Herkese selamlar,
Geçenlerde bir alışveriş merkezinde gezerken İkV Derindeki Sır kutularına rastladım almayı düşündüm fakat çemberlitaş kutuları çıktığından geçerliliğini yitirip yitirmeyeceği sorusu aklıma takıldı yetkililer veya Çemberlitaş çıktıktan sonra eski kutu e-pin aktifleştirme yapan arkadaşlar varsa bilgilendirme yapabilirlermi ?
Şimdiden Teşekkürler...
Eski kutuların geçerliliği Hk.
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Eski kutuların geçerliliği Hk.
Farabi - Alibey
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
Re: Eski kutuların geçerliliği Hk.
Ne alakası var arkadasım..Ordakı Epin Geçerlidir.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Kutu üretildikten sonra Epin seri numaraları geçerliliği 1 yıl dır Derinde ki sır kutularının süresi haziranan ayının başlarında son buldu diye ibliyorum hatta bununla ilgili sorun yaşayanlar da vardı fakat en net cevap hızlı destek yada destek iletişim formu
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
YasinKocamanca yazdı:Kutu üretildikten sonra Epin seri numaraları geçerliliği 1 yıl dır Derinde ki sır kutularının süresi haziranan ayının başlarında son buldu diye ibliyorum hatta bununla ilgili sorun yaşayanlar da vardı fakat en net cevap hızlı destek yada destek iletişim formu
teşekkürler o zaman yetkili biri lütfen cevap yazabilirmi ?
Farabi - Alibey
TAKVA
Yetkili arkadaşlar tarafından yanıt vermeleri için Hızlı Destek bölümünde yazarsan işin daha çok kolaylaşır.Burdan cevap veremeyebilir ,göremeyebilirler
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100