GAFFAR 65 Can
Re: GAFFAR 65 Can
Önemli olan 65 cana indirmek değil. 64 cana indirmek. :lol: :lol:
Bir çarım bilem yok
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Arkadaşı dışarı alalım...Owyeah yazdı:Önemli olan 65 cana indirmek değil. 64 cana indirmek. :lol: :lol:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Sana acıyorum Jinekoloji (GAFFAR Bey) 
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Sanırsam semihayı cekmeden gaffarı büyü cekmis tank savas üstüne alıp saptırma atarak büyücüler vurmus sadece ?
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Merhaba Sana acıyorum diyince etkisi ne ?atabey yazdı:Selam, Raiders of Anatolia olarak Gaffar'a ziyaretlerimiz sürüyor, bize eşlik eden Chekdar ve Hercüles de grubumuzdaydı. Bazı arkadaşlar 65 cana indirdiğimize inanmadı, oyunda da bir ilk sanırım inanmamakda haklılar, oyunun en büyük bossu.
Direk fotoğrafı koyacağım oyunda hala beni bekliyolar![]()
Daha süremiz var umarız kesim haberleri ile buluşuruz
Hoşçakalın
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
BristoL ~ `
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Öncelikle tebrikler.Başarması zor bir iş yapılmış.Fakat Teşkilat sunucusunda Gaffar 3-4 gün önce kesilmişti.Ayrıca arkadaşlar asla anlam veremediğim bir durum var ve yine onu görüyorum bu konuda.Tamam karakterlerin nicklerini kapatmanızı biraz anlayabilirim ama yetenekleri neden kapatıyorsunuz? Tüm oyun olarak aynı yetenekleri kullanıyoruz öyle değil mi zaten:) Böyle olduğu zaman sizin karakterlerinizdeki yetenekler bizimkilerden farklı diye düşünüyorum
.Daha temiz screenshotlar dileğiyle.
2006-2013
- EsTeRGoNxKaNuNi
- İskele Babası
Tebrikler.Neden resimi karaladığına anlam veremedim resme bakarak kesim taktiğini öğreneceğiz sanki 
Bencillik...
Bencillik...
EsTeRGoNxKaNuNi&ESTERgonXİNTİKAM
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle tebrikler.Başarması zor bir iş yapılmış.Fakat Teşkilat sunucusunda Gaffar 3-4 gün önce kesilmişti.Ayrıca arkadaşlar asla anlam veremediğim bir durum var ve yine onu görüyorum bu konuda.Tamam karakterlerin nicklerini kapatmanızı biraz anlayabilirim ama yetenekleri neden kapatıyorsunuz? Tüm oyun olarak aynı yetenekleri kullanıyoruz öyle değil mi zaten:) Böyle olduğu zaman sizin karakterlerinizdeki yetenekler bizimkilerden farklı diye düşünüyorum.Daha temiz screenshotlar dileğiyle.
Kesildi dionda ortada foto yok
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Konular kaldırıldığı için olabilir.Türkçe'ye özen,üsluba dikkat.eseslisemi yazdı:izdirapgrafik yazdı:Öncelikle tebrikler.Başarması zor bir iş yapılmış.Fakat Teşkilat sunucusunda Gaffar 3-4 gün önce kesilmişti.Ayrıca arkadaşlar asla anlam veremediğim bir durum var ve yine onu görüyorum bu konuda.Tamam karakterlerin nicklerini kapatmanızı biraz anlayabilirim ama yetenekleri neden kapatıyorsunuz? Tüm oyun olarak aynı yetenekleri kullanıyoruz öyle değil mi zaten:) Böyle olduğu zaman sizin karakterlerinizdeki yetenekler bizimkilerden farklı diye düşünüyorum.Daha temiz screenshotlar dileğiyle.
Kesildi dionda ortada foto yok![]()
2006-2013
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Tebrik ederim serkan Kuklacının Azmi devam ediyor