haklısın ileti düzenlendi / uyarı seviyesidir resmi olmadanda saygılı olunulabilinirxXeRsInXx yazdı:Forumda yöneticiler , gm'ler konulara cevap yazmaya başladığından beri herkes konulara cevaplarında bir üslub kullanıyor. Kendini Gm gibi cevap yazma gereği duyan arkadaşlar konu başlıklarında "merhaba;" "değerli forum üyesi" gibi başlangıç içinde sanki dilekçe yazar gibi cevap veriyor bu çok anlamsız. Çoğunun oyunda çocukca davranışları olduğunu biliyorum. Sadece oyunda da değil gerçek hayatta da böyle konuşmadıkları apaçık ortada. Sadece bir sempatizanlık sezinliyorum. Umarım dikkate alıp forumu resmi makamdan çok oyun sitesi olduğunun farkına varırsınız.
Sizcede Garip Değil mi ?
Re: Sizcede Garip Değil mi ?
avakado=eminönü
Saygı diyerek savuşturan arkadaşlara resmi olmadan da saygılı olabileceğimizin örnekleri mevcut değil mi ?
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
xXeRsInXx yazdı:Saygı diyerek savuşturan arkadaşlara resmi olmadan da saygılı olabileceğimizin örnekleri mevcut değil mi ?
Elbette olunabilir ama senin dediğin açıdan bakılcak kadar büyütülcek bir şey değil bu böyle konuşuyor diyede kimse kimseyi ne moderatör ne GM yapar
xXeRsInXx yazdı:Forumda yöneticiler , gm'ler konulara cevap yazmaya başladığından beri herkes konulara cevaplarında bir üslub kullanıyor. Kendini Gm gibi cevap yazma gereği duyan arkadaşlar konu başlıklarında "merhaba;" "değerli forum üyesi" gibi başlangıç içinde sanki dilekçe yazar gibi cevap veriyor bu çok anlamsız. Çoğunun oyunda çocukca davranışları olduğunu biliyorum. Sadece oyunda da değil gerçek hayatta da böyle konuşmadıkları apaçık ortada. Sadece bir sempatizanlık sezinliyorum. Umarım dikkate alıp forumu resmi makamdan çok oyun sitesi olduğunun farkına varırsınız.
Dostum sana hak veremiyeceğim çünki bunu eski forumda da çok kullandım bu forumada yeni başladım zaten ve kullnan fazla kişi yok ama olacaktır zamnla GM ile bir ilgisi yok forumda daha bir GM bile görmemişim ve Yetkili kişiler zaten cavap versin diye yazılıyor bu kadar mesaj istek felan senin bildiğin gibi boş muhabbetlere çocuk muhabbetlerine yazılmıyor merhaba lar felan filan senin beynin fazla gelişmemiş daha nerde ne uslub kullanılır bilmiyorsun bari bileni bilmeden eleştirme
- Meshuggah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
alkış kardeşimegirayankara yazdı:"Merhaba" yazmakta güzel forumun daha düzeyli daha saygılı bir ortamda ziyaret edilmesi için gereklide olabilir
ama burada merhaba diyip oyunda "nbr lan ....." demek güzel bir şey değil oyunda ve forumda aynı üslup kullanılırsa
daha saygın bir ortamda eğlenebiliriz...
Yalnız şöyle bi durum var işi abartıp arkadaşımızın dediği gibi memur kıvamında dilekçe yazarcasına işi abartanlar var insanların kendi seçimi bu şekilde GM formatında konuşmalar daha etkili oluyor
İyi Forumlar Dilerim
Buda benden olsun :twisted:

Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.
Mustafa Kemal ATATÜRK