_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ YILBAŞI GELİYOR . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ YILBAŞI GELİYOR . .

Mesaj gönderen Break »

evet konu baslında belirrttim
yılbası geliyor
herkes persembe saat 23:30 da bankacının önünde toplansın ordan meydana gidecez j.alinin yanına orda büyük bir parti düzenliycem.Herkes davetlidir.Damsız girilmez bakın bu husus önemli.İçki çerez cola hersey benden Jandarma alinin yanına masalar konulacak müzik seti konulacak çok güzel bir ses sistemi kurucam oraya yılbaşı gecesi sabah 03:00 a kadar eğlence var herkesin katılımlarını bekliyorum özellikle loncalar üyelirinizi getirin.eğlenceli hos vakit geçireceğiz.Küfür eder miilet katılım az olur diyenler içinde kimse küfür edemez cesaret edemez şikayet edersiniz olur biter.Tmm mı meran hadi bakalım destek çıkanların yorumlarını beklioz.Tam 15 kişi bu eğlence için çalısıyor masalar çerezler colalar ses sistemi dansöz yılbası hunileri pat pat lar herşey hazır szleri bekliyor haydi bakam 23:30 unutma meran geri saymamız 23:30 da baslayacaktır 1000 999 998 997 . . .. . .. 550 549 548 ... .. 50 49 48 ....... 15 14 13 12 11 10 9 * 8 * 7 * 6 * 5 *4 *3 *2 * 1 WOWWW YILBASI CİNGLE BENS CİNGLE BENS PARTİ DİSCO DİSCO PARTİZANİ KOP KOP SÜPER OLACAK SÜPER AHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D BOS KONU DİYENİN AĞZINA YILAN GİRSİN .
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Neurotic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ YILBAŞI GELİYOR . .

Mesaj gönderen Neurotic »

O harika geceyi ailemle geçirip eğlenmek daha güzel olacak. :evil:
Resim
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Noel cadılar bayramı bilmem ne bayramı bunlar boş işler..
Geçtiğimiz Cuma günü ne günüydü biliyor musun..? Bilmezsin boş işlerle devam et.. Sen anca bu boş bayramları ezberle.. ;)
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reader »

Boş konu.Bende yılbaşını oyunda geçiriceğime evde ailemle veya arkadaşlarla mekanda geçirmeyi tercih ederim.
Reader
Kullanıcı avatarı
gshaka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gshaka »

Arkaaşlar bence yılbaşını kutlamak cokda iyi bişey değil kimileri diyorlar yok yılbaşı karşıtları yok geri kafalılar ama cokda doğru olmadığını söylemk istiyorum çünkü hristiyanlar bizim yılbasımızı kutluyorlar mı, HAYIR çünkü onlara göre hiç bir değeri yok bizimde onların yılbaşlarına önem vermemiz gerekir.

Fakat yanlış olmasın ben kutlamayın demıyorum kutlayan kutlasın ama fazlada abartılı olmasın çünkü bu yılbaşı onların bbizim degğil gerektği kadar önem verilmelidir nede olsa müslümanların Hicri takvimi var bence asıl onların kutlamasını daha önemli

Saygılarımla.....
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Amacını aşanlar vardır, bilmiyorum ama biz yılbaşını yeni bir yıl , yeni beklentiler, yeni umutlar,yeni hedefler , yeni mutluluklar ve bu yeni yılın aynı zamanda güzeLLikLer getirmesi dileğiyle kutluyoruz . Birbirimizi tebrik ediyoruz vs. . . Kutlama yerine tebrik etme de olabilir . . Bu Amaçla Kutlanırsa Hiçbir Mahsuru oLmaz Diye Düşünüyorum . . .

İyi Forumlar . . .

Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
......:::::: MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı ::::::......
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

MeGaStaR yazdı: Amacını aşanlar vardır, bilmiyorum ama biz yılbaşını yeni bir yıl , yeni beklentiler, yeni umutlar,yeni hedefler , yeni mutluluklar ve bu yeni yılın aynı zamanda güzeLLikLer getirmesi dileğiyle kutluyoruz . Birbirimizi tebrik ediyoruz vs. . . Kutlama yerine tebrik etme de olabilir . . Bu Amaçla Kutlanırsa Hiçbir Mahsuru oLmaz Diye Düşünüyorum . . .

İyi Forumlar . . .

Megaşifa // Megasavaşçı // MegaxBüyücü // MegaxLord
......:::::: MeGaXTeaM Kurucu ve Başkanı ::::::......
KatıLıyorum Koray'a ! .
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Fotomontaj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Fotomontaj »

Güncel... !
Kullanıcı avatarı
Deathxyolkesen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Deathxyolkesen »

Sen Ne Amacla Kutlarsan Kutla O Ondan Payını Alır Kardeslerim Bosverin Bu İsleri :D
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)

[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Fotomontaj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Fotomontaj »

Deathxyolkesen yazdı:Sen Ne Amacla Kutlarsan Kutla O Ondan Payını Alır Kardeslerim Bosverin Bu İsleri :D
Tabiki boşver :D Nede olsa 2 yıl önceki konu :arrow: :mrgreen:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön