Artık Yokum !...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Artık Yokum !...

Mesaj gönderen GHQSEN »

Herkese Merhabalar;

2007'den Bu Yana Beni Sevindiren, Üzen, Heyecanlandıran ve En Önemlisi Eğlendiren Macerama Artık Bir Nokta Koyuyorum. Ama Şunu Söylemek İsterim ki Kesinlikle Yönetimi Eleştirme yada Acındırıp Reklam Yapma Amacım Yok Bunu Bilin.

Bu Zamana Kadar Toplamda 800-900 Lira Harcadığım Karakterlerimi Artık Bırakmış Bulunmaktayım. Nedenlerini Özetlemek İstedim.

Eskiden Oyun Sıcak Bir Aile Ortamı Çevresinde İlerliyordu.
Belki Amaçta Buydu...
''Diğer Oyunlarda Olmayan Bu Ortamı İnsanlara Hissettirip Onları Kazanmak''
Ama Olsun Arkadaşlarım Vardı ! Coşku Şamata Vardı !
Oyunu En İyi Olmak İçin Oynamıyorduk Belki Ama Herkes En İyilerdendi Çünkü Rekabet ve Haset Oyuncular Arasına Ne Bir Kişi Ne Bir Şirket Ne de BİR KAĞIT PARÇASI Yüzünden Sokulmamıştı.

Son 1 Yıldır Yani Oyun TTnet Bünyesine Geçtiğinden Beri Oyun Giderek Tekdüze MMORPG Oyunlara Dönüşmekte.

Örnek Olarak Türkiyedeki 10 Çocuğun 7'sinin Kesinlikle Oynadığı Bir Online Oyunu Vermek İsterdim Ama Forum Kurallarına Aykırı, Gider Ayak Kuralları Çiğnemeyelim :lol: Zaten Siz Anladınız...
O da Büyük Şirketlerin Bünyesi Altına Girince Deyim Yerindeyse Kuş Olup Uçtu Biliyorsunuz.

Şuan Oyuncularının %55-60'ını Kaybetmiş Olduğunu Biliyormuydunuz ? Neden ?
En İyi Olmak İçin Sunulan, Rekabeti Arttıran Eşyalar Artık Bir Kağıt Parçasına Bağlıydı...(bkz. Cash-Akçe)

İlk Başlarda O Kadar Sevmiştim ki Bu Ortamı Yönetimde Görev Alabileceğimi Düşünmeye Başladım. Bu Düşüncemde ve İdealimde de Kararlıydım Aslında Taa ki Verdiğim Arayı Sonlandırıp 2-3 Hafta Önce Oyuna Dönene Kadar.

Döndüğümde Turk Telekom Bünyesine Giren SOBEE Şirketi Yüksek Merciilerin Şu Sözleri ile Karşı Karşıya Kaldı;

Eğer Oyun Yapımcısı Firmanıza Biz Sponsor Olduysak Bunun Bize Bir Yararı Olması Lazım !
Nasıl Süpercan ve I Can Football Kar Ediyorsa En Çabuk Zamanda Diğer Ürünlerden de Kar Etmeye Başlayın.

Bu Emirler İçin Sakın Yönetimi Suçlamayın Sonuçta Kar Elde Etmek İçin Bunu Yapmak Zorundalar.

Peki Şimdi Ben Neden Bırakıyorum ? Neden Sizleri de Uyarmıyorum ?

Ben Herzaman Samimi ve Sıcak Bir İnsandım ve Herzaman da Öyle Ortamlarda Bulundum, Şimdi İçine Sürüklendiğimiz Durumu Hiç Doğru Bir Gidişat Olarak Nitelendiremediğimden Bu Kararı Aldım.

Sizlerde Eğer Mutluysanız Lütfen Devam Edin Ama Bu Maddiyat Olayı Geldiğinde Maneviyat En Yakın Zamanda Yok Olur Bu Herzaman İçin Böyledi Lakin Şimdi de Öyle Oldu.

Sizden Tek Ricam Olacak Lütfen Oyunda En Güçlü Olmak Uğruna Hayatınızı Bırakmayın. Menekşe Çekmem Lazım Deyip Sabah 10 Akşam 10 Oyunda Durmayın.

Siz Gerçekte de Bir Bireysiniz OYUNU Oynayın Fakat Dozunu Kaçırmayın.

''Kar Amacı Gütmeyen Kurum'' Tabelası Altında SOBEE Binasında Bir gün Buluşmak Dileklerimle :)

KENDİNİZE İYİ BAKIN...

Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Artık Yokum !...

Mesaj gönderen Rotary »

Çok güzel bir yazı olmuş kardeşim aynen katılıyorum her kelimesine... Önceden bi alman kolyeydi yüzüktü birşeyler alabilmek için ne uğraşırdık. olmasada çok zevkli gelirdi oyun. yardımlaşma vardı.. bölgeden göreve yardım dedimmi 5 6 kişi pm atardı... Lazım olduğunda önüme gelenle aktarım yapardım hiç arkadaş aramadan çalınma korkusu yaşamadan
madende 1 saat geçirdimmi yanıma gelen adamlara biraz çekebilirmiyim 1 saattir burda oyuruyorum derdim giderlerdi kırmazlardı. En basiti madenlerde sırayla maden çekerdik. gelenlerle beraber sıra oluştururduk sıra ihlali olmazdı. Er meydanı geldiğinde hediye düştükten sonra zar atılırdı kendi aramızda ona göre alırdık... O zamanlar oyunda çok şeyim yoktu ama aşırı zevkliydi.. şimdi hiç zevk kalmadı. O zamanlrın oyuncularından hiç kalmadı ortalık hırsız kaynıyor...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

zgm0 yazdı:çok şükür senin gibi kendini bişi sanan birinden daha kurtuluyoruz. Başkalarının bilgilerini çalıp da daha sonra çaldığın kişinin açtığı konuyu gidip sen bunu benden çaldın diyen birinin oyuna devam etmesine gerek yok zaten... 8-) Git ve geri gelme şampiyon seni özleyecek biri yok... :arrow:

Ben Ahh Beni Özleyin !!!

Diye Açmadım Bu Konuyu...Yazıyı Okusaydın Anlayabilirdin, Haliyle Konuya Değil Konuyu Açan Kişiye Yapmışsın Yakıştırmalarını...

Nasılsa Beni Bilen Biliyor, Aynı Şekilde Seni de...HERATERA'nın Sırrı Konusunda Görmüştük Çirkefliğini Aynı Şekilde Daha Sonrasında da Küfürbazlığını ;)

Ama Olsun Yinede Teşekkürler, Umarım Oyunun Etkisinden Bir An Olsun Çıkıp Gerçeğe Yönelirsin Lakin Gerçek Hayatta da Senin Gibileri Özleyecekler Yok, Bilgisayar Başında Ölsen Kimsenin Umru Olmaz. Bunu da Bil...

Not: Facebook'da Resmini de Gördüm Senin Gibiler Ancak Sanalda Tatmin Edebiliyor Kendini Çok Yazık... :|

Vesselam...
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Konuyu Tartışma Ortamına Çevirmeyin Arkadaşlar Bu Bir Veda Konuşmasından Ziyade Bir DEVRİN ÇÖKÜŞÜNÜ Anlatıyor.

Rica Ederim Okuduklarınızı Düşünerek Sizde Bilinçlenin.
Bilinçlenmiş Şekilde Devam Edin Yolunuza...
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

Yolun sonunu görüyor gibiyim . İnşallah Kurduklarım sadece bir hayal ürününden ibarettir
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.

Saynimo
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Haset ve Kıskançlık Duygusuyla Kafayı Yemiş Zamanında Kuyruğuna Bastığım Adamlar Direk Konuya Girip Yorum Atıyor...

Yazın Yazın İçinizdekileri 8-) Eski Durumlarınız Gözümün Önüne Geliyor da Gider Ayak Gülüyorum Biraz...

Oyun Hayatımda Hiçbir Loncaya Girme Çabam Olmadı Şükür Çevrem Genişti, Paramıda Bu Arkadaşlara Bıraktım...Söyleseydin Seninde Önüne 2-3 Kuruş Atardım :lol:

Bu Arada Waffle Seni Sancak Hiç Görmedim Acaba Neden ? :) ;)
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Dostum bırak pislikleri evet çoğu kişinin içi haset dolu bazıları bazı yöneticileri ayarlamış ama genede dimdik durmalıyız ben her kendimi savunmamda ban alıyorum ve artık hoşuma gitmeye başladı demekki beni dinliyorlar adam küfür ediyor sadece mesajı siliniyor olsun bunlara karşı olmak için varız bellimi olur belki biz bir zaman bu youna rakip mmprog oyunu yaparız ;)
Kullanıcı avatarı
koparca
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen koparca »

GHQSEN yazdı:Konuyu Tartışma Ortamına Çevirmeyin Arkadaşlar Bu Bir Veda Konuşmasından Ziyade Bir DEVRİN ÇÖKÜŞÜNÜ Anlatıyor.

Rica Ederim Okuduklarınızı Düşünerek Sizde Bilinçlenin.
Bilinçlenmiş Şekilde Devam Edin Yolunuza...
Reklam yapıyorsun tutup buraya ben gidiorum diye konu açıyorsan reklam ötesi yok. genel etkileşime konu açmak bazit değildir. Maden açtın sana olmuluda yazarlar olumsuz da madem rahatsız oluyorsun reklam yapmayacaksın hem bağcıyı öpüyüm hem üzümü yeyim yok
Resim

İlk Photoshop Çalışmamda İmzamı Yaptım Güzelmi ?
:D :)
Kullanıcı avatarı
BoSNaSaNCaK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BoSNaSaNCaK »

dostum yolun acık olsun. reelde basarılar
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]