Merhaba ben SAMOVİÇ adlı karakterlerin sahibi Sami.
İstanbul kıyamet vakti adlı oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum.Ama oyuna başladığım ilk günlerdeki hazı alamamamla birlikte şimdilerde gerçekleşen yeni eklentiler artırıcılar vb durumlardan daha doğrusu bize bunları almaya zorunlu bırakan ikv yönetimini kınıyorum. Oyunun ilk zamanlarındaki plus paketten başka oyunun kendi kazancı bulunmayan sohbetlerin ve buluşmaların gerçekçi olması bize zevk veriyordu. 2 yıl öncesinde oyunda fazla bölge bulunmamasına rağmen alman ok ucu ile vurduğum 9 bin 10 binden wslerden kons açıp büyülerin birbiriyle beraber kalmalarından anlıyacağınız küçük şeylerden büyük haz duyuyorduk ama şimdilerde oyunda birçok eklenti bulunması ama oyunu paralı kılması nedeniyle artık zevk alamıyor hatta katlanılmaz hal alıyor. Bu durumdan benim gibi rahatsız olan arkadaşlarım olduğunu da biliyor onlarada bizimle birlikte olmalarını tavsiye ediyorum
Bu işin sonu yok
-
samigedik1
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bu işin sonu yok
Arkadaşlar bende bırakıyorum Hepinize iyi soğanlanmalar
..
Sunucular arası transfer 5o TL(bir memurun günlük kazancının 2 katı..)
Sunucular arası transfer 5o TL(bir memurun günlük kazancının 2 katı..)

Re: Bu işin sonu yok
Tabi bir taraftan düşünüldüğünde 2.5 sene kadar fazla gelir elde etmeden devam eden bir oyun var . Hatta 2.5 sene öncesine döndüğümüzde sadece 1 aylık pluslar alınarak kalkınılan bu oyun elbette teknolıji ile birlikte gelişmeye başlayacak ve bu noktada da yenilikler gelecekti . Geldi .
Bazı şeyler fazla abartı olabilir ama siz değerli dostlarıma tavsiyem önemsememeniz . Yani gelen yenilikler zevk için sonuçta oyun yine oyun alma mecburiyeti olan bir özellik yok . Benim gözümde tek alma mecburisi olan yenilik ' Silah Yükseltme' dir . Bu da bir kere yapılacak bir şeydir .
Umarım benim gibi düşünür ve oyunu bırakma kararı almassınız . Sami olsun orhan abi olsun değerli insanlarsınız .
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim .
Bazı şeyler fazla abartı olabilir ama siz değerli dostlarıma tavsiyem önemsememeniz . Yani gelen yenilikler zevk için sonuçta oyun yine oyun alma mecburiyeti olan bir özellik yok . Benim gözümde tek alma mecburisi olan yenilik ' Silah Yükseltme' dir . Bu da bir kere yapılacak bir şeydir .
Umarım benim gibi düşünür ve oyunu bırakma kararı almassınız . Sami olsun orhan abi olsun değerli insanlarsınız .
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim .
XXCEZAXX