:arrow: :arrow:Tarky yazdı:Herkese Merhaba,
Bu sabah bir arkadaşın önerisini düşündüm ve ardından zaman kaybetmeden Destek bölümüne öneride bulundum.Bütün onlar oyunlarda bulunan gastlarda (türkçesi yardımcı değil ama bizdeki boz ayı , tesla gözcü vb.) kendine özel bir vuruşu ve yeteneği vardır. Çemberlitaş grup bölgesi geldikten sonra tesla gözcü ve boz ayı gastları ön plana çıktı. Ancak Sivas Kangal'ın bir yeteneği bulunmadığı için , ne bölgelerde tercih ediliyor nede başka bölümlerde. Benim önerim şuydu ; Oyunda bulunan Boz ayı ,Tesla Gözcü gibi para ile alınan gastların kendine özel yetenekleri var ancak Sivas Kangal gastının bir yeteneği yok. Şimdi savaşçının kanatma yeteneğinden Boz ayı , tesla küresinden (elektrik) Tesla gözcü(elektrik).. Çemberlitaş bölgesinde birçok yaratığın kendine can basma yeteneği var , bunun bazılarını ayı tutuyor.. Peki şifacının asit yeteneği Sivas Kangalda olsa ? Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız , ister değiştirerek ister değiştirmeden alttaki metni İKV Destek/Öneri kısmından yöneticilere bu önerimizi sunalım..
Öncelikle Merhaba,
Çemberlitaşın gelmesi ile beraber iki bölgede de "Tesla Gözcü" ve " Boz Ayı" gast larına çok ihtiyaç oldu. Ancak kanatma gibi etkisi olan "ASİT" yeteneğinin "Sivas Kangal" gastının kullanamaması çok üzücü gerçekten. Her karakterin ,gastının verdiği bir yetenek var , ancak " Sivas Kangal" gastının oyundaki dengeyi sağlamak ve bu gastı oyun içerisinde çöp kıvamından çıkarmak için "Asit Yeteneği" kullanabileceğini ve çemberlitaş bölgesinde savaşçıya birazda olsa katkıda bulunabileceğini öne sürüyorum. Online oyun dünyalarında her gastın kendine özel bir yeteneği özel bir vuruş stili vardır , bunuda göz önünde bulundurarak önerimi düşünmenizi rica ediyorum
Sivas Kangal'ın Asit Hasarı Hk.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: Sivas Kangal'ın Asit Hasarı Hk.
FATALFORCE
4 Yıldır bu ismi kullanıyorum teşkilattaki gözlemecilikten beri.Hayır , o ben değilim
N’oublie pas d'ou tu viens..
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
dün sunucuda foruma bakmak için 2 dk. afk oldum baktım dalıyor
vurdum öldü
vurdum öldü

- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
2007'den Beri Oynuyorum Sanırım BiliyorumTarky yazdı:Arkadaşım , grup bölgelerindeki asit yeteneğinin ne işe yaradığından haberin vardır umarım. Yinede yorumun için teşekkürler , oyundaki herşey mantıklı değil zaten emin olPANORA yazdı:O Zaman Zaten Arka Plana Atılmış Kullanılmayan Asit Yeteneği İyice Çöp Olur Biliyorsun Değil mi ?
Zaten Mantıklı Olan Kangal'ın Asit Değil Kanatma Atmasıdır.
Eee Şifacıda Kanatmanın Ne İşi Var ?
Bence Böyle Güzel...
NOT: Yapılacak En İyi Hareket ASİT Yeteneğinin Daha Az Kudret Harcaması ve Hasarının Şuanki HASARININ 2 Katına Çıkarılması, Bu Yetenek Başka Türlü Kimse Tarafından Kullanılmaz.
Kaldı ki Üstad Konfüçyüs Bile Bu Yeteneği Övdüğü Halde Kimseye Tavsiye Etmiyor Çünkü ÇOK EKSİK !Şifacıda bulunan 3 yetenek var can basma , büyü zehir , büyü asit. Aralarından diğerlerine bakınca yakın olanı asit.
Ama Sende Biliyorsun ki Şifacıların Her Yetenek Puanının Ayrı Değeri Var...
Bu Yüzden Genelde Sırf İyileştirme Kötüleştirmek İçin Asite 1 Puan Veriyorlar.
Fakat Bu da Bence Gereksiz Çünkü Tank yada Ofansif Savaşçının Ayısının Olması Daha İyi Mantıklı :| ...
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Gerek 39 Seviye Döneminde Gerek Derindeki Sır İlk Geldiğinde Gerekse Son Güncelemelerle ASİT Yeteneğini Denedim...turkoxKANPARA yazdı:Özellikle şifacılar için çok iyi bir şey olur çünkü özellikle yol saaşçısında Girdiğimiz grubun ayısı olmadığndan ben astçiydim 50 candn sonra düzenli olarak asit kullndğımdan 3 sn de bir baya bir kudret içmek zornda kaldım lakin bu fikr şifacıları rahatlatır ve şifacıların işine gelir. Eyer yaplmasa bile asit için gerekli olan kudret gereksinimini düşürülmeside bir çözüm ola-bilir .Yağz abinin söylediği fikr mantık açsndan daha uygun kaçyor çünkü sonçta biz bu hayvanlar için bir bedel ödüyoruz ve karşlğnda görntü dışnda bir şey alamamak çok acı. Özellikle şifacı arkadaşlar burada madur kalan kişilerdir.Ayı ve gözcü yeterince iyi olmasına rağmen şifacı kardeşlerimin ödediği bedel karşılğnda maduryetleri hala geçerli bir durum olarak gözüküyor . . .
TEŞEKKÜRLER ...... (Tarkysende paylaştığı için teşekkür ederiz.)
Hala Yeterli Değil ! Hala Yetenek Hakkını Vermiyor !
Çemberlitaş Bölgesinde En Düşük Dirençler ASİT'te Fakat 15 Asit 15 Asit Bilgisi ile Çemberlitaş'a Giren Adam Tabir Yerindeyse ''Beynini Cımbızla Aldırmıştır''
Dediğim Gibi Bu Yeteneğin İstikbaldeki Durumu Gerekli Güncellemeler Yapılmadan 1 Puan Verilmekten Öteye Gidemez.
NOT: Üzeri Full Hayyan Şifacı Büyüyü Haşat Ediyor Gerçekten Denedim Ama Yinede ÇÖP Bir Yetenek
Ama Şu Yönden Haklı Olduğunuz Bir Gerçek;
Kanatma ile Ayı Arasında Gerçekten Büyük Bir UÇURUM Var.
Kangala da ZEHİR Puanının 15 Olması Şartıyla İyileştirme ve Savunma Düşüren Bir Zehir Etkisi Konulursa Eminim Muhteşem Olacak Yeni Dizilimlerin Yolu Açılacaktır.
- DavutVideo
- Cin Avcısı
Asitin üstüne bir şifacı asit atarsa ne olur ? bu sorunun cevabını öğrendiğinde ahhh be rezil olduk diyeceğinden eminimPANORA yazdı:O Zaman Zaten Arka Plana Atılmış Kullanılmayan Asit Yeteneği İyice Çöp Olur Biliyorsun Değil mi ?
Zaten Mantıklı Olan Kangal'ın Asit Değil Kanatma Atmasıdır.
Eee Şifacıda Kanatmanın Ne İşi Var ?
Bence Böyle Güzel...
NOT: Yapılacak En İyi Hareket ASİT Yeteneğinin Daha Az Kudret Harcaması ve Hasarının Şuanki HASARININ 2 Katına Çıkarılması, Bu Yetenek Başka Türlü Kimse Tarafından Kullanılmaz.
Kaldı ki Üstad Konfüçyüs Bile Bu Yeteneği Övdüğü Halde Kimseye Tavsiye Etmiyor Çünkü ÇOK EKSİK !

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
Bir şifacı krtk çemberli gelmdn önce 5 bine kdr ast hasarı vere biliyordu . . . Çemberlideki yeni itmlerle bu hasar 10 bine yaklaşmaya başladı sadece fazla kudret yemesi kötü onun harcinde şuan her büyü cü gelebilr benm şifam ile vs atsın bukddr kudret yemesne rağmen yatrana aş kolsun . . . Ama bu dediklemz vs için hayvanı özellkle bu konda belrtlmek istendği gibi yaratıklar üzrndeki etkisi ön planda olabilme koşlyla Kangalın ast atma taraftarıyız . Konunn başka yerle saptırlmasına gerek yok . . . Asitin yan etkisin 101 101 çıkyor zaten . . . bu yan etkyle kimi kesmeyi düşünrsünz burdaki amaç astin en önemli yetnği olan iyleştrme kötüleştrme etkisini biraz daha öne çıkararak aynı zamda asit şifacılarında kendi astyle yüksek hasar vere bilrmesidir bu ikis farklı şeylerdi dikkatnzi çekerim.Burda kangaln asitnnin ağam şağam bişi vurmsndan değl yan etksnn kullnlmasından bahsediyoruz bu yan etki yaratıklar üzernde özellkle yeni bölgedeki yaratık ve bosslar üzernde gayet başarılı bir etki gösteriyor ve Kangalı olanlarn maduryetinin de bir bakma giderilmesi için İşe yarar bir şey yaplması talebinde bulunuyoruz . Bu sayede asit yeteneği değerini kaybetmeden kendi özelliğini (iyleştrme kötüleştirme) arttırması söz konusu bir fikir. . . .
TEŞEKKÜRLER.........
TEŞEKKÜRLER.........
Sanırım ben kendimi yanlış ifade ettim. Benim amacım Sivas Kangalın sürekli 300 400 vurması değil , iyileştirmesini kötüleştirme özelliğinin verilmesi. Kanatma var , zaten büyücüde tesla gözcü elektrik vuruyor ondan en fazla elektrik yerine buz vurması beklenir başka birşeyde beklenmez.. Ben Sivas Kangalınında bir yeteneği olmasını savunuyorum. Daha öncede belirttiğim gibi hiçbir oyunda hiçbir gast sadece vurmuyor , kendine özel bir yeteneğide oluyor ve bu gayet normal birşey. Şuanda görüntüden başka birşey değil , aksini iddia eden varsa buyursun.
N’oublie pas d'ou tu viens..
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
:arrow: :arrow: :arrow:Tarky yazdı:Sanırım ben kendimi yanlış ifade ettim. Benim amacım Sivas Kangalın sürekli 300 400 vurması değil , iyileştirmesini kötüleştirme özelliğinin verilmesi. Kanatma var , zaten büyücüde tesla gözcü elektrik vuruyor ondan en fazla elektrik yerine buz vurması beklenir başka birşeyde beklenmez.. Ben Sivas Kangalınında bir yeteneği olmasını savunuyorum. Daha öncede belirttiğim gibi hiçbir oyunda hiçbir gast sadece vurmuyor , kendine özel bir yeteneğide oluyor ve bu gayet normal birşey. Şuanda görüntüden başka birşey değil , aksini iddia eden varsa buyursun.
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
boz ayı alan sayısı 5 binse kangal alanların sayısı yüzde 5 i belki 10 udur
eğer böyle bir güncelleme gelirse
ayı tesla gözcü gibi herkesin ihtiyacı olacağına eminim
(İlk işim kangal almak olur ... .)
eğer böyle bir güncelleme gelirse
ayı tesla gözcü gibi herkesin ihtiyacı olacağına eminim
(İlk işim kangal almak olur ... .)