kskgencLik yazdı: :mrgreen:![]()
soRumu bu tabiki ben bunu heRkes biLiyoooo mK siz neRde yasıonuz !!! .
![]()
![]()
İlkokul Terk :evil:
kskgencLik yazdı: :mrgreen:![]()
soRumu bu tabiki ben bunu heRkes biLiyoooo mK siz neRde yasıonuz !!! .
![]()
![]()
Mrxbaris yazdı:oyun 39 lwl ken full maden çekerdim sonra maden çektiğim çarıma girme girmeye şifresini unuttum onun yüzünden şuan 5 parasızım şifresini hatırlasam menekşe elmas 10 m olabilir
TABİKİ CLASS ZENGİN OLACAK , REEL DEDE OYUNDAKİ GİBİ HIRSIZLIK YAPSA TÜRKİYENİNDE ZENGİNİ OLUR 2. CEM UZAN KESİLİRDİ BAŞIMIZA , YAPTIĞI HIRSIZLIKLARI BİLMEYEN KALMADI HEE BİRDE YOUTOBE DAKİ AMASYALI EMRAH KESKİN TELEFON ŞAKASINI UNUTTUĞUMUZUDA SANMASINLAR DİNLEYİN EMRAH NASIL KIVIRIYOR GÜLMEKDEN ÖLÜRSÜNÜZ :mrgreen:recepivedikx yazdı:merhaba sancak milleti sancağin en zengini kim ?sancakta amasyali bi abi vardi emrah abi onun çari sancağin en zenginiydi eğer sen okuduysan bu konuyu ve forumun varsa emrah abi benimile görüşür müsün ? neyse en zengini o bence eğer cevap verir se foruma çariini fotularini yollasinda gözümüz çar görsün neyse senden cevap bekliyoruz emrah abi ?
eğer sizin çariniz en iyisi en zenginse bu sayfaya çariniz fotolarini yayinlayin derim saygilarim la
gercekler34 yazdı:http://www.youtube.com/watch?v=T8S_99N2otY yok böyle bir kıvırma, evliyim çocuklarım var falan filan :mrgreen:
Bu kadar sağlam dostların varsa niye cok soyuluyorsun..?kenan76 yazdı:Gold şifa katılıyorum 999m param olacağına sağlam satmayan Dostum olsun....benim zaten oyundaki param kimsede yoktur VArsa çıksın orataya...Dostlarımın Fiyatını verecek yiğit yoktur....Mevlüt Dinç gelsin fıss olur