gibi düşünen insanlar için

Aynen Öyle Kardeş, İnternet Cafe' Sahibiyim... Hemen Hemen Bütün Online Oyunları Yakından Takip Etmek durumundayım, Bazı Oyunlar Öyle Abartmış ki, Oyun İçerisinde Hızlı Hareket ede Bilmen İçin Bile Para Vermek Zorundasın.. Yine Herşeyin Uygun Olduğunu Düşünüyorum Zaten Ayda 50 Lira Oynadığı Oyuna Veremicek ADam, Oyun Oynamasın Gidip Daha İyi bir İşte Geliştirsin Kendini... Daha İyi bir Yerlere Gelsın, Sonra oyunu SAtın Alsın :)
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Sol kulağını kapat sağ duyulu olursun bu kadar kasma be :!:
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

İlk cümlenden sonra F5 'e bastım kusura bakma.
Resim
nuhyec
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen nuhyec »

sağ duyudan bahseden arkdası kınıyorum
39 level donemınde gerek oyuncu sayısı gerekse memnunıyet olsun cok daha ıyıdı plusdan kazandıkları para yetıyordu sımdı ne oldu da akce cosdu arz talep meselesı paraakıyor adamlara
adelet yok bı kere bu oyunda 15 kere yol savascısı 5 kere gbmx 2 kere stuart kesmısım gıden ıksırın paranın haddı hesabı yok 1 tane yenı efsunum yok , ilk girişde zırh düşüren adamlar var oyunda nerde adelet
yönetımın yalakası olanı onceden TT yapıyorlardı artık o devirdi bitti kendı arkdaslarını akrabalarını aldırıyorlar tt lere burdan yonetıme cıcı görunmeyle kımse tt olamaz onuda söleyım 4 yılımızı verdık su lanet oyuna ...
Resim Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç
SPARTACUS
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Yeter kardeşim bıktım artık bu tür konulardan ya almayın ozaman gidin üretin sizi zorlayanmı var iksir alın diye !!

Forumuda böyle konularla kirtletmeyin yeter artık !
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön