Mevlüt Dinç ve ekibine alkışşş

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Tipsy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mevlüt Dinç ve ekibine alkışşş

Mesaj gönderen Tipsy »

Nereden nasıl başlasam bilemiyorum ama. Önce silah yükseltme dediniz aldık. Sonra şans artırıcılar dediniz aldık. isim değiştirme karakter sigartası, vs.vs.. abuk subuk şeylerle cebizimzedeki paramıza göz diktiniz. Bu kadar da olsun adamlar para kazanmalı dedik. Ama cebiizdeki tüm parayı almak için. Oyunun dengesini bozdunuz. yetenek puanlarının yetmeyeceği şekilde oyun tasarlayıp sonra da yetenek puanı satmanız ayıplarınız arasında ve en son dananın kuyruğunu akçe ile iksir satışı ile kopardınız. Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmadı önce bi yaratık yapıp kudretleri boşalttıtıp sonrada bize kudret satıyorsunuz. Para kazanmak istemeniz normal ama daha o kadar kendiniz geliştiremediniz. Adam gibi bi oyun yapın sonra da para kazanmaya çalışın sadece para kazanmak için oyun yapmayın. Yakında hiç oyuncunuz kalmazsa (8,10 yaşındaki çocuklar hariç) hiç şaşırmayın. Size kocaman bir alkışşşşş.. İnşallah mesajı değil mecazı alırsınız alkışlandık diye sevinmezsiniz. :)
Sizlere çarlarımın adlarını da yazacam. Beni inşallah bloklarsınız.
Beyazköşk sunucusu..
AsiLxNefer
AsiLXÜstat
AsiLxTipsy
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Re: Mevlüt Dinç ve ekibine alkışşş

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Bunlara Bosuna Yazıyoruz..Carınıda Bloklayamazlar...Yakında Kudret İksir Recetelerini Silerler...Cemberlitaş Sans Arttırıcı Cemberlitaş İtem Yükseltme vb. vb.Gelicektir.Buna Eminim..Kısaca İşin Ucunda Akçe VARSA Her türlü yenilik gelir..
Tipsyxibo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Tipsyxibo »

Mevlüt DİNÇ ve ekibine (ALKIŞ)
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Dediklerinizi kalbimin en temiz noktası kadar inanıyorum bu konuları ben defalarca dile getirdim forum üzerinden çoğu kişi bizle aynı fikirde duysunlar artık sesimizi adamlar para için yapmıcagı şey kalmadı :x
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Merhabalar,

Forum Kuralları Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

Forum Kuralları Madde 16. Forum kurallarına uymayan üyelerimiz uyarılarak yada uyarılmaksızın yaptırıma tabi tutulabilir.

burayada yazın geç kaldınız :)
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön